Overleg gebruiker:Hedz0qxz

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Eend.png
Welkom op de overlegpagina van Henk de Vries

Hersens zijn hier verboden, en nadenken ook. Dus denk goed na voordat je je hersenen gebruikt! Ook het gebruik van drugs, Alcohol en andere niet-verslavende middelen is verboden. Het ondertekenen met deze of deze kleur is streng verboden.

__NOTITLE__

Verledon:

Badeend nummertje 1

Sneeuwpop nummertje 2

Olifant nummertje 3

Zebra nummertje 4

Koei nummertje 5

Dikke zeug nummertje 6


Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.096 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.


Feestmaal[bewerken]

Aanschouw, een feestmaal op mijn overlegpagina. Voor het eten moet je je wel hebben ingeschreven bij de inschrijving 2 weken geleden, maar voor de mensen die dat gedaan hebben is het geen enkel probleem natuurlijk. Voor de rest is het een beetje een jammere boel. Misschien dat ik nog wel een stukje vlees uit het raam werp. Tot kusjes <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 3 feb 2013 21:07 (UTC)

Newcookie.gif R7sig1.pngR7sig4.png
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?

Een koekje bij saubermachung. R7sig1.pngR7sig4.png 3 feb 2013 21:09 (UTC)

KM3.0[bewerken]

Luitenant Tweede Klasse bij de Oncyclopedische KrijgsmachtDeze gebruiker is Luitenant Tweede Klasse (con) (HvObij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.

In verband met een nieuwe Krijgsmacht zijn de rangen veranderd. De oude rangen zijn niet meer geldig. Vanaf heden gebruik je het KM-sjabloon. Jouw rang is naar eigen onderzoek nu Luitenant Tweede Klasse. Gebruik {{KM|F2}} (indien ik het oude sjabloon nog niet vervangen heb) en zie voor de uitleg wat deze F2 inhoud hier. Groet van de bot van R7 Polaroyd7 Polaroidlogotje.PNG Staying focused! 28 feb 2013 20:38 (UTC)

Jij was toch jarig of zo?[bewerken]

Gelukkige verjaardag! Dat er nog vele jaren mogen komen!

BatTaartgooi.GIF
Is jouw naam toevallig
{{{1}}}
dan is het bukken of smullen!


Of nee. Die bestaat nog niet. Negen dan maar?

HeppiebeursdeePeeDee.JPG
Wie wordt er hier bezongen
uit volle borst en longen?
Hedz45fdrq9d!


Tiz

29 okt 2014 11:35 (UTC)

Sjabloon:Jarig219 Didn't exist either.

Taarttechniek.GIF
Onherkenbaar onder de slagroom is
Badeend0qxz


BHJ 29 okt 2014 18:26 (UTC)

Ik geloof dat ik hier een beetje ongemakkelijk emotioneel van wordt. <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 5 jan 2016 19:28 (UTC)
Aggossie toch
5 jan 2016 20:18 (UTC)
Haha, ik heb dat bericht gemaakt toen het sjabloon Jarig10 nog niet bestond, maar Lambic heeft daar dan toch maar mooi verandering in gemaakt Em10.png
Tiz
6 jan 2016 14:07 (UTC)

Hallo[bewerken]

Kom jij ook naar de meeting? R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 11 mrt 2016 23:36 (UTC)

Ja joh, gezellie!
12 mrt 2016 15:23 (UTC)

Waar wacht je op?[bewerken]

Clownschrik1a.jpg
UITNODIGING

Hierbij nodig ik u uit om bij te dragen tot het bepalen van de
Nieuwe Etalage van de Oncyclopedia Neerlandica
en het publiek op basis van uw jarenlange ervaring
in de Nieuwe Etalage van het allerbeste dat Oncyclopedia te bieden heeft te laten genieten.
U kunt nu stemmen in het etalagestemcentrum en uw tijdloze favorieten aanvinken in de lijst,
of zelf een artikel nomineren dat nog ontbreekt.

R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 14 feb 2018 21:43 (UTC)

Pieperkersjury[bewerken]

Gestreden hebt gij niet, mijnen dierbaren, althans niet op een voor stervelingen waarneembare wijze, doch voelt gij lust om R7² bijstand te verlenen in het beoordelen der inzendingen? Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 21 jul 2018 21:30 (UTC)