Robin van Persie

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Robin van Persie
Van Persie in 2014
Van Persie in 2014
Algemene informatie
Geboren Onbekend omdat zijn ouders te weinig geld hadden om een kalender te kopen
Geboorteplaats Bertha 38
Nationaliteit Nederlands
Bekend vanwege Redden van Wereldkampioenschap voetbal
Overige informatie
Partner(s) Geheim
Kinderen Geheim (hij kent zelf waarschijnlijk meer dan de helft ook niet)


In Sovjet Rusland, de wereld redt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over Robin van Persie

Het is een vogel!
Het is een vliegtuig!
Het is zo'n dag!!

~ Jack van Gelder over Robin van Persie

Use the force, Robin!
~ Obi Wan Kenobi over Robin van Persie

Dat is een andere film!!
~ Betweter over het bovenstaande

Robin van Persie is een Nederlandse superheld die onder andere bekend is vanwege het redden van de Wereldcup door het verslaan van de Spanjaarden. Hij wordt vaak verward met Robin, het hulpje van Batman. Hij is echter een alien en wordt daardoor om een onverklaarbare reden automatisch gezien als een bedreiging voor de mensheid, en dat is Robin dan weer niet. Dit is de reden waarom hij zijn ware identiteit niet wil onthullen.

Herkomst[bewerken]

Een schaalmodel van het voertuig waarmee Robin van Persie naar de aarde kwam.

Robin van Persie komt van een verre planeet genaamd Bertha 38. Deze planeet heeft een enorme zwaartekracht, waardoor de mensen die daar wonen ongelofelijk sterk zijn, om een of andere reden kunnen vliegen, lasers uit hun ogen kunnen schieten, belachelijk snel en slim zijn en nog veel meer. Ze hadden echter één zwakte. De mensen op deze planeet waren allemaal zwaar verslaafd aan LSD.

Toen op een dag de crack op was kwam er een opstand op Bertha 38 die vervolgens leidde tot een burgeroorlog. Deze burgeroorlog dreigde de volledige planeet te verwoesten, dus besloten de ouders van Robin van Persie om hun pasgeboren zoon in een shuttle naar de aarde te sturen. Robin was het er echter niet mee eens dat zijn jongere broertje naar de aarde ging in plaats van hem. Hij nam vlak voor de lancering de plaats van zijn broertje en gooide hem in het vuur zodat zijn ouders niet zouden doorhebben dat zijn broertje niet naar de aarde was vertrokken. Zelf had hij op zijn kamer een zelfmoordbrief achtergelaten zodat zijn plotselinge verdwijning niet verdacht zou zijn.

Actieve Jaren[bewerken]

Het epische gevecht tussen Van Persie en Van Gaal.

Eenmaal op aarde ontdekte hij dat hij enorm veel superkrachten had die hij vrijwel direct besloot te gebruiken voor het kwade (Feyenoord).

Met behulp van zijn legioen voetbalfans had hij bijna heel Nederland veroverd, maar hij werd gestopt door de gebundelde krachten van Ajax en PSV. Van Persie werd gevangen en kreeg de hoogst mogelijke straf: hij werd verbannen naar het Enge land waar hij na 2 dagen gek werd tussen de theezuipers.

Na 10 jaar mocht hij vanwege goed gedrag weer terugkomen naar Nederland. Hij had immers goede manieren geleerd van de Britten en besloot om zijn superkrachten voor het goede te gebruiken. Dit was net op tijd: in Brazilië deden de Spanjaarden op het moment verwoede pogingen om de wereld te veroveren, onder de leiding van de demoon Louis van Gaal. Van Persie versloeg met zijn hulpje Robben de Spanjaarden en redde daarmee de wereld. Over de hele wereld werd Van Persie vanaf dit moment een held en zelfs de nationale superheld van Nederland.

Films[bewerken]

De veel minder knappe en minder gespierde acteur van Robin van Persie in zijn film.

Nu is Robin van Persie met pensioen gegaan, want dat doen superhelden nogal vroeg. Wel heeft hij een paar matige regisseurs en acteurs ingezet om zijn geweldige biografie te verfilmen. Dit was echter vreselijk mislukt. De regisseurs konden namelijk niet lezen dus bekeken ze alleen de plaatjes uit de biografie en bedachten ze er vervolgens zelf een verhaal bij. Hierdoor leek het verhaal helemaal niet op de biografie van Van Persie zelf. De planeet Bertha 38 werd veranderd in Krypton en de LSD-verslaving veranderde in een onrealistische allergie voor een lichtgevende steen. Zelfs de naam Van Persie werd veranderd, waardoor veel mensen niet eens weten dat het over Robin van Persie ging. Louis van Gaal werd gespeeld door een lelijkerd in een raar pak – dat was gelukkig nog ongeveer hetzelfde gebleven.

Hierna maakte de filmmaatschappij nog een vreselijk slechte spin-off waarin hij samenwerkt met een vleermuis, een vis en een stripper. Deze film was zo slecht dat Van Persie nog geen week nadat de film uitkwam het volledige hoofdgebouw van de filmmaatschappij in puin legde. Dit was dan weer een reden voor een vervolg met een nieuwe superheld, Balkenendeman genaamd. Deze film ging over de tweelingbroer van Harry Potter die het puin hoorde op te ruimen, maar er uiteindelijk niet in slaagde zijn delicate missie te voltooien.

Dood[bewerken]

Dit is een
Ster504c.png
KOOL

Van Persie stierf in 2015 aan een enorme LSD trip van 3 maanden. LSD-verslavingen zijn op Bertha 38 namelijk genetisch bepaald. Zijn laatste woorden waren volgens zijn hulpje en vriend Arjen Robben als volgt:

 
 
Ouwe ik voel me zo grappig in me hoofd... Ik ging net naar de pizzaman... en de pizzaman zei tegen me... Ahhh dit is echt geweldig bro... Hij zei... Hahahaha, ik ben een cheeseburger... Ik ben echt heel lekker... Ik ga maar eens slapen... Whiiieeeh...
 

 

Daarna viel Robin van Persie van de glijbaan af waar hij naakt op zat en stierf hij.

Zie ook[bewerken]

Superlogo.JPG
Superhelden en handelsreizigers

Ab Klinkman · Alvaman · Antic Cafe · Badman · Balkenendeman · Brugman · Bulk · Clovis · Columbus · De Cock · El Cid · Flandrien · Frans Bauer
Groene Baron · Hoe: word je een superheld? · Jan · Koksmutsman · Marco Polo · MegaMark · Montignac · Baron von Münchhausen · Napoleon Bonaparte
Nederlands · Piet Huysentruyt · Qwop · Robin van Persie · Sherlock Holmes · Sonic X · Spider-Woman · Superman · Tijd · Übermensch · Willem Wever

Kapiteins: Brazil · Iglo · Onduidelijk · Onzinnig · Overduidelijk · Oxymoron · Paradox · Zeppos


Ster504c.png
Gloria in exelsis Sophia!
Ingelijste versie:
4 Januari 2016
Dit sublieme artikel is de glorieuze overwinnaar van een Kool en geldt daarmee als voorbeeld voor eenieder die perfectie nastreeft! Het artikel is daarom ingelijst op de Hoofdpagina en in de Lijst der Giganten.