Psychologie

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Een psycholoog heeft psychologie gestudeerd.
~ Kapitein Overduidelijk over psycholoog

Het is toch spycholoog?
~ iemand met een splaakgeblek over Kapitein Overduidelijk's vorige uitspraak

Kijk maar heel diep in mijn horloge.....
~ Psycholoog over zijn volgende slachtoffer

Ik ben besjlisjt geen psjiegoloog.
~ Wijlen Johan Cruijff over psycholoog

Saaikolodzjie/Psuukolokieje/Siekolozjieje
~ Respectievelijk een Engelsman, Duitser en een Fransman over psychologie

Psychologie is een door leraren bedachte methode om kinderen te laten doen wat ze willen een methode die door zogenaamde 'professionele psychologen' wordt ingezet om iemand in zijn/haar macht te krijgen.

Ontstaan[bewerken]

Psychologie is een techniek die voor het eerst werd toegepast in het oude Egypte door de eerste farao om al zijn volgelingen in zijn macht te krijgen. Hij deed dit door een oeroude cobra te vangen die voor hem al zijn slachtoffers hypnotiseerde, dit in ruil voor gratis eten en een verblijf in de piramide. De cobra deed in het begin zijn werk erg goed, zo goed dat hij mensen dusdanig hypnotiseerde dat ze soms zelfs naakt rondjes gingen rennen door de stad schreeuwend "Ik heb een kip doorgeslikt, tok tok!" dit tot ze werden ontruimd door de stadswachten. Het voordeel voor de farao was dat deze slang om de een of andere reden onsterfelijk is, dus in principe voor eeuwig te gebruiken was.

Toen de farao in zijn graftombe van de eeuwige rust lag te genieten was de slang alweer bezig met de nieuwe koning, de zoon van de voormalige farao. Deze zoon gebruikte de slang nét iets anders: hij liet allemaal vreemde experimenten op de slang uitvoeren zoals broeden met mensen (waaruit de voorouders van Beatrix zijn ontstaan) en stukjes huid afnemen. Aangezien de slang toch onsterfelijk was gingen de stukjes huid ook oneindig lang mee.

Deze stukjes zijn later gevonden door horloge makers die er weer zak horloges van hebben gemaakt. Na een tijdje kwamen deze ambachten er achter dat de horloges en hersenspoelend effect hadden!

Toepassing[bewerken]

Het eerste wat u moet doen is via eBay een horloge aanschaffen voor uw "experimenten", als het meezit wordt deze binnen een week bezorgt. Als u een slachtoffer heeft gevonden moet u hem of haar kidnappen, verlammend vergif werkt het beste. Als het vergif werkt kunt u uw slachtoffer stilletjes meenemen naar uw huis. Doe dit wel voorzichtig zodat niemand u betrapt. Daarna moet u zijn of haar benen en armen zorgvuldig vastmaken aan een stoel of tafel naar keuze (liefst zonder ijzeren pinnen erop). Een stuk plakband over de mond helpt ook erg goed tegen het schreeuwen als het slachtoffer wakker wordt.

Als het slachtoffer wakker wordt is het allereerste wat u moet doen in een polsslagader een kleine dosis heroïne injecteren zodat het slachtoffer wat rustiger wordt. Als de heroïne aan het uitwerken is moet u snel uw horloge pakken en voor hem langzaam heen en weer bewegen en een toverwoord hardop zeggen om uit de illusie te ontwaken, u kunt nu alles met het slachtoffer doen! Hem laten denken dat hij aan het doodgaan is of hem laten denken dat hij een kip is, echt alles is mogelijk!

Dit is het huidige logo van spychologie psychologie.

Gebruik voor de experts[bewerken]

Nu u deze techniek onder de knie hebt kunt u er iets goeds mee gaan doen! Zoal mensen goed maken door ze te hypnotiseren of ze slecht te maken door ze te hypnotiseren!. Leuk hé? U kunt natuurlijk uit puur eigenbelang de wereld overnemen met hypnose.

Maar wacht, dit is niet de enige psychologie! Er zijn nog talloos andere technieken:

  1. U kunt met behulp van een engelengeduld zolang met iemand praten dat u in zijn brein kan kijken (niet letterlijk nemen)!
  2. Nu kun je zelfs de gedachtes van mensen veranderen naar uw eigen behoeftes.
  3. Nu kunt u vreemdgaan zonder dat uw partner het erg vind of dat ze het ooit doorkrijgt!
  4. Of nooit afrekenen bij een chagrijnig oud mens bij een besteldienst.
  5. Of zelfs de belastingdienst om de tuin leiden met uw gaven!
  6. U mag zelf weten wat u ermee doet.
  7. En dat voor maar €5.000 voor een horloge en maar €10.000 voor de studie psychologie geweldig hé?


Mad scientist caricature.png
Wetenschappen, en allerlei obscuur gepruts dat daarvoor doorgaat

Astrologie · Astronomie · Natuurkunde · Paleontologie · Psychologie · Quantumfysica · Scheikunde