Rechte mensen

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De hamsterweken zijn weer begonnen
~ Geert Wilders over politiek debat

Niet links, niet rechts; maar recht door zee
~ Rita Verdonk over lemmingen

Rechts lullen, links vullen
~ Boze PVDA'er over rechte mensen

Een goed specimen van de soort Homo Sapiens Prolus een ondersoort van de rechte mens; let op hoe deze soort grote wangzakken ontwikkeld heeft om voedsel te bewaren in tijden van schaarste en de jonge te voeren over lange afstanden.

Rechte mensen zijn een positieve etnische instelling die uitkomt voor de rechten van hun eigen minderheidsgroep, dit doen zij door gebruik te maken van humor, satire, Nederlandse muziek en Geenstijl. Het is het doel van bijna elke rechte mens om in een samenleving te leven waarin alles grappig is en alle buitenlanders gedwongen worden om mee te lachen met de vulgaire Nederlandse humor. Dit doel proberen zij te bereiken door de publieke omroep te infiltreren en niet grappige boeken (zie; serieuze literatuur) zoals de koran te verbieden. Meeste rechte mensen praten met een Haags accent, dragen een leren jas en hebben hun hart op de mouw, zij hebben een verward kapsel en lopen 's nachts door rijke buurten heen; sommige zitten de hele dag te zeiken en spelen heel hard Nederlandse muziek wanneer de enige monogame negerfamilie in de buurt tegen de avond gezellig samen gaat eten.

Evolutie van de rechte mens[bewerken]

De groep van rechte mensen bestaat bijna volledig uit intelligente hamsters die zich ontwikkeld hebben aan het einde van het Devoon, aan het begin van het krijt tijdperk begonnen de eerste hamsterachtige, menselijke kwaliteiten te vertonen zoals een omhoog gedraaide bekken en lange platvoeten; hoewel er weinig bekend is van de rechte psychologie van deze wezens weten wij wel dat de allereerste rechte mensen nog geen hoogontwikkeld gevoel voor satire hadden, dit weten wij omdat de zurepruimlijnen in de schedel gesleten zijn en de knobbels en bobbels op de gefossiliseerd schedels er best wel stijlvol uit zien. Sommige paleontologen weten te beweren dat de eerste splitsing tussen de zure religieuze fundamentalisten en de studentikoze rechte mensen rond deze periode tot bloeming is gekomen.

Nadat Napoleon het politiek landschap in Europa had veranderd begon de laatste stage in de rechte evolutie. Een man genaamd Burke schreef een diepzinnig boek over de positieve effecten van de vrijmarkt economie, het afzeiken van andere mensen, vooral moslims en de voordelen die een bewust gekozen traditionalisme kan brengen in het politiek debat. De moslim die toen nog niet naar Europa gemigreerd waren werden zo boos van het gezeik op hun eigen religie vrouwonvriendelijke fascistoïde ideologie dat zij hun traditionele hoofddeksel naar Burke vernoemde; de Boerka. Dit leidde uiteindelijk tot een politieke aanwezigheid van de hamsters in de Tweede Kamer van de Nederlandse regering totdat aan het einde van 19de eeuw Kuyper (de Grote) de macht greep in Nederland en hij het recht mengde met het calvinisme, dit vonden de meeste rechte mensen zo erg dat zij spontaan dood neervielen, naar Amerika emigreerde of zich ingroeven onder Amsterdam Zuid om honderden jaren later weer naar buiten te komen.

Poster van de Europese verkiezingen Geert Gorilla Wilders roept op om serieuze literatuur te verbieden. Zoals de Koran en de collectieve werken van Vondel.

Er zijn geruchten dat tijdens de Tweede Wereld Oorlog een soort van rechte mens genaamd nazi's de dienst uitmaakte in Nederland; hoewel sommige wetenschappers denken dat het hier meer om een verwante soort gaat. Tijdens de jaren 70 trokken verschillende groepen rechte mensen van het platteland en begonnen zij de boerenpartij; deze groep stierf uit toen zij door alle politieke drukte vergeten waren om hun koeien te voeren en hun velden te beplanten. Het verband tussen boeren en recht is niet moeilijk te begrijpen. De meeste boeren zijn halve uitkeringstrekkers met hun handjes naar Den Daag toe, rechte mensen zijn halve uitkeringstrekkers die met hun handjes door Den Haag lopen.

Fortuyn/Wilders[bewerken]

De grootste rechte helden zijn Pim Fortuyn en Geert Wilders, het Fortuynisme was een ideologie die gegroeid is uit een populaire kinderboeken serie; hoewel de oorspronkelijke serie weinig heeft gedaan om het fortuynisme populaire te maken heeft later wilders de leer van Fortuyn gebruikt om een citatenboek te maken van alles wat Fortuyn heeft geschreven. Hier begon de invloed van Wilders. Als beroemde cabaretier en zandsculptuur overwon hij verschillende tegenstanders met als doel het creëren van een beter smurfbaar Nederland gebaseerd op het rechte, fortuynistische gedachtengoed. Hierom moeten alle buitenlanders uit Nederland worden verwijderd, of Wilders dit zelf wil gaan doen is nog niet bekend maar men verwacht dat hij de hulp in gaat roepen van Balkenendeman die hij uit zal rusten met ijzeren vleugels en supersterke laserstraalogen. Het is mogelijk dat Wilders het kind is van Fortuyn, zijn enorme kapsel zou reden kunnen geven om te denken dat hij zich probeert te distantiëren van zijn voorouder om niet in zijn schaduw te staan. Een andere mogelijke opkomende held is de onderbuik, die al veel gemeentezetels gewonnen heeft in heel Nederland en Mofrika.

Recht vandaag de dag[bewerken]

700 jaar nadat Kuyper (de Grote) de dienst had uitgemaakt in Nederland kwamen de eerste rechte mensen uit hun holen in Amsterdam Zuid gekropen en vonden overal moslims, negers en linksche mensen. Nadat de verwarde en verdwaalde menigte een traantje weg moest pinken omdat de wereld die zij konden was verdwenen, trokken zij allemaal oude flatjes en arbeidershuisje in en begonnen te werken om deze nieuwe samenleving om te vormen tot een blije, satirische rechts-liberale samenleving gefundeerd op judeo-christelijke-greco-klassieke-humanistische-liberale waarden. Zij deden dit heel anders dan de linksche mensen. In plaats van de dialoog aan te gaan en buurtfeest te organiseren werd er alsmaar druk gezet op de lokale buitenlanders. Konstant gingen de rechte mensen zeuren en zeiken over de aanwezigheid van een half miljoen zwaar gefrustreerde jonge crimineeltjes door heel hard te roepen: ik kan het niet meer volhouden, binnenkort dan gaat het gebeuren; dan komt de revolutie!! Hierdoor gaan de buitenlanders zweten en peinzen, of de Nederlanders deze keer wel iets gaan doen, waardoor meeste buitenlanders spontaan het land verlaten opzoek naar een serieuzer volk dat zich wel aan zijn woord houd. Meeste experts geloven dat de Nederlanders helemaal niks gaan doen.

Rechte types[bewerken]

Zie ook[bewerken]