Overleg Oncycloversiteit:Hoofdpagina

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Leuk idee, nu ook op de oncy. Als iemand html/wikicode hulp nodig heeft: Mail maar even, dan kom ik helpen.

19 jun 2009 15:17 (CEST)

Nu pas? Pas nadat ik alle moeite heb gedaan de pagina's te importeren bied je je diensten aan Em12.png '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 19 jun 2009 16:40 (CEST)
Misschien dat dit op de lijst van projecten moet komen. Met een projectleider (roy) enzo. Jonas & Joint? 21 jun 2009 13:00 (CEST)

[bewerken]

Hi, I'm from Czech Necykloverzita and I'd like to offer you a certification sign (for certificates and stuff). I would like it to be uniformed for all Uncycloversity projects. It's here. If you want to see, how it works on certificates, look here. I can't speak Dutch, sorry for that :) --Rada

Link[bewerken]

Zullen we universiteit hiernaartoe laten linken? Wat mij betreft mag de bot draaien Tiz. MDV Jankrijk.png Overleg 22 apr 2014 15:35 (UTC)

Ik vind 't best... GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 21 nov 2014 17:13 (UTC)
En wederom heb je een reactie geplaatst op een commentaar dat al ruim een half jaar oud is. Als je iets belangrijks wilt melden of iets zinnigs hebt toe te voegen, maak dan een nieuw kopje aan, en als je niets zinnigs te melden hebt, besteedt je tijd dan liever aan nuttigere dingen (zoals het uitvoeren van bovenstaande suggestie van MDV)...
21 nov 2014 18:43 (UTC)
Is de tijd serieus zo belangrijk? Zo ja - [[weer wat geleerd. GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 23 nov 2014 15:09 (UTC)
Nee, maar reageren op mensen die al tijden niet meer actief zijn en oude discussies opnieuw beginnen is een beetje irritant.
23 nov 2014 16:00 (UTC)
Weer wat geleerd, ook in dit geval... GeorgiusNL.pngGa naar mij.-Naar mijn bewerkingen!!Lul maar tegen me...GeorgiusNL.png 23 nov 2014 16:34 (UTC)

Status[bewerken]

Tuimelwiet.gif

Is het een idee om de pagina's die er zijn, in de hoofdnaamruimte onder te brengen? · L. Catepé · Overleg · 7 feb 2018 16:32 (UTC)

Wat mij betreft mogen al die alternatieve naamruimtes zoals 'Hoe' en 'Ongerijmd' naar de hoofdnaamruimte. Vooral omdat ze het verdienen om mee te tellen voor ons aantal artikelen. Daarnaast geven de naamruimtes nog wel eens storingen. MDV Jankrijk.png Overleg 7 feb 2018 16:37 (UTC)
Persoonlijk zou ik van mening zijn dat de artikelen die deel uitmaken van de Oncycloversiteit dichter liggen bij de artikelen in de hoofdnaamruimte, waardoor ze makkelijker in te passen zouden zijn. Hoe, en zeker Ongerijmd, zijn wel erg onderscheidend qua inhoud, waardoor ze moeilijker in te passen zijn en een naamruimte voordelig is.
Oncycloversiteit is daarentegen zo slecht bezocht dat het praktisch weinig méér is dan een archief. De artikelen doen we meer recht aan door ze in de hoofdnaamruimte te zetten, maar dat is mijn bescheiden mening. · Bart | Overleg · Bijdragen 7 feb 2018 17:26 (UTC)
Hoe en ongerijmd kunnnen m.i. naar de hoofdnaamruimte, ware het enkel en alleen omdat ze allebei stuk zijn. Het Oncycloversiteit-project is nooit echt van de grond gekomen en als het wel iets geweest zou zijn, zou het evengoed in een aparte naamruimte kunnen zijn omdat het dan fungeert als 'nutsemulgator' van OnBoeken, Hoe en (breed bekeken) hoofdnaamruimteartikelen. Dat is niet het geval, en dan zou alleen 'Oncycloversiteit' hooguit wat subpagina's kunnen hebben naar hetzelfde model als Oncyclopolis, dat ook niet zijn eigen naamruimte heeft verder. Als de Oncycloversiteitnaamruimte opgeheven wordt, is er ook geen reden om deze hele pagina te bewaren. Dan zou dit een volwaardig artikel moeten worden, dat nog geschreven moet worden, met elementen erin die nu in lijstvorm hierin te vinden zijn. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 7 feb 2018 20:47 (UTC)
Het zijn trouwens maar twee artikels die eventueel overgeheveld hoeven worden, A=MC² en Konstante van Koeken. De rest is de omlijsting van de naamruimte. · L. Catepé · Overleg · 7 feb 2018 21:19 (UTC)