Overleg gebruiker:Lauw3

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springenGeachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.095 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Waardeloos[bewerken]

Zolang jij nog geen controleur bent, mag je artikelen niet bestempelen c.q. beoordelen met een sjabloon (waardeloos, wadw, weg etc.). Die taak is weggelegd voor (goh) de controleurs en admins. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 30 jun 2015 09:39 (UTC)

Koekje[bewerken]

Bedankt voor je wijzigingen aan De Erotische Avonturen van Pinokkio! Als dank:

Newcookie.gif
Tiz

heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?
Tiz

14 sep 2015 18:48 (UTC)

Melk2.jpg Hier heb je wat melk voor bij het koekje!!

Artem mag jou blijkbaar ook.
Maar goed dat je zoveel vrienden hebt!

Artem (overleg) 15 sep 2015 08:38 (UTC)

IS[bewerken]

Goed werk. Aan taalgebruikverbeteraars hebben wij hier al sinds de oprichting een gebrek. MDV Jankrijk.png Overleg 8 nov 2015 17:38 (UTC)

Ninjaaaaa!![bewerken]

9 nov 2015 18:11 (UTC)