Puber

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Een puber is zeer rare en sekslustige levensvorm die maar niet uit te roeien valt.

Waar komen ze vandaan ?[bewerken]

een klassiek voorbeeld van een puber

Dat is een vraag die iedere 21-jarige zich afvraagt; waar komen die hyperactieve suikerverslaafde gasten toch vandaan? Het antwoord is simpel. Op een dag, toen mammie en pappie geil waren besloten ze een kindje te maken. Ze gingen naar de ikea en kochten een kind dat ze zelf in elkaar gingen zetten. Na te hebben geklaagd over dat er een arm ontbrak activeerden ze het kind. Maar wat bleek nu? Ze hadden een 6-jarige besteld, maar kregen een 16-jarige! Deze vergissing wordt nog altijd gemaakt.

Waar komt hun seksdrang toch vandaan ?[bewerken]

Pubers kijken te veel MTV. Door de flitsende beelden wordt hen geleerd veel kinderen te krijgen om een 3e wereldoorlog te kunnen starten nadat de dienstplicht is ingesteld. Naast MTV kunnen jongeren ook te gemakkelijk aan vieze blaadjes en vieze internetsites komen. Ze laten gewoon een valse ID-kaart zien, of kiezen als geboortedag 1-1-1985 als ze hun leeftijd moeten invullen. Door hun sexdrang is de prijs van condooms zeer hoog. Zo hoog zelfs, dat volwassenen ze niet meer kunnen betalen. Dit komt omdat condooms zeldzaam worden, mede door het massagebruik van de pubers en de massaexport van het materiaal naar Afrika om condooms te produceren om ergens anders AIDS te bestrijden.

Wat valt er te doen tegen pubers ?[bewerken]

Pubers zullen op den duur ouder worden, en als ze 21 zijn, zijn het volwassenen. Door hun ballen af te hakken kunnen ze geen kinderen meer krijgen, en door de belastingen omhoog te gooien kunnen ze ook geen IKEA-kind meer kopen. Adoptie verbieden zal echter niet helpen, omdat illegalen alsnog met hun pubers binnenkomen. Het zij zo met een adoptie, of het zij zo door gewoon door de grens over te steken.
Een andere, cruciale oplossing is een nieuwe SOA, ontwikkeld aan de universiteit van Alphen a/d Rijn. Deze SOA laat de drager namelijk direct sterven als hij/zij iemand zwanger heeft gemaakt/zwanger is. Dit zal veel foetussen achterlaten, die dan weer kunnen worden gebruikt voor stamcelonderzoek.
Een derde oplossing is gewoon door een kernkop naar het midden van de aarde te sturen. hierdoor zal de planeet ontploffen en de mensheid uitroeien. Of pubers tot de mensheid kan worden gerekend wordt momenteel nog onderzocht.

Waar kan je pubers vinden ?[bewerken]

Pubers hangen overal rond waar andere pubers zijn. Vaak op straat en in winkels dus. Op school kom je slechts een afstammeling van de pubers tegen, de studenten. Dit zijn mensen tussen de 12 en 24 die leren voor een beroep. Pubers zijn zeer handig voor het leger. Ze zijn klein en dom en kunnen dus goed worden gebruikt voor zelfmoordaanslagen (zie ook Al Qaida). Als je ouder dan 65 bent, dan kunt u vrijwel zeker zijn dat er geen pubers zijn in het bejaardenhuis. Pubers hebben namelijk wel betere dingen te doen zoals stelen en rappen.