Reclame

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Zonder reclame, geen kwartier rust tussen de twee helften
~ Johan Cruijff over Reclame

Spam2a.jpg

Reclame is één van de drie zekerheden in het leven (deze zijn trouwens te koop in de OnMarkt voor maar 102!). Net zoals het zeker is dat ieder mens belasting(deze zijn trouwens te ontlopen in de OnMarkt voor maar 156!) moet betalen, dood gaat en keer in zijn leven naar Mekka een bedelvaartstocht maakt. Zo is het ook zeker dat overal reclame aanwezig is.

Reclame is oorspronkelijk bedoeld als pauze vulling tijdens live televisieprogramma's. Om de kijkers toch iets te kunnen voorzetten is onder het motto "Beter kwaadschiks dan niks" de reclame uitgevonden. Het woord reclame is afkomstig uit het Engels en is een samenstelling van twee woorden. Rec is afkomstig van het Engelse woord record (opname). Reclame is van te voren opgenomen. Lame is van het Engelse woord lame (flauw). Het is dus het flauw van te voren opgenomen. Wat ook flauw is, is Michael Jackson.

Talpa[bewerken]

Reclame is tot op zekere mate niet schadelijk voor onze tedere mislukt breintjes, maar Talpa heeft er honderden principieel normale individuen door heen gejaagd! Massale groepen mensen pleegden al zelfmoord of lieten zich raken door een lange bal van Feijenoord(deze zijn trouwens te fusilleren in de OnMarkt voor maar 199!) (Of ze dit expres doen is nog niet wetenschappelijk aangetoond, maar het zou me niet verbazen! En ik geef ze helemaal gelijk.). Dit heeft op zich niet zulke rampzalige gevolgen, want het zijn vooral 165+'ers en daar hebben we toch al een overschot van zo'n 67% van de bevolking van. Maar ja, het is toch ongelofelijk kut als het jouw geldschietende oma is.

Dit door het Crimineel Meesterbrein John de Mol opgezette TV/reclame-concern zendt echt op alle mogelijke momenten reclame uit, zo als volgt:

1. Tijdens man en paard (deze zijn trouwens alletwee te koop in de OnMarkt voor maar 256!).
2. Tussen de voetbalwedstijden van de eredivisie door.
3. Tijdens alle andere TV-programma's door.
4. Tijdens de corners van Feyenoord uit het Zuid-Hollandse gehucht Rotterdam.
5. Tijdens de lange ballen van Feyenoord uit het Zuid-Hollandse gehucht Rotterdam.
6. Als je je kontspier verrekt.
7. En nog veel meer...

Dit doen ze overigens niet als je blaas zo ongeveer in je milt zit, bijna sterft van de ondraaglijke dorst of je poep al zo ongeveer uit je broek komt. Dat noemt men pas flauw!

OnVertentie
OnNieuwsad1.gif