Oncycloversiteit:Welkom

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Oncycloversiteit
Dit artikel maakt deel uit van de
Oncycloversiteit.
De nieuwe oniversiteit voor de
Oncyclopedische studenten van nu.

Hallo. Hoe je hier gekomen bent weet ik niet, maar het zou best eens via de voordeur geweest kunnen zijn. Awel, hartelijk welkom op de Oncycloversiteit, ik ben de conciërge. Ik leid je verder naar wat hoekjes en dingetjes van het gebouw.

Studies[bewerken]

Jij zou niet zomaar naar de Oncycloversiteit gekomen zijn en al helemaal niet om zomaar eens even op deze pagina rond te snuffelen. Wel, je komt hier natuurlijk om te studeren, op de een of andere manier. Humoristisch studeren, leuke manieren, lol hebben, en andere leuke dingen in plaats van de saaie standaard scholen die wij allen beu zijn. Wel, de Oncycloversiteit heeft een hele verzameling aan studies en andere leerpagina's, die allemaal HIER te vinden zijn. Voordat je gaat studeren moet je wel een aantal verplichte dingen doen. Ten eerste moet je deze pagina's doorlezen:

Tot nu toe zijn er deze opleidingen:

  • GOM: Geen Onderwijs Mogelijk
  • BuKO: Buitengewoon KleuterOnderwijs
  • BLO: Bijzonder Laag Onderwijs - Hoort hier echter niet thuis. Heeft namelijk als zodanig bestaan en bestaat onder een andere naam, als wij ona niet vergissen Speciaal onderwijs, nog steeds.
  • UBO: UitBurgeringsOnderwijs - Onderwijs hoe je dit land kunt verlaten zonder in het land van bestemming een figuur te slaan.
  • LZBO: Langdurig ZandBak Onderwijs
  • HBO-C: Hoger beroepsopleiding voor criminelen - De gevangenis
  • ZULO: Zeer Uitgebreid Lager Onderwijs - Universiteit.
  • (Professor in de) Weetnietkunde
  • Humorologie/Sciencia Nonsensicala - Onze opleiding

Uiteraard is óók nog een basisschooldiploma vereist. Deze moet u opsturen naar dit adres, met uw identificatiebewijs (ID kaart, of paspoort) plus 20 euro inschrijfkosten. Of niet.

Bijdragen[bewerken]

Bijdragen aan de Oncycloversiteit mag altijd, als deze maar goede dingen zijn. Een artikel maken voor de Oncycloversiteit kunt u doen door uw artikel: Oncycloversiteit:Naam van onderwerp te noemen. Of, als u dit nog niet begrijpt, kunt u nog hieronder de titel invullen.

Een artikel voor de Oncycloversiteit maak je natuurlijk niet zomaar. Het moet uitleg hebben over het onderwerp, welke tevens bij de juiste studie op de Studie-pagina gezet moet worden, zodat iedereen het daar kan vinden, het moet inhoud hebben en het moet een beetje leuk zijn. De standaard opmaaknormen gelden er nog gewoon, dat u erop let. Zie desnoods deze pagina voor meer hulp bij wikicodes en andere opmaak dingen.

Dit zou zo een beetje genoeg zijn om je op weg en aan de slag te krijgen. Voor vragen kunt u terecht bij de rectoren en de voorbijlopende bewakers.