Oncyclopedia:Project:Asociale media

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Oncyclopedia:OncyBot)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Deelnemers zijn van harte welkom.

Hieronder een lijst van sites waar de Oncy nog meer connecties in heeft op het gebied van de asociale media.

Het project[bewerken]

Eigenlijk is het een aparte bezigheid buiten de Oncy om, om bepaalde sites ook bezig te houden.

Status:

Vrolijk doordobberende.

Werkzaamheden:
  • Zie hieronder
Beloning:

Het bijhouden van de social media.

Moeilijkheidsgraad:

Niet iedereen mag dit i.v.m. willekeurigheid van gebruikers en smeerkaas. Verder stelt 't niet zoveel voor.

Projectleiders:

Roye7777777 (Facebook en Twitter)

Projectmedewerkers

CartoonistHenning

Actief[bewerken]

Twieter[bewerken]

Twitter is een virtueel kroeggesprek (of voor de jongeren onder ons, kringgesprek) waaraan een ieder kan deelnemen. Massale hoeveelheden (on)zinnige informatie-eenheden worden virtueel heen en weer geslingerd (getwitterd) ter lehringh ende vermaeck van een ieder die zich daartoe geroepen voelt. De OncyBot gebruikt Twitter als veredeld open riool om zijn / haar (toelichting vereist) excrementen en fecalien in te deponeren.

@oncyclopedia[bewerken]

Oncyclopedia heeft ook Twitter. Deze voedt zich voor mensen, niet zoals OncyBot op Twitter, die dat automatisch doet.

@oncybot[bewerken]

De Oncybot op Twitter

De OncyBot is een bot. Deze bot voedt zich met willekeurige pagina's uit Oncyclopedia. Gelukkig doet de bot dat enkel virtueel, anders bleef er weinig over na verloop van tijd. De output van de bot gaat via Tweets op de internethype Twitter.

N.B.: Oncyclopedia is NIET verantwoordelijk voor dingen die gebeuren na het volgen van dit account - Oncyclopedia heeft geen verantwoordelijkheid of zicht op wat er met dit account gebeurt, aangezien het niet in beheer is van beheerders.

Wat kan ik hiermee?[bewerken]

Om gebruik te maken van Oncyclopedia en OncyBot kunt u terecht op Twitter zelf, maar ook is het mogelijk deze te volgen in een RSS lezer. De laatste optie kunt u gebruiken om regelmatig op de computer het een en ander van Oncyclopedia binnen te krijgen.

Externe links[bewerken]


Smoelenboek[bewerken]

Smoelenboek (formeel ook wel Façadeboek genoemd, vandaar de F in het logo) is een plek waar men van alles kwijt kan over alles en iedereen en dingen officieel kan aanmerken als leuk. Zonder dit, is het niet algemeen bekend in de hele wereld of iets leuk wordt gevonden of niet - net als Oncyclopedia, hoewel het al onomstotelijk bewezen is dat de Oncyclopedia niet leuk is, maar grappig, waardoor deze voorgaande tekst eigenlijk nergens op slaat en slechts feiten zijn - die hier overigens verafschuwd worden. U kunt ons er wel leuk op vinden, aangezien iets leuk vinden ongeveer bijna dezelfde betekenis heeft als wanneer iets grappig is, want wanneer iets grappig is, is iets automatisch leuk. In HTML en wiskundetaal:

  • {{#if:Grappig|Leuk}}
  • Grappig = Leuk

Externe link[bewerken]

OncyBlog[bewerken]

De Oncyblog is een blog die is opgezet om andere random berichten neer te zetten die eigenlijk niets te zoeken hebben op Oncyclopedia en aldus een beetje als OnColumn dient, in feite, zo eens schuin bekeken. Ook dient de Oncyblog als crisiscentrum waar gebruikers de status serverstatus kunnen checken indien Oncyclopedia lang plat ligt door welk andere oorzaak dan ook.

Externe link[bewerken]

Inactief[bewerken]

Dode externe link[bewerken]

Welke er niet bijstaan[bewerken]

  • Mijnruimte (Myspace), want die heeft de Oncy simpelweg niet.
  • Googel Min (Google Plus)...*wie??* *o die!* heeft de Oncy simpelweg (nog) niet.
  • JijBuis (YouTube), ookal hebben we die wel. Link is Oncyclopedie. Deze is alleen nogal in een diepe, diepe, DIEPE slaap.

Voetnootmuskaat[bewerken]