Overleg gebruiker:Sjoerd2k

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springenGeachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
 • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
 • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
 • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
 • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
 • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
 • Volgens de automatische teller hebben we 3.092 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
 • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Gebruikerspagina[bewerken]

Ik weet niet wat je van plan bent met je gebruikerspagina Sjoerd, maar het ziet eruit alsof er iets goed mis gaat. MDV Jankrijk.png Overleg 16 jan 2013 09:09 (UTC)

Het is je bekend dat Javascript niet ondersteund wordt op Oncyclopedia? We hebben een zeer versimpelde HTML, die css nog maar net ondersteund, maar op een andere manier. Indien je wilt spammen, daar is het kladblok voor. R7sig1.pngR7sig4.png 16 jan 2013 15:31 (UTC)
Ik heb de code weggehaald (deze is nog in de paginageschiedenis te raadplegen). Het lijkt te gaan over een filmpje dat je wilt importeren... van... Basisacademie? Cartoonist | Contact | World | 17 jan 2013 14:14 (UTC)

Mens & natuur[bewerken]

Het artikel heb ik verwijderd omdat het te kort was en geen artikel te noemen was met enkel wat quotes, die overigens geschreven dienen te worden als {{c|Dit zei ik|Ik zei dit|hierover}}. Ook is het een belangrijk om op de taal te letten. Hoofdletters. Enkel hoofdletters zijn niet goed (m.u.v. Caps Lock). De beginnersgids en de humorcursus zijn handige links om goed op weg te komen. R7sig1.pngR7sig4.png 18 jan 2013 11:24 (UTC)

Controle[bewerken]


Bovendien weet ik weer niet waar je mee bezig bent, maar ik zie een lege gebruikerspagina, dus het lijkt mij dat er iets verkeerd gaat. MDV Jankrijk.png Overleg 25 jan 2013 11:14 (UTC)

Serieus, stop. Je bent het je waarschijnlijk niet bewust, maar elke bewerking die jij opslaat moet gecontroleerd worden. Ik ben langer bezig om je bewerkingen te controleren, dan jij om ze te maken, puur omdat jij elk puntje en zinnetje wil opslaan. Als je dat zo nodig wil doen, open dan een Kladblok en doe af en toe Control-A, -C, -V en -S. Zo hou je je tekst altijd bij zonder het op ons aller borden te leggen. Dank. | Write on! L. Catepé - Mess - Log | 25 jan 2013 13:36 (UTC)

Leeghalen[bewerken]

De eigen overlegpagina leeghalen is nergens voor nodig en mag eigenlijk niet. R7sig1.pngR7sig4.png 7 feb 2013 11:58 (UTC)

soorry wist ik dat, maar wat vind je van mijn pagina. (Deze niet ondertekende tekst werd geschreven door Sjoerd2k. ) 8 feb 2013 13.16 (UTC)
Misschien een beetje druk, maar 't heeft wel wat met het gele ding waar alles in staat. De dyslexie verklaart misschien enkele fouten met "klijne" in plaats van "kleine", maar meh, wat geeft dat? R7sig1.pngR7sig4.png 8 feb 2013 13:52 (UTC)


ja dat klopt maar wat vind je van mijn rangen sjoerd2k 8 feb 2013 15:12 (UTC)

Klootzak in onze orde... nee. R7sig1.pngR7sig4.png 8 feb 2013 15:09 (UTC)

waarom mag je je pagina ijgelijk niet leeghalen? Sjoerd2k (overleg) 27 feb 2013 08:58 (UTC)

Kotsen[bewerken]

Ga je eigenlijk iets met die afbeelding doen? Anders laat ik hem gewoon verwijderen. Het interesseert trouwens niemand dat je moet kotsen. Daar heb je immers Wikia voor.

Tiz

9 feb 2013 11:21 (UTC)

nee, het is gewoon grappig okee. sjoerd2k 9 feb, 2013, 14.16
Eigenlijk is het niet grappig. De afbeelding zelf wordt pas grappig als je hem op een leuke manier gebruikt ergens, gewoon losse afbeeldingen hebben weinig waarde.
9 feb 2013 13:41 (UTC)

Daarnaast wil ik je nog wat adviezen geven:

 • Als je reageert op een overlegpagina of een discussie, zet dan aan het einde van je tekst vier tildes (~~~~), deze veranderen automatisch in een link naar je gebruikerspagina en de tijd van opslaan. Ik merk dat je dat tot nu toe handmatig probeert, dus ik denk dat je dit veel moeite zal schelen. :)
 • Het artikel Minecraft is een "dobbelverhaal." Dit is een term die we gebruiken voor artikelen die uit volslagen willekeurige gebeurtenissen en personages bestaat. Veel beginnende schrijvers denken dat dit grappig is, maar helaas hebben wij al zo'n verhaal. Als je wilt dat het artikel een lang leven leidt, kun je beter zorgen dat het daadwerkelijk over Minecraft gaat, in plaats van over Hitler, Putin en venus.
 • Iets anders wat me opvalt is dat je graag provocerende onderwerpen gebruikt. Hitler is slecht en kotsen is vies, maar het is niet grappig om ermee rond te strooien. Lees alstjeblieft de humorcursus om een idee te krijgen hoe je wel grappige artikelen kunt schrijven.
 • Tot slot raad ik je aan om een spellingscontrole te gebruiken. Hier is een lijst te vinden van spellingscontroleurs die je kunt installeren.

Hopelijk heb je hier wat aan.

9 feb 2013 14:09 (UTC)

ja daar heb ik wat aan maar over minecraft gesproken het is nog het begin he ik begin bij hiler en eindig bij minecraft, en oja ik heb een idee hoe we onradio kunnen laten hervaten, wil je meer weten bel me op skype : sjoerd2k. Sjoerd2k (overleg) 9 feb 2013 14:29 (UTC)

Weet je hoe het zit met OnRadio: op het moment hebben we meer prioriteit bij het schrijven van artikelen met als doel om de 2500 te halen. OnRadio was een tijdje leuk, maar nu is de zin bij mij om er energie in te steken ver te zoeken. Dat je het weer wilt opstarten is leuk, maar ik vind dat dat een gepasseerd station is. Overigens is het al een goed begin wat spellingscontrole betreft, om zinnen met een hoofdletter te laten beginnen en namen van personen ook een hoofdletter te geven. Waarom? Als een lezer in een leuk artikel een spelfout ziet, dan is deze afgeleid door deze fout en is de grap die erin zat al geneutraliseerd, dat is zonde. R7sig1.pngR7sig4.png 9 feb 2013 14:39 (UTC)

Stemmingen[bewerken]

Op 't moment zijn er geen vacatures, en zijn de activiteiten van projecten in 't algemeen tot een laag pitje gezet. R7sig1.pngR7sig4.png 13 feb 2013 18:31 (UTC)

Stemmingen[bewerken]

Sjoerd, je bewerking op de projectpagina van stemmingen heb ik teruggedraaid omdat er niet

bepaald 'iemand' nodig is om Roye te helpen. Met de zin dat hulp van anderen altijd welkom is, werd er bedoeld dat als er een stemming bezig is of er een nodig is iemand kan helpen. Maar natuurlijk ben ik wel blij dat je bereid bent om te helpen. Dat is altijd leuk om te weten.

Tiz

13 feb 2013 18:35 (UTC)

Of nee, shit, ik ben te laat...
Tiz
13 feb 2013 18:36 (UTC)
stemming: te laat Sjoerd2k (overleg) 14 feb 2013 07:57 (UTC)

oncyclopvversiteid of zo[bewerken]

he roy heb een nieuw onderwer voor die pagina 'wiskeunde voor dummie's' mischien is dat wat? Sjoerd2k (overleg) 27 feb 2013 08:41 (UTC)

Ik heb met je op Skype al gesproken over de hoofdletters, dus dat ga ik hier niet herhalen. Misschien kun je er eerst een artikel van maken in je naamruimte, zodat er alle tijd is en het nog niet gelijk afgerekend wordt, even het los schrijven van het idee, wat bijschaven en bijschuren. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 27 feb 2013 15:33 (UTC)

vraagje[bewerken]

wat is egelijk een uitgelich artikel? Sjoerd2k (overleg) 27 feb 2013 08:58 (UTC)

Roy heeft het volgens mij momenteel wat te druk. Maar voel jezelf vrij om hem aan te maken!
Tiz
27 feb 2013 11:47 (UTC)
Een uitgelicht artikel is een artikel dat na een stemming op de SUA (stemming uitgelicht artikel) op de hoofdpagina kan komen. Mensen stemmen dan voor het beste artikel of na een afspraak omdat ze gewoon corrupt zijn en een meerderheid wint. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 27 feb 2013 15:33 (UTC)

KM3.0[bewerken]

Soldaat bij de Oncyclopedische KrijgsmachtDeze gebruiker is Soldaat bij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.

In verband met een nieuwe Krijgsmacht zijn de rangen veranderd. De oude rangen zijn niet meer geldig. Vanaf heden gebruik je het KM-sjabloon. Jouw rang is naar eigen onderzoek nu Soldaat. Gebruik {{KM|A1}} (indien ik het oude sjabloon nog niet vervangen heb) en zie voor de uitleg wat deze A1 inhoud hier. Groet van de bot van R7 Polaroyd7 Polaroidlogotje.PNG Staying focused! 28 feb 2013 20:38 (UTC)

wiwimt[bewerken]

Weet iemand waar ik een artikel over moet maken? ben idee loos. Sjoerd2k (overleg) 1 mrt 2013 10:21 (UTC)

Neem bijv. worst, iPhone, een land als Colombia of oceaan. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 2 mrt 2013 00:12 (UTC)
Bedank ik zal eens kijken. Sjoerd2k (overleg) 5 mrt 2013 9:04 (UTC)

?[bewerken]

Sinds wanneer bestaad deze pagina? https://www.youtube.com/user/Oncyclopedie/videos?flow=grid&view=15 Sjoerd2k (overleg) 12 mrt 2013 07:12 (UTC)

Sinds ergens 2011 oid. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 12 mrt 2013 11:00 (UTC)