Overleg:Lees mij

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik had dit nog niet gezien. Deze vind ik bijzonder geslaagd en ik ben vereerd dat jullie mijn schadelijke sjabloon gebruikt hebben :D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 29 mei 2007 20:38 (UTC)

Bedankt, ik had deze van de Amerikanen gejat. Misschien kunnen de oude gebruikers wat echte feitjes over de Oncy erin evrwerken in de versiegeschiedenis De Sergeant Nes sig.jpgKlaagmuur 30 mei 2007 12:45 (UTC)
De dingen die er nu in staan zijn erg grappig. maar ik heb eerlijk gezegd geen idee waar het over gaat of waar het eigenlijk een parodie op is, dus ik zou er niets aan weten toe te voegen. Ik zou trouwens op de uncy niet zeggen dat het amerikanen zijn. Dan word je meteen met vlaggen om de oren geslagen :) D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 30 mei 2007 15:39 (UTC)
Het is een parodie op alle read-me's, erg leuk! @D.G., wij, jeugdigen, installeren heel vaak illegaal allerlei software, meestal heb je cracks nodig omdat aan de praat te krijgen, bij dat soort dingen zitten altijd read-me's die heel erg op deze pagina lijken. Met versie historen en nog veel meer. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 30 mei 2007 17:43 (UTC)
Ja ik dacht al zoiets, maar ik heb in tien jaar al geen read-me meer geopend en in die tijd zijn ze dus veranderd, (behalve het lettertype). Mag ik je er trouwens op wijzen, brigadier wijsneus, dat het kraken van software niet iets is van nu, maar dat toen ik voor de eerste keer in de HCC kwam, 80% van de computers continu met de laatste ontwikkeling in copieerders programma's aan het kraken en copieren waren? Ik geloof dat jouw vader toen nog niet wist hoe je heette. :p D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 30 mei 2007 17:57 (UTC)
Hahaha, toen konden ze nog niet beveiligen. Tegenwoordig is het best moeilijk geworden, gelukkig zijn crackers ook steeds slimmer geworden. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 30 mei 2007 18:14 (UTC)
Dat is niet helemaal waar. In die tijd was alles in een razendsnelle ontwikkeling. beveiligers en hackers en programmeurs trokken elkaar aan de haren omhoog. Als er een nwe beveiliging was gevonden, zaten ze er een nacht op te werken en dan draaiden de volgende dag weer de copieerders (waar meteen een nieuw element aan toe werd gevoegd) weer op volle toeren. Je denkt toch niet dat ik ooit 1 cent voor mijn programma's heb betaald? Ik ben niet zo in het systeem gedoken als anderen, maar het was toen net zo moeilijk als nu en bovendien: alles moest ontwikkeld worden. Alles waar Bill Gates nu de wereld mee in zijn greep heeft, is ontwikkeld door hobbyisten en amateurs. Alles gaat nu natuurlijk veel beter en is allemaal veel complexer. maar de basis van het system is hetzelfde gebleven. Het gaat er gewoon om dat ik een alfamens ben, een chaoot en een romanticus die gaat duizelen van categoriebomen en stroomschema's en wikicodes. Ik ben beter in het schrijven van idiote verzinsels het verzinnen nutteloze projecten. Groet van D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 30 mei 2007 18:44 (UTC)

Maar bedankt voor de uitleg. Het artikel is nu nog leuker en misschien vind ik nog wel iets uit het verleden (zal de oude overlegpagina's van Marco even doorzoeken. Lachen!) D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf!

update[bewerken]

Iemand zin om een bijgewerkte versie te maken? Vooral de geschiedenis mag wel een opknapbeurt gebruiken. Trouwens wel knap dat gebruikernamen het ooit tot op de voorpagina hebben geschopt '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 31 mei 2009 23:25 (CEST)

Zelfbevlekking?[bewerken]

Ehm, bevat dit artikel niet zelfbevlekking?

Otto werd verdeeld naar drie gebruikers, Sgt pepper, MDV en Skander.
~ Ergens op de pagina


En een beetje verder staat er nog iets over Pepper... Cartoonist | Contact | World | 23 aug 2009 20:43 (UTC)

Of is het ook een uitzondering zoals die therapie-pagina? Cartoonist | Contact | World | 23 aug 2009 22:40 (UTC)
Die er uit dan maar? We moeten uitgelichte artikelen netjes houden... | Write on! L. Catepé - Mess - Log | 24 aug 2009 09:37 (UTC)
Het artikel is een eeuw geleden geschreven en ik denk dat niemand echt toen daar zo nauw op gekeken heeft. Maar voor buitenstaanders die dat lezen is het m.i. nogal vrij onbegrijpelijk vanwege incrowd | Cartoonist | Contact | World | 24 aug 2009 11:13 (UTC)
Het was destijds juist een positief iets en zeker naar gekeken, al was de bedoeling het up to date te houden. Voor hen die de grap niet snappen, download is wat illegaal software en vind daar een txtdocument genaamd Readme.txt of Leesmij.txt. En nee ik zeg niet dat je illegaal hoort te downloaden :p '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 24 aug 2009 11:40 (UTC)
Misschien is het toe aan vernieuwing ja... Herschrijven ofzo. Dit kan even grappig of zelfs grappiger zonder dat er incrowd dingen in staan.
24 aug 2009 11:42 (UTC)
Begrijp me niet verkeerd, het concept is heel leuk. Maar ik denk gewoon in functie van de lezers die Pepper, MDV en Skander niet kennen | Cartoonist | Contact | World | 24 aug 2009 11:56 (UTC)
Dat herschrijven is niet voor mij weggelegd. Misschien Pepper, Skander of MDV die grap beter beheersen. Al zijn de twee laatsten niet erg actief meer... Cartoonist | Contact | World | 24 aug 2009 11:56 (UTC)
Schoot me net weer te binnen dat er hier over gepraat werd, iedereen kan deze grap makkelijk herschrijven. Iedereen heeft wel eens een leesmij.txt of readme.txt gezien. Maar ach ja, ik kijk er nog wel even naar want het is inderdaad erg incrowd. Sowieso kan ik mijn kritiek op de vele servers die ons eraf hebben getrapt erin verwerkt worden.. '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 26 aug 2009 16:44 (UTC)
En versie 2 is gearriveerd. '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 26 aug 2009 17:53 (UTC)

Op de een of andere manier kan ik niet scrollen. Het gedeelte van de afbeelding dat transparant is pakt 'ie nog steeds als afbeelding. Mac met Safari 4. Дeиo Crystal Clear app phppg.png GP / Overleg.Crystal Clear app phppg.png 26 aug 2009 17:57 (UTC)

Er was een manier om ene afbeelding onklikbaar te maken, ben deze alleen vergeten. Als iemand het weet, graag veranderen voor me of even melden. '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 26 aug 2009 18:03 (UTC)