Radio 538

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Octagon-warning.png Waarschuwing!
Dit artikel kan pijn aan de ogen veroorzaken. Bij irritatie zo snel mogelijk deze pagina sluiten en de pijn verleggen naar het oor door te luisteren naar Radio 538


Het logo van 538 en dat van Flickr. Lijken totaal niet op elkaar.

538 is de fijnste sociale werkplek voor mannen met prostaatklachten waar ik tot nu toe ben geplaatst
~ Edwin Evers over Radio 538.

Radio 538 of in de volksmond beter als vijf-drie-ááááácht is één van de gevaarlijkste radiozenders in Nederland. Deze radiozender heeft zijn wiskundehuiswerk niet gemaakt en heeft en staat bekend om zijn wansmaak die het goed doet bij middelbare scholieren en uitgebuite kantoormedewerkers met een hypotheek die onder water staat.

Gehoorschade[bewerken]

538 maakt gebruik van een zogenaamde playlist. Een lijst van muziek die getoetst is en wansmakelijk genoeg is bevonden (veelal bestaand uit hersenloze monotone herrie) om bloot te stellen aan de luisteraar. Daarmee wordt de ziekelijke, maar als prettig ervaren zelfkastijding door de vaste 538-luisteraars gevoed. Voor mensen die normaliter niet worden blootgesteld aan deze hoge mate van wansmaak is 538 zeer gevaarlijk en kan lijden tot gehoorschade of in het ergste geval oversekstheid en een plotse SOA van de babes van de 538 Dance Smash-cd's.

Ben jij binnen?[bewerken]

Er kleven meer gevaren aan het luisteren naar 538. De zender houdt er namelijk van om zijn luisteraars een dwangneurose te bezorgen. Eén van de manieren waarop dit gedaan wordt is door het continu herhalen van de in het Engels gestelde vraag: Are you in? (voor SBS-kijkers en andere mensen die de Engelse taal niet machtig zijn dat betekent "Ben jij binnen?". Dit heeft in vele gevallen geleid tot paniek. Zoals bij Henk en Madelief de Jong uit Dongeradeel. Zij waren gezellig aan het lopen door het recreatiegebied achter hun vinexwoning en luisterden ondertussen naar 538. Dit had catastrofale gevolgen voor Madelief. Bij het horen van de zin "Are you in" realiseerde zij zich dat ze niet binnen was en probeerde in een verwarde poging zo snel mogelijk thuis te komen. Toevallig passerende zwanen besprongen vervolgens de verwarde Madelief en verkrachtten haar onder toeziend oog van de hevig masturberende buurtwacht.

Wiskunde[bewerken]

Het is een publiek geheim dat 538 vroeger niet zo goed was in wiskunde, beaamt ook zijn voormalige basisschool leraar Theodore Ross-De Vries-Evertsen-Jacobs. "Ik merkte al snel dat 538 vooral goed was in het uitkramen van onzin en het herhalen van standaardzinnen". Dit merkt de luisteraar vooral door rare wiskundige formules zoals Armin = 538 verschillende wiskundigen over de hele wereld beten zich stuk op deze kwestie. Een enkeling liet zich door deze frustratie zelfs overhalen tot vrijwillige seks met Patricia Paay.

Zie ook[bewerken]

Red radio.jpg ¡Zie hieronder de hevig concurrerende radiozenders! Red radio spiegel.jpg
MNM ·Q-music ·Radio 1 ·Studio Brussel ·JOE fm
Klara ·3FM ·Radio 538 ·Veronica ·SlamFM