Overleg gebruiker:Dsisds

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Boko Haram[bewerken]

Zoals je waarschijnlijk weet, staat dit artikel in de gebruikersnaamruimte. Gelieve deze niet te bewerken. Mvg Het is jouw artikel. Mijn excuses voor alles. --Artem(Spampagina) 6 jan 2016 14:03 (UTC)

Artem, het kan zijn dat het artikel eigenlijk van hem was maar dat hij zich was vergeten aan te melden. Dsisds, was Boko Haram een artikel geschreven door jou?
Tiz
6 jan 2016 14:18 (UTC)
Beste Dsisds, ik heb een IP-check gedaan, en ontdekt dat het inderdaad jouw originele artikel is. Wat dat betreft staat het je dus geheel vrij om het te bewerken. Sterker nog, als er iemand is die het recht heeft om andere gebruikers te vragen van Boko Haram af te blijven, dan ben jij het. Em02.png Ik heb het artikel om deze reden ook weer terug in de hoofdnaamruimte geplaatst, je kunt het hier vinden.
6 jan 2016 15:47 (UTC)

Tip[bewerken]

Dag hallo! Ik heb een mooie tip voor je, zodat je niet de hele tijd hoeft op te slaan:

Groetjes,

21 sep 2016 20:18 (UTC)

Let daarnaast trouwens een beetje op je taalgebruik, er staan erg veel fouten in je artikelen. Veel van deze foutjes kunnen zelfs worden voorkomen door de automatische spellingscontrole aan te zetten.
21 sep 2016 20:20 (UTC)
En nog een laatste dingetje, dan houd ik op. Zou je geen overlegpagina's van willekeurige troep kunnen aanmaken? Anders moet ik voor elke pagina niet één, maar twee keer op de verwijderknop drukken.
21 sep 2016 20:26 (UTC)

Gezeur over Signatuur[bewerken]

Hoi hoi. Ik zie dat je laatst weer op de SUA hebt gestemd. Misschien kun je daarvoor een signature aanmaken, of je gebruikt gewoon de vier tidles (~~~~). Bij mij ziet dat er zo HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens uit, maar dat heb je waarschijnlijk al gezien. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 7 mrt 2017 15:52 (UTC)

[1] kun je zien hoe je zelf een signature kunt aanmaken. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 7 mrt 2017 16:03 (UTC)
Hey HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens hier ben ik vanzelfsprekend al mee bezig geweest. Die van mij is alleen niet zo fancy als dat die van jullie is. die van ziet er zo uit: DSisDS
Ik dacht dat het misschien handiger voor je is als jij gewoon vier tidles kon typen. Dan verschijnt direct jouw eigen signature en hoef je niet heel de tijd een span te typen. Bovendien vind ik jouw signature er mooi uitzien. Simpel maar toch leuk bedacht. Daarom ben ik ook nieuwsgierig hoe je jouw overleg weergeeft als je een daarvoor ook signature zou maken. Bij mij is dat zeg het eens. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 8 mrt 2017 15:21 (UTC)
Ik heb mijn uiterste best gedaan en die van mij ziet er als volgt uit: DSisDS scheld me uit! 10 mrt 2017 08:32 (UTC)
Haha, ziet er goed uit! HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 10 mrt 2017 08:40 (UTC)
Wat HeFni17 volgens mij probeerde uit te leggen (wat niet zijn taak is, overigens), is dat je je signature in een sjabloontje kunt zetten. Op die manier komt er niet elke keer zoveel html-code op de overlegpagina's te staan. Op deze pagina staat een stappenplan om dat voor elkaar te krijgen. Succes!
11 mrt 2017 17:29 (UTC)
Vsot, ik help hem alleen maar... HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 11 mrt 2017 18:37 (UTC)

Heren, ik dank u voor uw hulp om van mijn Signatuur een echt meesterwerk te maken. het resultaat is op zijn minst gezegd verbluffend. mvg, DSisDS scheld me uit! 12 mrt 2017 12:22 (UTC)

Coup op de SUA[bewerken]

Zeer grafische afbeelding van wat er gebeurde op die noodlottige 20ste maart.

Beste Dsisds, bij deze de melding dat je voor 10 seconden bent vastgeketend in onze kerker als straf voor het plegen van een SUA coup. Verdraaid nog an toe! Waarschijnlijk is de straf al uitgezeten tegen de tijd dat deze boodschap arriveert.

20 mrt 2017 18:05 (UTC).

beste VsotVep, Ik heb de 10 hele seconden in de kerker ervaren als een ware hel. Ik liet de zeep namelijk vallen. DSisDS scheld me uit! 20 mrt 2017 18:20 (UTC)

Koek kado[bewerken]

Newcookie.gif L. Catepé //// Mess //// Log
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?

Dat leuke OnNieuws-artikel had op de Speld niet misstaan - herkenbaar en eenduidig. Respect. L. Catepé //// Mess //// Log 19 apr 2017 21:42 (UTC)

Partij Tegen de Burger
~Die voor je! HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 20 apr 2017 07:30 (UTC)
Wat betreft het overleg van die pagina die ik bewust niet noem omdat de naam al cyberpesten is: heel fijn dat je potentiële nieuwe gebruikers positief wil benaderen. Maar in dit geval is er helaas echt weinig reden voor een schouderklop. Wat de schrijver doet is geen humor, maar het pesten van een waarschijnlijk onwetende schoolgenote. Dus fijn dat je positieve energie hebt, maar pot die beter op voor een echt goed bedoelende anoniemer. Em11.png L. Catepé //// Mess //// Log 20 apr 2017 20:48 (UTC)
Het zijn alleen vermoedens dat het verkeerde bedoelingen zijn. Dat kunnen we tot dusver niet bewijzen. Maar je hebt wel een punt hoor, dus we moeten maar eens afwachten en de oogjes goed in het zeil houden. HeFni17 Vlag benelux.png Zeg het eens 21 apr 2017 04:54 (UTC)
SL Munt01.JPG
Gezien het taalgebruik - bijvoorbeeld een achternaam zonder hoofdletter - het totaal onbekende onderwerp en de bijdrage aan de overlegpagina, waar de gebruiker 'op zichzelf' reageert, oftewel waar waarschijnlijk twee mensen achter het klavier zitten, durf ik er wel een paar Sloveense Rommel om te verwedden dat het hier echt om cyberpesten gaat. L. Catepé //// Foyer 21 apr 2017 08:59 (UTC)

Promotie (en dan een echte)[bewerken]

Best Dsisds, vanwege je lange dienst hier bij de oncy en verworven vaardigheid in het schrijven van acceptabele troep grappen promoveer ik je tot Controleur. Dit brengt geen extra verplichtingen met zich mee, maar geeft je wel een paar extra opties. Ten eerste zul je last krijgen van waanbeelden op de Recente Wijzigingen. Ongecontroleerde bewerkingen zijn vanaf nu gemarkeerd met een rood uitroeptekentje. Als controleur mag je deze bewerkingen afvinken als je ze gecontroleerd hebt, zodat de rest van de controleurs weet dat die bewerking goedgekeurd / van een sjabloon voorzien / verbeterd is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle bewerkingen van een gebruiker aan een artikel in één keer terug te draaien zonder naar het bewerkscherm te hoeven. Dit is een marginale verbetering ten opzicht van de traditionele manier en levert je hopelijk een extra 5 seconde per vandaal op (en dat helemaal GRATIS)! Tot slot is dit vooral een teken van vertrouwen, waaruit blijkt dat wij, de adminploeg, jouw bewerkingen als betrouwbaar zien. Je zult dan ook merken dat de bewerkingen van een controleur nooit een rood uitroeptekentje hebben. Stiekem is dit natuurlijk de echte reden voor de promotie: wij zijn het zat om al jouw bewerkingen elke keer te moeten afvinken. Em11.png

P.S.: Dit geeft je ook het informele privilege om nieuwe gebruikers te adviseren en corrigeren. Wees hier voorzichtig mee, geef ze niet alleen commentaar, maar ook liefde en val ze niet te veel lastig: het zijn net kasplantjes.

22 apr 2017 04:40 (UTC)

Dit geeft je ook het recht om op het Krijgsmachtsjabloon een 2 te gebruiken in plaats van een 1. Het potloodje heeft een gummetje gekregen en op magische wijze staat de controleursstatus er ook opgespeld. Taart! R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 22 apr 2017 09:18 (UTC)
Appeltaart.jpg Ik
moet je iets bekennen...
R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk heeft appeltaart voor je!
Eet hem nu hij nog warm is!
Heren, ik dank u vriendelijk voor de promotie! Ik zal hier natuurlijk onrespectvol mee om gaan! Ook heb ik het krijgsmacht sjabloon na veel pijn en moeite weten toe te voegen aan mijn Sjabloonbalk. mvg, DSisDS scheld me uit! 22 apr 2017 15:33 (UTC)

Aritmetica[bewerken]

Was je met een touchscreen bezig of ben je het echt niet eens met de correctie van DG? MDV Jankrijk.png Overleg 29 mei 2017 07:26 (UTC)

Ik ben zomaar bang dat het een touchscreen misklik was DSisDS scheld me uit! 29 mei 2017 12:03 (UTC)

Klaverpak[bewerken]

Hey jongens (en meiden (I dont assume)) een tijd geleden zag ik per toeval een plaatje van de Jessias in een klaver maatpak op een overlegpagina. Maar dit plaatje ben ik sinds dien kwijt, ik heb hem namelijk niet zelf gemaakt. kunnen jullie helpen zoeken?DSisDS scheld me uit! 19 sep 2017 22:30 (UTC)

Jesseklaverpak.png
Hier issie!
20 sep 2017 07:43 (UTC)

Banjonet[bewerken]

Misschien moet eens onderaan de pagina kijken, ik zeg het maar even. HungryTigerGebruiker:HungryTiger/bijdragenVerblijf · Niet Graag voeren 8 nov 2017 17:51 (UTC)

Stemgerechtigden aller Lage Landen, verenigt u![bewerken]

De kandidaten voor de Lentepieper MMXVIII zijn binnen, maar de jury raakt maar niet samengesteld. Stem mee! Elke stem is welkom, en laat onze dierbare Oncy toe een stap voorwaarts te zetten richting Ideale Wereld. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 28 apr 2018 21:03 (UTC)

Taalkundige correctie[bewerken]

Je verse superheld is nu een taalkundig probleem armer, ondanks het sjabloon dat mij van een dergelijke ontvreemding zou moeten onthouden. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 25 aug 2018 19:35 (UTC)

Hartelijk dank, ik ben zelf helaas niet zo'n taalkundig wonder, dus schroom u niet om vaker iets te verbeteren. DSisDS scheld me uit! 25 aug 2018 20:08 (UTC)
Ik heb er nog een stuk of tien taalkundige onjuistheden uitgehaald, en daarmee ziet je pagina er nu m.i. goed uit in grammaticale zin. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 26 aug 2018 07:30 (UTC)

Lijsten[bewerken]

Twee dingen:

  1. Staat er opzettelijk en nadrukkelijk een wiu op je meest recente lijst of mogen er mensen aan meehelpen, en moet wiu nk worden?
  2. Ga je de lijst over rotondes waarnaar je linkt ook nog maken?

Mochten beide antwoorden "ja" zijn raad ik je aan om de rotondelijst ook alvast te uploaden, volledig of niet, en er een nk op te zetten. Je weet immers nooit wie er langs komt met een goed idee. Ik heb ooit ook een soortgelijke actie uitgehaald met 100 beste dingen om te zeggen in een rechtbank, een lijst met een titel zo lang dat ik er bijna een punt achter had gezet. /// The tiger was here - Gebruiker:HungryTiger/bijdragen - Hol van de leeuw tijger /// 5 nov 2018 19:28 (UTC)

Twee dingen, nee er stond niet nadrukkelijk wiu boven. En nee voor de lijst over rotondes, die ligt nog nier in het verschiet.DSisDS scheld me uit! 6 nov 2018 22:27 (UTC)