Overleg gebruiker:86.90.8.219

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo en bedankt voor het bekladden verrijken van Oncyclopedia. Als je van plan bent om méér te schrijven, verzin dan een leuke naam (je eigen naam mag óók, of die van je vriend) en schrijf je in. Je kunt dan ook plaatjes uploaden, niet meteen verbannen serieus genomen worden als je je in een gesprek mengt en nog veel meer. Nog even dit:
  1. Op het gebruikersportaal vind je ondermeer (bovenminder?) algemene informatie over Oncyclopedia, de Handleiding voor de Oncyclopedist, het Geschrift om Erkend Grappig te Horenwezen (GEGH) en de kroeg.
  2. Als je het niet meer ziet zitten Als je ergens niet uitkomt, kun je altijd hier een kijkje nemen, of een actieve gebruiker (zoals Admins, ze zijn er niet voor niets) om raad vragen op zijn/haar overlegpagina.
  3. Neem maar een stuk appeltaart. Vers van de bakker!

Veel succes plezier!
   ~ Henk de Vries namens Oncyclopedia.

Fonz.jpgDeze overlegpagina hoort bij een anonieme gebruiker die nog geen account heeft aangemaakt, of het niet gebruikt. Daarom wordt het IP-adres ter identificatie gebruikt. Het is mogelijk dat meerdere personen hetzelfde IP-adres gebruiken. Mogelijk ontvangt u hier berichten die niet voor u bedoeld zijn. Als u dat wilt voorkomen, registreer u of meld u aan om verwarring met andere anonieme gebruikers te voorkomen.