Paris Hilton

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Paris Hilton.
Boris Brezjnev, alias Paris Hilton, rust even uit van de media-heisa.

Aha, ge kunt dus slapen in en met Hilton!
~ Urbanus van Anus over Paris Hilton.

Toen de oude en kinderloze heer Conrad Hilton, wanhopig op zoek als hij was naar een erfgenaam voor zijn hotelketen, in 1991 de charmante blondine Paris Brezjnev adopteerde, vermoedde hij niet in het minst dat er onder al dat vrouwelijk gespetter een in 1951 in Azerbeidzjan geboren stoere bink schuilging, met name Boris Brezjnev [1]. Pas bij het overlijden van de oude Hilton in 2013 kwam de waarheid aan het licht over de media-ster Paris Hilton.

Aankomst en (over)leven in de VS[bewerken]

Boris Brezjnev bij zijn aankomst in de VS.

De jonge Boris kwam zonder één cent als verstekeling aan in New York in 1953, waar hij overleefde met allerlei slecht betaalde baantjes. Bij toeval kwam zijn imiteer- en acteertalent bovendrijven wanneer hij in de jaren tachtig begon deel te nemen aan karaoke-evenementen, die toen de grote mode in New-York waren.

Van dikke baardaap tot slanke blondine[bewerken]

Boris teleurgesteld in het prototype van zijn eerste body suit.

Boris specialiseerde zich in drag acts, en presteerde het om zich in slanke blondines te transformeren zonder afstand te doen van de overvloedige gezichtsbeharing die hij van thuis uit meegekregen had of de aanzienlijke corpulentie die hij aan de hamburgercultuur te danken had. Omdat hij zijn gading niet vond in commerciële body suits, ontwierp hij zijn eigen model, waarin hij onder andere een corset van titanium verwerkte, versterkt met carbon.

Een briljant idee[bewerken]

Toen Boris in 1987 in een krant een artikel las over de op sterven liggende Reginald Sheraton, kinderloze eigenaar van de beroemde hotelketen, stapte hij in zijn body suit, spendeerde vijf uur aan een prachtige make-up, en presenteerde zich als Paris Brezjnev, vijftienjarig weesje, gevlucht voor de machtige pooiers van het sombere Azerbeidzjan, en probeerde hem tot adoptie te overhalen. De oude man, versleten maar niet seniel, stierf al schaterlachend. Vier jaar later probeerde hij dezelfde combine bij de oude Conrad Hilton, concurrent en aartsvijand van Sheraton, en die tuinde er wél in. Ach, hoe fier was de oude grijsaard met zijn knappe adoptiedochter... hij is nooit achter de ware toedracht gekomen.

Stemproblemen[bewerken]

Boris klaar om in de body suit te kruipen.

Het enige obstakel dat Boris nooit heeft kunnen overwinnen, is de stem. De onmenselijke spanning waaronder zijn lichaam lijdt wanneer hij als Paris Hilton voor de camera's komt, transformeert zijn overigens aangename, en voor een drag act best bruikbare lichte tenorstem, in een nasaal en vrij vervelend dun zeurstemmetje. De body suit en make-up bieden helaas geen plaats meer voor enige electronische apparatuur, waarmee hij anders zijn stem in real time kunnen veranderen, en hij beschouwt het als een punt van eer om zijn beharing en lichaamsgewicht op peil te houden. Helaas draagt dat stemmetje in grote mate bij tot het imago van bimbo, en dat was eigenlijk niet helemaal Boris' bedoeling. Koket, jawel, maar zó stupide had hij het niet bedoeld. Maar hij neemt filosofisch de bluts met de buil, zoals men in de Zuidelijke Lage Landen pleegt te zeggen.

Geaardheid en karakter[bewerken]

En voilaaa: Boris is Paris, klaar om de media te trotseren.

Het gedrag van Paris Hilton, met name inzake relaties met personen van hetzelfde geslacht, heeft al menig trouwe fan geshockeerd. De oplettende lezer zal nu al wel de voor de hand liggende conclusie getrokken hebben, maar voor de minder wakkere lezers doen wij hier nog één en ander uit de doeken.

Een rechte jongen[bewerken]

Vanaf nu weten deze brave volgelingen hoe de vork aan de steel zit: Boris is vermoedelijk de meest heterofiele drag queen uit de geschiedenis. De omgang van Paris Hilton met mannelijke partners eist enorm veel van Boris' inlevingsvermogen, en het zal u nu wel duidelijk zijn, waarde lezer, waarom Paris Hilton niet lang met dezelfde mannelijke partner optrekt. Beeld u de ontsteltenis in, lezer, wanneer een fiere society-bink de frêle Paris Hilton ontkleedt in een luxueuze hotelkamer, en uit de high-tech body suit een baardige dikzak tevoorschijn komt! Het kost de erfgename dan ook handenvol geld om deze would-be minnaars het zwijgen op te leggen. Haar vrouwelijke partners zijn daarentegen heel wat inschikkelijker, en daar hoeft geen tekeningetje bij, toch?

Emotionele druk[bewerken]

Boris ontlaadt de spanning die de Paris Hilton act in hem opgestapeld heeft.

Lezer, onderschat een prestatie als die van Boris Brezjnev niet: het volstaat om een blik te werpen in de agenda[2] van Paris Hilton, om te zien onder welke emotionele druk deze getalenteerde, maar ondertussen al niet meer zo jonge man staat. Dat leidt wel eens tot woede-uitbarstingen, gelukkig altijd in privé-kring, ver van de camera's. Wel, behalve de achter een spiegel opgestelde camera die ons een onthullende foto bezorgde. Ja, lezer, Oncyclopedia heeft camera's geplaatst ten huize van Paris Hilton, en dat zijn de énige camera's die zij niet controleert! Hoewel wij eerder gewag maakten van Boris' filosofische aanvaarding van het bimbo-imago, kan dit op dergelijke stresserende momenten mee oorzaak zijn van een uitbarsting. Hij is ten slotte óók maar een mens, "hawt" of niet.

Fans[bewerken]

Vrees niet, waarde lezer, dat deze onthullingen het einde zullen betekenen van dit toch wel interessante media-fenomeen. Ten eerste zal dit verschijnsel pas verdwijnen wanneer Boris Brezjnev het niet meer kan opbrengen om zijn lichaam in de body suit te wurmen, en zijn baard en snor onder een laag make-up te verbergen. En de roep van het publiek is onweerstaanbaar voor wie er éénmaal van geproefd heeft. Ten tweede zijn er de vele fans, die de mythe van de vrouwelijke hotel-erfgenaam altijd zullen in stand houden. Want het idee dat zij al die tijd een ferme oostblokker als symbool van vrouwelijke verfijning aanbeden hebben zou hen allen in één klap in een bende emu's emoes emo's veranderen. Dat willen zij, noch u of ik, nietwaar? Geniet dus in stilte van deze informatie, maar drijf de verspreiding ervan niet té ver door. Akkoord, dergelijke aansporing zijn hier zeldzaam, maar het is voor de goede zaak.

Paris in de wereldpers[bewerken]
Notenbalk[bewerken]

  1. Jazeker! De neef van Leonid Brezjnev.
  2. Haar agenda's en adressenboekjes worden op jaarlijkse basis gepubliceerd door uitgeverij Squirmers Library, Paris, HiltonTexas (VS).