Pimp my sig

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

"Oke, mijn browser loopt vast als ik mn sig zie, maar ik heb er wel GPS, Bluetooth, WoW en tetris op!"

~ Jac KAaAaJ Supernenas.gif PIMPEY!i!i over hoe haar sig werd

Pimp My Sig is een TV-show dat wordt geproduceerd door Oncyclopedia Studios. In dit programma worden de sig's van gebruikers opgepimpt zodat ze weer normaal over overlegpagina's kunnen rijden met een sig.

Verloop van een aflevering[bewerken]

Omdat Nederlanders elkaar altijd nadoen is er maar een script voor dit programma gemaakt. Soms worden er echter dure extra dingen toegevoegd zoals bijvoorbeeld een cabaretier.

Als eerste komt er een opening. Deze is geheel gemaakt in het dure Fotosoep Nigga Pro en laat zien hoe een stukje blauwe tekst verandert in een heel duur iets met coole plaatjes van halfnaakte meiden. Hierna komt de presentator, Willem van Oranje in beeld. Hij geeft dan een lange preek over hoe belangrijk dure en gepimpte sig's zijn. Vervolgens gaat hij naar de pagina met de sig van een willekeurige gebruiker, als Henk de Vries, om die helemaal af te kraken met flauwe en scherpe opmerkingen. Hierna stuurt Willem een groepje hooligans naar binnen bij het huis van dezelfde Henk de Vries. Zij slaan dan het hele huis kapot en vertellen dan dat Henk de Vries op het punt staat om te worden gepimpt. De willekeurige gebruiker is dan vaak helemaal verrast en geeft direct toestemming aan het team van Willem van Oranje om zijn sig te mogen bewerken. Vervolgens krijgt de kijker 15 minuten stom gezeur te horen over wat beter staat, paars of roze, geel of bruin, een gif of een png en etcetera. Uiteindelijk wordt de sig gepresenteerd aan de willekeurige gebruiker die dan helemaal uit zijn/haar dak gaat en vervolgens 3 dagen later wordt beroofd van zijn sig door 600 andere gebruikers die allemaal jaloers zijn.

Reacties op Pimp my Sig[bewerken]

Veel mensen zijn blij met hun nieuwe sig, maar anderen beginnen meteen te klagen. Vaak kunnen zij namelijk niet meer normaal op Oncyclopedia surfen omdat hun sig hun browser aan het opfucken is. Dit is echter bullshit! Iedereen die Internet Explorer gebruikt kan niet normaal surfen. Het is niet ons probleem dat sommige mensen gewoon n00b zijn! Ik bedoel, wat geeft het nou als je verhinderd wordt om te surfen op het web, je hebt 12 inch speakers, Bejeweled, Old Skool Mario en een freaking privé filiaal van McDonalds erop zitten!

Gelukkig zijn er ook mensen die er blij mee zijn, hun reacties waren dus wel positief.

NeoZidane[bewerken]

Launching in 3 2 1.jpg

"Dude, ik ben hier echt zo blij mee! Ik heb een directe link naar NASA en 3 kernraketten tot mijn beschikking die ik momenteel uitleen aan Pakistan. En dan heb ik ook nog een Wi-Fi verbinding met de sig van mijn vriendin erop zitten. We chatten nu 24/7 met elkaar voor niets! En so what dat ik nu nergens meer dingen meer mag ondertekenen, ik heb lekker een dure sig!"

FreundFreud's reactie[bewerken]

Gay4.gifGay5.gifF r e u n d F r e u dGay5.gifGay4.gif

"Hell yeah! Ik heb nu lekker een sig. Oke, mijn sig is klein, maar who cares? Ik heb geen ruime sigpagina voor een megasig! Ik kan nu gewoon lekker chill door de overlegpagina's heen scheuren en daar kleine sigjes achterlaten voor anderen. Ik voel me gewoon een goed persoon nu ik iets kan doen voor een ander."

IMBJR's reactie[bewerken]

Gay2.gifIMBJRGay2.gif

"Ik ben echt de pimp door mijn sig. Er zijn zat meiden die vallen op kleine lijnen. En he, ik heb niets te compenseren. Man, je moet eens weten hoeveel ik er al gehad heb, sigs bedoel ik. Echt te veel voor woorden. En toen ik mijn nieuwe sig voor het eerst zag had ik echt iets van... Wtf is er anders aan? Toen kwam Willem van Oranje achter me staan, hijgde een paar keer in mijn nek en toen schreeuwde hij dat er 90 inch woofers in zaten met een 90-CD wisselaar. ik had echt iets van "dude!" weet je wel.."

Ghelæ's reactie[bewerken]

~ Ghelæ talkcontribs

"Oke, ik heb waarschijnlijk de coolste sig ooit! De mijne heeft 4 waakhonden die mij verzekeren dat mijn sig niet wordt gestolen. Wel jammer dat ik hem niet kan besturen. Want wat blijkt nou, je moet 12 zijn om een sig te mogen rijden. Ik ben pas 9..."

Zie ook[bewerken]