Overleg gebruiker:Teun

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springenGeachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.101 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.
Die DT-fout in Ik sla op het toetsenbord en daar is een artikel is één fout die toch wel als gênant ervaren kan worden gezien de vele spelling- en grammaticafouten op Oncyclopedia. Een koekje! R7sig1.pngR7sig4.png 7 apr 2012 20:35 (UTC)
Newcookie.gif R7sig1.pngR7sig4.png
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?
Dank je wel. Maar je kan het al raden: koekjes stonden uitgeschakeld op mijn computer.
Hm. Ik merk aan je handtekening dat je wel een handige knutselaar bent met wiki-code. Teun (overleg) 13 apr 2012 19:27 (UTC)
Visitekaartjes zijn daar om te identificeren, zegt me zo, hoewel een handtekening nu niet echt bepaald een visitekaart is... R7sig1.pngR7sig4.png 14 apr 2012 11:37 (UTC)

Schrijf je in voor de Megafantastische Zomerpeer![bewerken]

Zomerpeerrrrrrrrrrrrrrrr.pngDe vierjaarlijkse schrijfwedstrijd van de Oncyclopædia Neerlandica, voor Eeuwige Roem en de Glorie van Sophia de Almachtige Aardappel.
Klik HIER!

Een welgemeende dankjewel[bewerken]

Appeltaart.jpg Iemand die zichzelf "ik" noemt
moet je iets bekennen...
R7sig1.pngR7sig4.png heeft appeltaart voor je!
Eet hem nu hij nog warm is!


Alsjemblieft, voor het herschrijven c.q. verbeteren van slecht geschreven artikelen en de toevoegingen natuurlijk. R7sig1.pngR7sig4.png 18 jul 2012 22:22 (UTC)

Graag gedaan. Grappig is geen synoniem voor niveauloos.
Recent heb ik wat moelijkheden om door al de anti-spam-regelingen te geraken. Na een uurtje proberen een pagina op te slaan, geef ik het op. Teun (overleg) 30 mrt 2014 11:38 (UTC)
Tot mijn verbazing lukte het deze keer wel. Teun (overleg) 30 mrt 2014 11:40 (UTC)
Klopt. Recentelijk hebben we veel moeilijkheden met het opslaan van pagina's, het inloggen en ander gezeur. De serverbeheerder weet ook niet zo precies hoe dit nu komt. Zolang ik maar blijf vragen of 'ie 't oplost zal het wel weer een tijdje blijven werken. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 30 mrt 2014 11:53 (UTC)
Het ging over die woordjes die ik moest invullen en puzzels die ik moest oplossen, wat nooit lukte. Het lijkt nu volledig in orde. De veranderingen die ik een paar weken geleden niet kon opslaan, zijn natuurlijk weg. Teun (overleg) 30 mrt 2014 12:45 (UTC)

Dank[bewerken]

Hartstikke bedankt voor het terugdraaien van de bewerkingen eerder vandaag!

22 feb 2015 15:09 (UTC)

Nog een kleine tip: als er weer van die trollen zijn kan je ook het waarschuwingssjabloon op hun OP zetten ({{ws}}). Trouwens, aangenaam kennis te maken, mijn naam is
Tiz
22 feb 2015 15:34 (UTC)
Hoi, ik kwam toevallig langs en zag dat dit geknoei niet binnen de grenzen van het gebruikelijke gedoe lag, dus heb ik wat teruggedraaid.Teun (overleg) 24 feb 2015 20:13 (UTC)

Controleur[bewerken]

Soldaat Eerste Klasse bij de Oncyclopedische KrijgsmachtDeze gebruiker is Soldaat Eerste Klasse (conbij de Oncyclopedische Krijgsmacht in de orde van Sophia en Oncyclopolis.

Kleine correctie: het plaatsen van {{ws}} mogen alleen Controleurs. Om dat probleem maar op te lossen heb ik jou (Teun) gepromoveerd tot controleur. Het houdt in dat we jouw bewerkingen niet meer hoeven te controleren dat je zelf bewerkingen van anderen kan controleren en vrij kan terugdraaien (i.p.v. het omslachtige ongedaan maken). Je kan bewerkingen die nog niet gecontroleerd zijn zien aan de rode uitroeptekentjes op de Recente Wijzigingenpagina (RW). Daar kun je die 'controleren' door op (wijz) te klikken en daar een bewerking als gecontroleerd te merken of deze terug te draaien (dit kan ook direct op de RW zelf). Je mag nu ook artikelen die nieuw binnenkomen beoordelen a.d.h.v. de beginnersgids en lachwaardigheid en deze indien nodig bestempelen met sjablonen als {{weg}} als het echt troep is, of een ander onderhoudssjabloon, mits je maar aangeeft waarom (in de samenvatting van de bewerking, of (bij voorkeur) op het overleg van degene die het artikel aangemaakt heeft). Blokkeren mag je niet, dat is voor ons edele admins voorbehouden. Je mag (bij wijze van ontgroening) eens een gebruikerspagina aanmaken en het nieuwe insigne (dat bovenaan-rechts dit bericht staat) erop plakken (geen idee hoe? zie hier). Ga zo voort ende verder! Groet, R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 22 feb 2015 17:50 (UTC)

Newcookie.gif R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk
heeft een cadeau voor je!
Namelijk een lekker koekje.
Eet je het niet helemaal in één keer op?
Overigens is het allemaal geheel vrijblijvend, als je er geen zin hoeft er natuurlijk niets. Em02.png
22 feb 2015 17:57 (UTC)
Geachte commissie,
Ik kan nu niet beweren dat ik elke dag langs kom. Maar de uren dat ik niet werk, hoeft men ook niet te betalen, dus dat is weer een voordeel. Mocht ik bij een controlerondgang een onvoorschriftsmatig vergrijp tegen de paragrafen bis, tris en quadruplis vaststellen, zal ik tegen het onvoorschriftsmatig vergrijp voorschriftsmatig ageren.
Wij danken u voor het vertrouwen.
Teun (overleg) 24 feb 2015 20:13 (UTC)

Sjabloontjes[bewerken]

Ik zag dat je een waarschuwingssjabloon had geplaatst op de recentelijk verwijderde "wikipediabom", ik denk dat je een ander sjabloon zoekt, namelijk het {{weg}}-sjabloon.

31 mrt 2015 12:21 (UTC)

Gebruikerspagina[bewerken]

Je zou nog de volgende tekst (zoals bijvoorbeeld hier te bewonderen is) aan je pagina kunnen toevoegen om het helemaal een surreëel tintje te geven:

De gebruiker "Teun" is niet geregistreerd.

Groetsels van

10 jun 2015 23:16 (UTC)

En ik kan je ook de originele kleur van rode links geven op de Recente Wijzigingenlijst.
10 jun 2015 23:22 (UTC)
Interessante dingetjes. Ik wil misschien ook niet helemaal ongeregistreerd zijn. Ik zal eens nadenken. Teun (overleg) 10 jun 2015 23:40 (UTC)

Wiu[bewerken]

Ik heb een werk in uitvoeringssjabloon op Programmeertaal gezet, dan laten mensen het met rust. eereN .G .D Oog1a.gif gelrevo 22 mrt 2016 19:00 (UTC)

Verwijderen overleg[bewerken]

Uhm, foutje?

31 okt 2016 22:48 (UTC)

O, inderdaad. En zelfs mijn foutje. Ergens op een knopje gedrukt, waarschijnlijk. Teun (overleg) 1 nov 2016 10:27 (UTC)

Schoorsteenpiet[bewerken]

Niet alleen België hoor, steeds meer Nederlandse steden gaan ook met de tijd mee (waaronder Groningen, yippie).

21 nov 2016 21:53 (UTC)

Peenjurering[bewerken]

Dag Teun, zoals je misschien hebt gemerkt, is de Peenwedstrijd afgelopen en wachten wij, de deelnemers, met smart op de beoordelingen, voor de penen beschimmeld raken. De twee juryleden hebben een ex-aequo opgeleverd, dus er wordt naarstig naar een derde jurylid gezocht. Mocht dat je interesseren, dan kun je naar hier om ons uit ons lijden te verlossen. · L. Catepé · Overleg · 27 jan 2018 22:46 (UTC)

O, ik was op skivakantie in Tsjaktsjoukije. Teun (overleg) 3 mrt 2018 05:37 (UTC)

Terugdraaïng[bewerken]

Het lijkt mij wijs om, alvorens je andermans bewerking terugdraait, even overleg te plegen met de desbetreffende gebruiker. · Bart | Overleg · Bijdragen 6 mrt 2018 23:38 (UTC)

Mijn excuus, ik had de bewerking erna over het hoofd gezien. · Bart | Overleg · Bijdragen 6 mrt 2018 23:41 (UTC)

Scheef[bewerken]

Staat nu hier.

14 apr 2018 14:09 (UTC)

In dat geval wens ik dat het verwijderd wordt. Teun (overleg) 23 apr 2018 22:24 (UTC)
Hoezo? Het was toch een goed begin? Ik heb het naar je naamruimte verplaatst om het níet te hoeven verwijderen vanwege te lang op wiu staan.
23 apr 2018 22:49 (UTC)