Overleg gebruiker:Rongo

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.091 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Wikia[bewerken]

V0lgens Carl geeft wikia de domeinnamen niet weg, zodat er bijvoorbeeld zelf een .org of een .info of een dergelijke extensie-domeinnaam gezocht en gekocht moet worden. De content is vrij om te copiëren (niet om daar te wissen, lijkt me :p), en als de gebruikers mee willen gaan, dan is dat natuurlijk prima, maar Wikia sluit over het algemeen de oude sites niet af, zodat er dubbele sites ontstaan, in dezelfde taal en met hetzelfde concept. Dat geeft vaak frictie, zeker als er geen consensus is over de verandering en er schrijvers achterblijven, en/of er nieuwe komen op de oude (wikia-)site. Het is daar dus: wel erin maar er niet meer uit. Binnenkort kan over dit soort dingen ook op Uncyclomedia gepraat worden. (zie forum:Ambassaseurs en verder. Groet, DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 11 jul 2008 01:31 (UTC)

Gewoon[bewerken]

Ik wil even zeggen dat het me een goed gevoel geeft dat jij weer een beetje bezig bent. :) btw, tijd voor een archiefje?

12 jul 2008 14:06 (UTC)

traag[bewerken]

The site is currently running with just one of the two servers, so it will be slower than usual for the next day or two. My apologies. --Carlb 27 aug 2008 23:27 (UTC)

Hallo[bewerken]

Even een berichtje aan mezelf om te checken of me daar nu ook een mail voor gestuurd wordt.. 62.51.157.215 30 sep 2008 18:51 (UTC)

De RW! Ze is zo leeg TT.TT Lopen we nu op knurft? hetgaat welallemaal wat sneller. dow.. niet aangemeld... 77.166.52.212 1 okt 2008 05:29 (UTC)
Dat is al een stuk beter Em02.png '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 1 okt 2008 05:31 (UTC)
Gefeliciteerd, we missen wel wat, maar dat zal niet al te veel zijn. Hoe gaat 't met commons, 'k heb namelijk nogal problemen met dit:
(m'n sig) 1 okt 2008 16:39 (UTC)
Oh, en de servertijd, zou die niet voor eens en altijd naar de normale Nederlandse kunnen? Of is dat onmogelijk?
1 okt 2008 16:42 (UTC)

Megataart[bewerken]

Ziehier*
een bon voor een appeltaart met een doorsnee van om en bij de 3m, alsmede een hoogte van 50cm, af te halen in de kantine van het Oncyclopediagebouw (verdieping -13 volgens de laatste navraag), vanwege
Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 3 okt 2008 13:56 (CEST)

Van mij een IKNGDHGAI (A=appeltaart, analoog aan analoogkaas, maar kaas in een taart is weer meer quiche ;) ) Groet, en suc6 met de serververhuizing! 82.74.166.225 4 okt 2008 19:29 (CEST)
Danku, van mij hoeft u geen enkel presentje te verwachten, want ik advieseer u mij te blokken voor deze wandaad! Oftwel, ik kan de appeltaart niet vinden, alz heeft het waarschijnlijk alweer opgegeten. Alz! Hier! <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 4 okt 2008 20:44 (CEST)
Late nota, in de hoop dat de taart nog niet volledig binnengewerkt ende verteerd is: d'r zijn hier nog een paar Oncyclopedisten actief die hun sociale leven voor een tijd vaarwel gezegd hebben om een brazillion aan dingen en dingskes over te zetten en aan te passen en up te loaden en te uploaden en op te laden enzonogvanalleswa... eigenlijk mogen zij óók wel een stukje, al was het maar de korst, of de lichtelijk aangebrande bovenkant (de oven van de Oncyclopediakok heeft maar een binnenhoogte van 49,37 cm, vandaar)... Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 5 okt 2008 01:12 (CEST)

Tuurlijk joh, het was een hoop werk om die taart aan punten te snijden maar hier zijn ze dan toch: APPELTAART VOOR IEDEREEN! Appeltaart slagroom.jpgAppeltaart slagroom.jpg --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 5 okt 2008 11:06 (CEST)

Extra gebruikersrecht[bewerken]

Ik zat te denken, is er niet een soort gebruikersrecht te maken waarmee je bewerkingen kan controleren, zonder dat je admin hoeft te worden? Is misschien wel handig voor hedz0qxz.

8 okt 2008 17:58 (CEST)

Een extra gebruikers-groep. Verwijzend naar Hier. <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 9 okt 2008 17:39 (CEST)
Goed, een extra groep alleen voor wat daar "patrol" genoemd wordt, zal eens kijken hoe dat te doen. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 9 okt 2008 18:19 (CEST)
Als het goed is bestaat die groep nu; je kunt nu iemand "controleur" maken. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 9 okt 2008 18:32 (CEST)
Hartstikke mooi. Hedz is bij deze de eerste officiële artikelencontroleur. Rongo, je bent een kei. Don Genaro Neradoro II Oog1a.gif Doe maar wat 9 okt 2008 22:52 (CEST)

Bots[bewerken]

Rongo, kunnen we ook bots gebruiken op Knurft?? 유유유ΞΞΞΞ @ 9 okt 2008 18:22 (CEST)

Moet denk ik wel mogelijk zijn, heb me daar nog niet echt in verdiept eigenlijk. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 9 okt 2008 18:38 (CEST)
Je hebt ze nog niet geblokkeerd dus, ik denk dat het dan wel moet kunnen. Ik ga het een keer uitrpoberen! 유유유ΞΞΞΞ @ 9 okt 2008 19:02 (CEST)
Rongo, ik kan helaas nog niet inloggen met mijn botje. Misschien zijn ze toch nog ergens geblokkeerd? 유유유ΞΞΞΞ @ 25 okt 2008 00:07 (CEST)
Zal daar eens naar kijken dan, lijkt me wel de bedoeling dat dat werkt, geeft ie nog ergens een foutmelding waar ik wat mee zou kunnen? --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 31 okt 2008 18:47 (CET)
Als ik probeer in te loggen krijg ik iets van "Login failed, CATCHA login?". Dezelfde als toen we nog bij Carl zaten, maar Carl zijn toen dat hij Bots had uitgeschakeld. Misschien staat het ergens in de .htaccess? 유유유ΞΞΞΞ @ 1 nov 2008 10:22 (CET)
O dan kan het wel kloppen inderdaad, de bestanden en instellingen van Carl zijn grotendeels overgenomen op de nieuwe server, dus als het op de oude server uitgeschakeld was is het dat hier ook. Kan nu helaas niet bij m'n computer dus kan er niks aan doen, maar zal zodra ik tijd heb eens kijken hoe ik ze kan inschakelen. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 1 nov 2008 13:02 (CET)

Mediawiki?[bewerken]

Ik heb even gezocht naar de MediaWiki voor het verwijderen van .svg uit het Lijstje toegestane extensies bij de upload pagina... Ik kan hem helaas niet vinden... Waar zit ie? en kun je dat misschien aanpassen?

12 okt 2008 23:23 (CEST)

Dat kun je ook niet vanuit de wiki zelf doen, maar er wordt nog steeds aan de support voor .svg gewerkt door die lui van Siteground, en als je zoekt op afbeeldingen met .svg zul je zien dat ze daar in elk geval al weergegeven worden, dus ben niet van plan dat nu te gaan verwijderen. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 13 okt 2008 15:38 (CEST)

Althist[bewerken]

Is dit niet iets om uit te werken voor Alternate History? D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 15 okt 2008 00:01 (CEST)

En deze? D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum
beter kaartje. D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum
Geniale site dat strangemaps, heb er net een tijdje naar lopen kijken maar daar zit echt geniaal spul tussen. Het Bakker-Schutplan (misschien in combinatie met het Morgenthauplan?) zou inderdaad een prima basis zijn voor een AltHist, zeker ook een hele mooie om de Nederlandse versie eens wat leven in te blazen. Ben de laatste tijd echter heel weinig met AH bezig, (m'n studie neemt de laatste tijd wel heel veel tijd in, maar heb goede hoop voor het tweede semester), bovendien doet Wikia weer moeilijk op VexiWiki en wil eens kijken of die verhuisd kan worden naar de Knurftserver (heb vexiwiki.org en althistory.org al geregistreerd, ik zie Wikia d'r voor aan dat ze die voor je neus wegkapen als ze horen dat je wil verhuizen). Ehm.. zit niet veel samenhang in dit verhaal geloof ik, kap er maar weer eens mee. Tschüss! --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 31 okt 2008 20:25 (CET)

nog een bug?[bewerken]

Ik weet niet of dit al is opgevallen, of dat een tijdelijk iets is, maar als ik een png wil plaatsen zonder een specifiek aantal px dan werkt het. Maar als ik bijvoorbeeld 150px wil dan krijg ik slechts een blauwe link te zien. Enig idee hoe dit komt? Voorbeeld:
Rita zonder vergroting Rita zonder
Rita met 150px vergrotingRita met 150px
'·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 16 okt 2008 22:14 (CEST)

Werkt niet...[bewerken]

Op je Gebruikerspagina staat een aanmaakknop voor artikelen, en op de button staat de tekst <createarticle> , wat volgens mij betekent dat de mediawiki-pagina "createarticle" nog niet bestaat (tot nu toe was dat zo). Dus ik heb de pagina MediaWiki:Createarticle aangemaakt, maar hij werkt niet... weet jij hoe dit komt? Anders is er nog wel een oplossing, door buttonlabel erin te zetten, maar ik meld het even.

31 okt 2008 23:56 (CET)

Als ik nu op m'n pagina kijk staat de juiste tekst er inmiddels wel, dus: bedankt ;) --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 1 nov 2008 10:05 (CET)

Gebruikersrechten (2)[bewerken]

Yay, ben ik weer. Ik had een ideetje om het nog wat overzichtelijker te maken: Op het moment hebben de admins automatisch de patrol/autopatrol functie, zonder dat ze het controleursrecht hebben. Als bij het adminrecht nou die patrol wordt verwijderd, en alle admins, naast hun adminrecht, het controleursrecht erbij krijgen, verandert er volgens mij niks aan wat we kunnen qua knopjes, maar ziet iemand wel gelijk dat we kunnen controleren. Nu lijkt het alsof Hedz (en Lambic en sergeant) de enigen zijn die kunnen controleren. Hopelijk snap je (en DG, die probeer ik het hier ook uit te leggen) wat ik bedoel en voordat je het veranderd heb ik liever dat hij (DG) het ook snapt. Greetz,

10 nov 2008 19:46 (CET)

Nee, is prima joh, dan hoor ik het wel wanneer dat verandert moet worden. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 10 nov 2008 21:12 (CET)
Ik begreep niet zo snel wat het precies inhield, maar het lijkt me geen probleem om de functie apart in te stellen bij admins. het is een muisklik meer werk en verder verandert er idd weinig door. D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 10 nov 2008 21:46 (CET)
't is een wonder! HIJ SNAPT HET! o pardon... Nou, als er dus geen problemen zijn, ga je gang (DG: 't is dan wel handig als admins vóór die verandering allemaal al controleur status hebben, wil je misschien even aanpassen?) ;)
10 nov 2008 21:49 (CET)
O, daarom vond ik het eerst maar niks. het betekent gewoon een hoop werk, terwijl ik net naar manieren zocht om MINDER te hoeven werken. Maar goed, je weet hoe het gaat: 1% inspriratie en 99% transpiratie. Ideaal is eigenlijk als die transpiratie door anderen wordt ge.... transpireerd. (zucht) Maar goed, ik moest nou eenmaal zo nodig buro worden om door iedereen aan het werk gezet te worden en net terwijl ik een artikel wou schrijven en de onderhoudslijst doen en de beginersgids en het beleid... grommel grommel mopper mopper..... D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 10 nov 2008 22:00 (CET)
Ik wil 't ook best doen, sterker nog, ik voer m'n eigen ideeën liever zelf uit dan dat ik een ander ermee aan de slag laat gaan, maar ik ben nou eenmaal geen Bureaucraat hier, dus ik kan het niet. En die buro rights ben je in een wip kwijt, als je ze echt niet hoeft. ;)
10 nov 2008 22:09 (CET)
En ik heb nog een vraagje: Waar staan Interwiki-rights voor, je kan ze niet in de rechtenlijst terugvinden, en de functie ervan is me vrij onduidelijk...
10 nov 2008 22:39 (CET)
Volgens mij is dat wat stewards genoemd wordt op wikipedia, dat je rechten op meer wikis hebt en meer database access.
Aha.
11 nov 2008 07:36 (CET)

Is geregeld nu, de admin en controleurfuncties zijn nu gescheiden. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 12 nov 2008 18:34 (CET)

Hmm... mag ik weer zeuren? De Rollback/Terugdraaiknop hoort eigenlijk ook bij 't patrol/controle knopje... Zou je die erbij willen zetten? :D (Makkelijk is 't niet op deze manier... Misschien moet ik volgende keer in één keer het totale vragen in plaats van in drie keer)
18 nov 2008 21:23 (CET)
Hallo Carl II :p ik heb ook een verzoek. Kun je hier even kijken? Over Google analytics. D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 20 nov 2008 17:52 (CET)
Zal dat rollback ook even toevoegen dan ;) Volgens mij is Analytics zelfs al geïnstalleerd door Carlb, hoef daar dus alleen nog een account aan te maken, goed dan ik daar een keer naar kijk als ik wat meer tijd heb? --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 21 nov 2008 20:40 (CET)
Tijd, wat is tijd? het schijnt te komen en te gaan maar toch altijd stil te staan. Vroeg Wubbo zich af hoelang zijn schepping zou duren? Wist Einstein na hoeveel tijd hij zou ontdekken dat tijd relatief is? Ik weet het niet. Jij? Nee natuurlijk is het niet goed. NU MOET HET! (grapje). D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 23 nov 2008 00:57 (CET)

Vrolijk kerstfeest[bewerken]

en alvast een heel gelukkig nieuw jaar gewenst. En natuurlijk hartelijk dank voor je bloed, zweet en tranen met betrekking tot het overzetten. D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 25 dec 2008 18:43 (CET)

o ja, de plaatjes in sjablonen doen het nog niet :p D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 25 dec 2008 18:44 (CET)
Was me ook opgevallen, het pad naar het programma voor het weergeven van plaatjes klopt niet meer, maar waar dat programma op deze server zit zou ik zo zelf ook niet weten. En aangezien de helpdesk met kerst vroeg sluit kan ik daar nu niks tegen beginnen (maar ach.. het zij ze gegund hoor, hun vrije kerstavondje ;). Nogmaals een zeer fijne kerst gewenst. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 25 dec 2008 18:51 (CET)
p.s. dat knurft.internetkeep.net gedoe zou ook verholpen moeten worden... --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 25 dec 2008 18:51 (CET)
Hey ik maak nog een danktekening voor je: een oprechte dank - merci - takk - tanks - gracie... voor het oplossen van het probleem | Cartoonist | Contact | World | 26 dec 2008 20:56 (CET)
Hier heb je de tekening | Cartoonist | Contact | World | 27 dec 2008 00:09 (CET)
Oncycartoon 1.jpg
Het ligt 'm in het verkleinen. Dat probleem hebben we toch al eerder gehad? Cartoonist, als je het wilt laten zien: Zelf verkleinen! De server doet het niet voor je ;-) <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 27 dec 2008 10:37 (CET)
Het ligt inderdaad aan de "thumb" was de vorige keer ook. D. G. Nereus Oog1a.gif Stiltecentrum 27 dec 2008 11:20 (CET)
Ik moet erbij zeggen dat het niet zo vreemd is dat we zo snel groot worden als er afbeeldingen van dit formaat worden geüpload...
27 dec 2008 14:09 (CET)
O jee, ik weet heus wel hoe ik afb. vergroot of verklein, was het vergeten | Cartoonist | Contact | World | 4 jan 2009 21:00 (CET)

Bug van hoge prioriteit[bewerken]

Hallo Rongo, fijn je weer terug te zien, was je op vakantie? In ieder geval: Even een klein berichtje. Er is een probleem met de speciale pagina's. In Internet Explorer ziet het er debiel uit en in FireFox staat het balkje speciaal bovenaan de pagina van de artikelruimte los... Kijk maar even...

2 jan 2009 19:51 (CET)

Webmaster[bewerken]

Ey Rongo, we hadden zo het idee dat het nogal moeilijk is dat we je zo vaak lastig vallen voor kleine probleempjes, dus dachten we om een extra webmaster aan te schaffen. Is dat mogelijk en zou je dat goed vinden? Zie ook het forum hierover.

8 feb 2009 14:03 (CET)

Hartelijk gefeliciteerd[bewerken]

Oncyclopedistenkoor.JPG
Deze korte maar krachtige verjaardagsode werd gezongen door het elvendertigkoppige Oncyclopedistenkoor onder de kundige maar enigszins verdwbaasde leiding van
Rongo

}} Wel, hartelijk gefeliciteerd! Hoewel ik de eerste ben, had ik toch verwacht dat iemand anders me al voor was... maar ach wat geeft dat? Nog een keer gefelicteerd. //Roye*Mijn gezooi!*Designs!*7777777\\ 7 mrt 2009 11:33 (CET)

RONGOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! Hartelijk gefeliciteerd man! Hier is je cadeau, een mooie rode, multifunctionele paperclip, voor als je ooit zonder mocht komen te zitten en je dan niet misgrijpt. Zul je er zuinig me zijn? Ze groeien niet aan de bomen. D. G. Nereus Husky.gif Stiltecentrum 7 mrt 2009 13:00 (CET)
Paperclip.jpg
En namens mij, willende Brabantse meiden van 16! En als je denkt dat dat illegaal is, sla dan het wetboek er maar op na want nederland doogt seks met minderjarigen tot 16 jaar! Als dat geen goed nieuws is. Je moet ze wel eventjes komen helpen want ik heb een probleem met het openen van mijn kelderdeur... '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 7 mrt 2009 13:43 (CET)
GEFELICITEERD :D Hoe oud jong ben je geworden? Woverlegei 7 mrt 2009 15:11 (CET)
Van harte gefeliciteerd, met je 19e verjaardag, dacht ik. 'k heb geen cadeautje kunnen vinden, maar hier heb je alvast een veel te stevige handdruk!
7 mrt 2009 15:32 (CET)
Waar o waar heb jij je koekjestrommel verstopt in 't huis van jou, ik heb hongur! <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 7 mrt 2009 17:22 (CET)
Gefeliciteerd, al ben ik spinnijdig dat iemand anders het Jarig2 sjabloon al gezet heeft. 't Is wel te zien dat dat een outsider moet geweest zijn, een of ander groen Marsmannetje, dat niet wist dat in het sjabloon de naam van de JARIGE moet ingevuld worden. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 7 mrt 2009 22:45 (CET)

Heel erg bedankt allemaal. Ik ben diep geroerd door al deze felicitaties en prachtige cadeaus :). Reeds 19 jaren oud, m'n laatste levensjaar beginnende met één tot aan 2090. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 8 mrt 2009 20:41 (CET)

Hoe voelt dat nou, 19? kan ik me alvast mentaal voorbereiden voor november :p '·.·' Sgt Pepper RAF icon.png Gratis therapie .·'·. 8 mrt 2009 21:27 (CET)
Ach... 19... dat was de laatste keer dat ik ik met plezier m'n verjaardag vierde: eenmaal die "2" ervoor voelde ik me per minuut verouderen, en dat is nooit gestopt. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 8 mrt 2009 21:32 (CET)
Beetje laat, maar alsnog van harte goede vrind! 유유유ΞΞΞΞ @ 9 mrt 2009 10:31 (CET)

Koekjestijd![bewerken]

Newcookie.gif //Roye*Mijn gezooi!*Designs!*7777777\\ met die groene letters in zijn sig
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?


wachtwoorden[bewerken]

Webmeester, Watje is zijn wachtwoord kwijt en heeft geen emailadres opgegeven. Kun jij het ergens zien of resetten? Groet, D. G. Nereus Husky.gif Stiltecentrum 31 mei 2009 13:25 (CEST)

Account verwijderen[bewerken]

Hoi, kunt u mijn account misschien verwijderen? Voor de rest zie mijn OP daar staat al een hele discussie op. Mvg, Wildernis (overleg) 21 jun 2009 17:33 (CEST)

Moresnet[bewerken]

Ik dacht dat je dit misschien interessant vindt? eereN .G .D Husky.gif gelrevo 7 aug 2009 12:21 (UTC)

O, ik dacht dat iemand anders je al had gewaarschuwd, maarre... ben je op vakantie of zo? Hedz is druk bezig met proberen de fout in het script te herstellen. We hebben niet veel tijd meer en een soortement ultimatum gekregen. eereN .G .D Husky.gif gelrevo 7 aug 2009 12:24 (UTC)

Veilig[bewerken]

Hey Rongo, zijn de bewerkingen veilig of moeten we backuppen? Jonas & Joint? 15 aug 2009 15:00 (UTC)

Kan niet hélemaal garanderen dat nu alles stabiel is, dus zou wel backuppen. Beter dat je voor niks een back-up hebt staan als het niet nodig bleek te zijn dan andersom. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 15 aug 2009 15:02 (UTC)
Oké, hopelijk verloopr alles vlot. Veel succes met instalaties en dergelijke Jonas & Joint? 15 aug 2009 15:05 (UTC)
Hmmm, iets mis met de trema's? | Write on! L. Catepé - Mess - Log | 15 aug 2009 15:34 (UTC)
We zijn nu extensies aan 't installeren, als alles fout gaat dan moet het overnieuw, dus backup is handig ja. ;)
15 aug 2009 15:38 (UTC)
Klopt het dat het OWB en OnNieuws helemaal weg zijn? En dat nu het plaatjesprobleem opeens verholpen is? En met backup, bedoel je toch van je eigen artikelen? Ik heb net al mijn artikelen ctrl-c + ctrl-v in een bestandje gezet. Дeиo Crystal Clear app phppg.png GP / Overleg.Crystal Clear app phppg.png 15 aug 2009 15:42 (UTC)
Welnee, dan had Rongo van tevoren gewaarschuwd (en zouden nu acht van mijn artikelen weg zijn.) | Write on! L. Catepé - Mess - Log | 15 aug 2009 15:47 (UTC)
Alles dat ná de downgrade is toegevoegd kan verloren gaan, daarvoor staat nog op een backup in de server zelf. Dus ook artikelen kunnen weg zijn hierna. Maar met zo'n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen.
15 aug 2009 15:49 (UTC)
En voor de mensen die nu in paniek raken: Alles is nog bezig geloof ik, bijna staat nog niet op zijn of haar plek, alle naamruimtes zijn kaduuk op een paar na, de css'en werken niet, smileys, chooseoptions, artikelen zijn weg, kortom: Geen paniek. Dit wordt allemaal z.s.m. weer verholpen. We zijn net overgestapt naar een andere versie van MediaWiki in de hoop dat het probleem dan wél opgelost is. En zoals al eerder gemeld werd, de bewerkingen die nu gemaakt worden, maak er een back up van, het is nog niet zeker of het wel stabiel is. Laat ik dit maar even gezegd hebben... //Roye*Mijn gezooi!*Designs!*7777777\\ 15 aug 2009 15:52 (UTC)
Oke, gelukkig maar dat niet alles weg is. Kun je het zeggen als het gelukt is? Дeиo Crystal Clear app phppg.png GP / Overleg.Crystal Clear app phppg.png 15 aug 2009 16:11 (UTC)
Ik kan niet zien hoe alles verloopt en hoe ver de hele dinges gaat, dat moet degene doen die ermee bezig is, en dat ben ik niet. //Roye*Mijn gezooi!*Designs!*7777777\\ 15 aug 2009 16:17 (UTC)
Heel grappig de hoofdpagina zonder die option extension :p Jonas & Joint? 15 aug 2009 16:57 (UTC)
Het heeft inderdaad op een rare manier iets heel geinigs :P. Had alleen liever gehad dat het wel zou werken. Baal er nogal van dat wat ik verander in de LocalSettings geen uitwerking lijkt te hebben op de wiki zelf, hij pakt extensies en instellingen die ik invoer (zelfs voor Sophia linksboven en naast de URL...) simpelweg niet. Heb geen idee wat ik fout doe :s. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 15 aug 2009 17:02 (UTC)
Ach, er is tijd... Goede Nieuws: afbeeldingen zijn verkleinbaar, hiep hiep! Jonas & Joint? 15 aug 2009 17:04 (UTC)
Lolz, iemand die iets weet over squid en of het al werkt? <3 Hedz0qxz · Waar wacht je op? 15 aug 2009 17:56 (UTC)
Hmm, Rongo, zou het niet aan het cachen liggen? Of werkt dat nu ook niet meer? Of misschien nu juist wel... 유유유ΞΞΞΞ @ 15 aug 2009 18:25 (UTC)
Iets dat wij, nederige controleurs kunnen doen, zoals Roemenië zijn normale naam te geven? | Write on! L. Catepé - Mess - Log | 15 aug 2009 18:35 (UTC)
Geen idee wat er aan de hand is. Zit inderdaad in de richting van het cachen te denken, want helemaal zonder inladen van de localsettings lijkt me toch niet er überhaupt wat zou werken. Hedz heeft al contact gehad met het mediawikikanaal maar heeft vrees ik niks concreets opgeleverd. Er is een schone localsettings op gezet, geen effect. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 15 aug 2009 18:55 (UTC)
Mediawiki doet niet schoptkont
Kohl had het erover, dat er na het downgraden een hoop achtergelaten junk files moesten worden opgeruimd. kan dat er iets mee te maken hebben? eereN .G .D Husky.gif gelrevo 15 aug 2009 19:08 (UTC)

BIC[bewerken]

Ik heb ook nog de BIC code nodig, anders wordt de overschrijving niet aanvaard. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 5 okt 2009 10:38 (UTC)

Lukt niet: ook wanneer ik beide invul krijg ik volgende mededeling:
Het nummer van de begunstigde (IBAN) of BIC-code ontbreekt of is ongeldig.

Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 6 okt 2009 22:27 (UTC)

Gelukt (een kwestie van spaties). Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 11 okt 2009 11:39 (UTC)

KERST[bewerken]

Kaart.png

Rongo

R7av.pngoye.·. 22 dec 2009 23:32 (UTC)

JARIG![bewerken]

Dancing-kitteh!.gif
Maar...hoezo is er feest? O ja! Omdat Rongonius de Verschrikkelijke vandaag jarig is!
Van harte gefeliciteerd en mogen er nog een hele hoop jaren bij komen!

Enne...mag die dansende kat ook nog een beetje slagroom? Dan houdt 'ie zich rustig...hopelijk...

BETRAPT! Jij bent wel heel toevallig jarig he? En dan nog stiekem ontkomen! Nou, aan de felicitaties ontkom je niet! Gefeliciflappeerdeteerd! R7av.pngoye.·. 7 mrt 2010 15:10 (UTC)

Feestkikker.GIF
Jawel. D'r is er één jarig. Een zekere...
GOOI DIE KIKKER BUITEN!
... ene Rongo from ze Congo.
Ocharme deze persoon.
Maar we moeten er allemaal aan geloven.
TRAP DIE KIKKER PLAT!
Rotbeest...


Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 7 mrt 2010 17:29 (UTC)
Gefeliciteerd!!! :D 유유유ΞΞΞΞ @ 8 mrt 2010 11:57 (UTC)

Heel erg bedankt allemaal :). Gister gezellig feestje gehad. Zo gezellig dat ik de volgende dag maar meteen het huis uit ben gegaan :P. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 8 mrt 2010 12:10 (UTC)

  • pufpufpuf* ah, je bent er nog. Hartstikke gefeliciteerd Rongo. Nog vele voorspoedige jaren gewenst en succes in je ondernemingen. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 8 mrt 2010 15:28 (UTC)
Pas op! Daar valt een pakje voor jouw huis!! Neeeee! Ai, in jouw keukenraam... ik betaal de schade wel. Gefeliciteerd hoor! Cartoonist | Contact | World | 8 mrt 2010 18:43 (UTC)

Verwijder 24.213.94.214 uit uw configuratie als dit IP-adres zullen binnenkort niet meer werken.[bewerken]

Ik had geprobeerd om contact met u via e-mail en geen antwoord ontvangen. Het adres van deze server, die gebruikt worden 24.213.94.214, is nu 96.45.180.90, het oude adres zal stoppen met werken in de komende dagen. Terwijl http://oncyclopedia.org wijst op een van de nieuwe adressen, oncyclopedia.net is op een externe server en domeinnaam moet u het IP-adres te wijzigen via transip.nl

Verwijder 24.213.94.214 uit uw configuratie als dit IP-adres zullen binnenkort niet meer werken.

I had tried to contact you via e-mail and received no reply. The address of this server, which used to be 24.213.94.214, is now 96.45.180.90; the old address will stop working in the next few days. While http://oncyclopedia.org points to one of the new addresses, oncyclopedia.net is on an external domain name server and you will need to change its IP address through transip.nl

Please remove 24.213.94.214 from your configuration as this IP address will soon no longer work. --Carlb (overleg) 20 mrt 2010 03:02 (UTC)

Rongo, ik heb zojuist een mail naar je verstuurd. Zeg even als je wilt als deze is aangekomen. R7av.pngoye.·. 9 apr 2010 14:20 (UTC)

Weer jarig?[bewerken]

Dancing-kitteh!.gif
Maar...hoezo is er feest? O ja! Omdat Rongo vandaag jarig is!
Van harte gefeliciteerd en mogen er nog een hele hoop jaren bij komen!

Enne...mag die dansende kat ook nog een beetje slagroom? Dan houdt 'ie zich rustig...hopelijk...

Товарищ Ронго, het schijnt dat een spammert jouw verjaardag even ging verstoren? Gelukkig ziet GOD alles, hoewel het er niet is. Ik heb er ook niets over gezegd. Wel, ik happybirthday jou alsnog, om niet te ver van de reden dat ik jou moet storen uit je Lenteslaap af te wijken. Nou, nog 9 dagen wachten en dan ben ik aan de beurt... gefeliciteerd! R7av.pngoye.·. 7 mrt 2011 15:56 (UTC)

Fanfareke.JPG
Weest bevreesd, gij jarig wezen,
Voor gezelligen als dezen!
Vóór gij 't weet is weer bewezen
Dat een tekst als deze lezen
Zeer verrassingsvol kan wezen
Voor wie -Sophia geprezen!
Vecht voor weduwen en wezen:
Rongo


Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 7 mrt 2011 17:43 (UTC)
Feestkikker.GIF
Jawel. D'r is er één jarig. Een zekere...
GOOI DIE KIKKER BUITEN!
... ene Rongo.
Ocharme deze persoon.
Maar we moeten er allemaal aan geloven.
TRAP DIE KIKKER PLAT!
Rotbeest...


Gefeliciflapstaart! · Fey|Bart · Prullen 7 mrt 2011 18:16 (UTC)

Dank u, dank u, dank u! Fijn om deze felicitaties te lezen. Ben inmiddels 21, dus het aftakelingsproces kan beginnen ;p. --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 9 mrt 2011 12:34 (UTC)

Bericht van de Krijgsmacht[bewerken]

Vanwege gedwongen bezuinigingen veranderingen in de rangen, ben je nu Astronaut van de Oncyclopedische Krijgsmacht in de naam en orde van Sophia, als Bureaucraat zijnde, en niet meer als zijnde gekozen serverbeheerder. Dit zou anders een degradatie zijn als ik er niets tegenover zou hebben maar heeft het Nederlandse leger ook niet. Alhier: officieel: Buitgengewone Oncyclopedist En Maarschalk is Held Van Oncyclopolis (BOEM is HO). Deze is niet om te ruilen, of je geeft 'm anders maar aan mij als 'ie niet mooi is, kan ook... nou ja. Saluut! R7av.pngoye.·. 9 jun 2011 13:07 (UTC)

HeroOncy.png
Deze gebruiker is Held van Oncyclopolis bij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia.
Danku, danku, ik ben bijzonder vereerd :). --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 9 jun 2011 18:19 (UTC)
Ook hier, de rang van Held van Oncyclopolis heeft niks met de Luchtmacht te maken waar de rang van Astronaut onder valt. R7av.pngoye.·. 9 jun 2011 18:54 (UTC)


Jareug[bewerken]

Jarig3.JPG
Een deelnemende mededeling aan
Rongo
verstrekt door een even strenge als
rechtvaardige Oncyclopediabemanning.


Cartoonist | Contact | World | 6 mrt 2012 23:21 (UTC)

En natuurlijk ook hier de felicidingi, hoe konden we je nu vergeten jou kunnen we natuurlijk niet zomaar eventjes vergeten, neenee, dat jij denkt dat wij dat zouden vergeten heb je mis! R7sig1.pngR7sig4.png 7 mrt 2012 20:01 (UTC)


Vliegtaart.GIF
Bukken!
... te laat voor de jarige
Rongo


Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 7 mrt 2012 21:40 (UTC)

Hey! Hebben jullie alle appeltaart zonder mij op zitten kanen?! Nou já, zeg. Jullie zeggen ook nooit wat.

Alsnog gefeliciciciliciteerd. · Fey|Bart · Prullen 8 mrt 2012 11:23 (UTC)

Dank u, dank u! Dank u allen! Ik ben zeer geëerd! :) --Wubbomethalo.png RONGONIUS-overleg 11 mrt 2012 14:48 (UTC)

Een uitnodiging[bewerken]

Voor de Oncyclopedia-meeting. Zie het forum voor meer info. R7sig1.pngR7sig4.png 8 feb 2013 22:28 (UTC)

Dasgrossmeeting2013.png

KM3.0[bewerken]

Sergeant bij de Oncyclopedische KrijgsmachtDeze gebruiker is Sergeant (HvO) (admin) (cu) (burobij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.

In verband met een nieuwe Krijgsmacht zijn de rangen veranderd. De oude rangen zijn niet meer geldig. Vanaf heden gebruik je het KM-sjabloon. Jouw rang is naar eigen onderzoek nu Sergeant. Gebruik {{KM|E4}} (indien ik het oude sjabloon nog niet vervangen heb) en zie voor de uitleg wat deze E4 inhoudt hier. Groet van de bot van R7

Noot: het precieze aantal artikelen en uitgelichten is onbekend.R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 28 feb 2013 22:06 (UTC)
Verdient Rongo niet de Censuur rang?
28 feb 2013 22:52 (UTC)
Wieso? R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 2 mrt 2013 00:01 (UTC)
Als er iemand een speciaal plaatsje verdient is het de allereerste gebruiker, slash schepper des oncyclopedias, Rongonius de Eerste, nietwaar?
2 mrt 2013 03:11 (UTC)
Dáárvoor was 'ie al held, maar om dáárvoor dan <<censuur>> te geven en daarmee zijn status nog onduidelijker te maken en het concept van censuur te vernichten zie ik niet zo zitten. Ik zou nu kunnen zeggen (welke legitiem is) dat Rongo dat zelf uit mag kiezen, maar aangezien zijn laatste bewerking alweer bijna een jaar terug stamt (één na laatste anderhalf), zie ik dat ook niet zo gebeuren op de korte termijn... R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 2 mrt 2013 11:05 (UTC)
Ik heb Rongo een rang hoger gegeven, niet vanwege zijn artikelen, maar omdat de rang anders niet bestaat... :P
4 mrt 2013 18:54 (UTC)
Bestond al, werd alleen even E3b en E3g omgetoverd naar E4 Uitgevoerd Uitgevoerd R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 4 mrt 2013 19:16 (UTC)

Dag te laat[bewerken]

Oh nee, ik was een dag te laat! Maar jouw verjaardag was ik zeker niet vergeten (ahem...)!

OepsVergeten.JPG
Euh,
Rongo,
was jij niet jarig? Je neemt
het deze Oncyclopedist
toch niet te kwalijk?
Slik...


Ik hoop maar niet dat je me gaat stalken ofzo! Heil, o Rongonius De Verschrikkelijke!

Tiz

8 mrt 2013 18:11 (UTC)

Tzwaaitzauwzendfheertien[bewerken]

Dag beste mede-oncyclopediaverslaafde

Het is ondertussen weer 2014.


Meer valt hier eigenlijk niet over te zeggen, maar ik ga de traditie achterna (welja, traditie...) en ook dit jaar weer voel ik mij verplicht een woordje over het nieuwe jaar te zeggen.
Hoe 2014 er zal uitzien, hoe het zal gaan, weet niemand echt. Ik echter wel.
Ik zal dit jaar weer bijna alle 365 dagen achter een troosteloos computerscherm doorbrengen. Hier heb ik echter geen erg in...
Het begin van het nieuwe jaar zag er echter toch niet zo goed uit:

Hier, in Antwerpen, houdt ons Bartje aan en hebben we nog steeds een vuurwerkverbod. En ik vind dat nog steeds belachelijk.
We weten allemaal wel dat vuurwerk levens-, oog-, hand-, arm-, penis - en teengevaarlijk is, maar moet het daarom volledig worden verbannen? Gewoon mensen informeren van de gevaren en het verbieden op straat om vandalisme te voorkomen lijkt me toch genoeg?
Als mensen dan nog vuurwerk willen afsteken, is het hun eigen verantwoordelijkheid vind ik.
Dit jaar heb ik ook niet de moeite genomen om het vuurwerk te zien; vorig jaar ging ik naar de kaaien (oevers van de Schelde) om het vuurwerk te zien, maar dat leek me dit jaar verloren moeite. Een beetje zielig gemeentevuurwerk is het absoluut niet waard.
Je kon tot 350 euro boete krijgen als je nog maar vuurwerk op zak had! Je mag het wel kopen in een winkel, maar vanaf dat je de winkel buiten bent kunnen ze je aanhouden en eventueel zelfs in een cel stoppen, waardoor je het vuurwerk mist.

Daar zit je dan. 10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1!!! Tuimelwiet.gif Doodse stilte...
Bij gebrek aan het lawaai van vuurwerk begin je dan maar te juichen en elkaar knuffels te geven. Ik, als vuurwerkliefhebber, zette dan maar Nederland 1 op, dat (volgens mij solidair met de Antwerpenaren) wat vuurwerk uitzond.

Gelukkig is er dan nog een ander nieuwjaarsgebruik dat niet is afgeschaft: sms'jes sturen. Voor veel mensen is dat dolle pret. Voor mij niet.
Ik heb namelijk maar een stuk of 14 contacten op m'n gsm, waarvan maar 4 ook mijn nummer hebben. Ik kreeg uiteindelijk twee sms'jes: van mijn zus en mijn beheerder.
Maarja, positief denken, vorig jaar had ik er maar één.
Oké, dat beurt niet op...

Zo, dat was het. Wees blij, treur niet omdat je de komende week alleen maar de restjes van oudejaar zal eten, en bovenal: SCHRIJF! Veel succes verder met de peen!

Vorig jaar sloot ik mijn speech af met een paar West-Vlaamse spreuken, en ik wou dat dit jaar weer doen, als er niet zo veel klachten waren van vele Nederlanders en ook sommige Vlamingen dat ze het niet konden verstaan.
Daarom geef ik dit jaar de vertaling van vorig jaar:


ALS JE MAAR PLEZIER HEBT
ALS JE MAAR TIJD HEBT
ALS JE MAAR GELUK HEBT
ALS JE MAAR GEEN RUZIE HEBT
Vertaling van de volgende twee regels viel niet te achterhalen
ALS JE MAAR GEZOND BENT
ALS HET MAAR GOED IS IN 2013 2014


HAPPY NEWYEAR EVERYONE!!!


HEIL AAN SOPHIA!


~

Tiz

1 jan 2014 20:17 (UTC)

Stemgerechtigden aller Lage Landen, verenigt u![bewerken]

De kandidaten voor de Lentepieper MMXVIII zijn binnen, maar de jury raakt maar niet samengesteld. Stem mee! Elke stem is welkom, en laat onze dierbare Oncy toe een stap voorwaarts te zetten richting Ideale Wereld. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 28 apr 2018 21:19 (UTC)

Pieperkersjury[bewerken]

Gestreden hebt gij niet, mijnen dierbaren, althans niet op een voor stervelingen waarneembare wijze, doch voelt gij lust om R7² bijstand te verlenen in het beoordelen der inzendingen? Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 21 jul 2018 21:30 (UTC)