Roken

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit artikel lezen tijdens de zwangerschap is slecht voor uw baby


Roken is schadelijk voor de gezondheid
~ Kapitein Overduidelijk over roken

Dan doen wij het nog gewoon ouderwets met tabak, komen die smerige Arabieren met hun waterpijp!
~ Geert Wilders over roken

In Sovjet Rusland, sigaret rookt JOU!
~ De situatie in Sovjet-Rusland over roken

Waar rook is, is vuur.
~ Kapitein Overduidelijk over roken

Wat is roken?[bewerken]

Roken is een manier om jezelf sneller tot de dood te leiden. Het fenomeen is bedacht in de prehistorie, toen jagers niet durfden thuis te komen als ze geen mammoet hadden gevangen. vanwege de angst voor mishandeling door hun echtgenoten besloten ze er maar voortijdig een einde aan te maken. Roken kan men op verschillende manieren doen; Het klassieke roken(pak een oude, stinkende sok en ruik er netzolang aan tot je neervalt), het ophangen(de naam zegt al meer dan genoeg) en een anti-moslimfilm uitbrengen(Zie ook Geert Wilders). Hierbij is te concluderen dat men Roken ookwel kan beschouwen als een algemene term voor zelfdoding. In dit artikel beschrijven wij echter het klassiek roken.

Geschiedenis[bewerken]

Na de beginfase kwam het roken in een stroomversnelling. Mensen vonden allerlei technieken uit om het roken lekkerder, leuker en makkelijker te verlopen. Zo kwamen de moslimjongeren met een waterpijp, om het arme deel van de bevolking, dat de dure adidas-sokken niet kon betalen, te voorzien van rookwaar. In de Industriele Revolutie vond men een efficiëntere manier van roken uit: De Sigaret. Deze manier van roken wordt tot de dag van vandaag nog steeds gebruikt door de mensheid. De Sigaret wordt gemaakt van menselijke uitwerpselen, waardoor deze goedkoop te produceren is. Er wordt hier en daar geroddeld dat de Moffen toentertijd een chip in de sigaretten hebben gestopt, zodat zij op een later moment de wereldbevolking konden overnemen. Een paar jaar geleden hebben de Moffen dat inderdaad toegegeven, wat er toe leidde dat alle sigarettenreclame werd verwijderd.

Roken tegenwoordig[bewerken]

tegenwoordig neemt de populariteit van het roken af, omdat de jonge generatie weer een nieuwe verslaving heeft gevonden; msn. grote overeenkomst is dat bij dit project óók een kwaardaardige organisatie heeft meegeholpen, namelijk Microsoft. Ook wordt er gespeculeerd dat roken schadelijk voor de gezondheid kan zijn. uiteraard is dit grote onzin en alleen bedacht om paniek te zaaien. men beweert dat klassiek roken zwarte longen veroorzaakt. Schokwekkend is dat dit nog echt waar is ook, maar absoluut niet schadelijk. Desondanks zijn veel rokers gestopt met het roken, waardoor men nu in de wereld ziet dat het bevolkingsaantal dramatisch groeit. De NAVO heeft daarom besloten om spoedig een pro-roken campagne te starten, met als motto "Roken: Dan ben je er maar vanaf". Deze campagne is ontwikkeld voor de Derde wereld, waar al deze problematiek vandaan lijkt te komen.

De zwarte longen[bewerken]

Door het grote aantal gestopte rokers beschikt Nederland nu over een groot aantal zwartgeblakerde longen. Om het milieu niet te belasten, worden deze sinds enige tijd als vuilniszakken gebruikt. Ook worden de longen gebruikt om "Zwarte Stroom" op te wekken. Zwarte longen worden uit zichzelf eigenlijk steeds een beetje minder zwart. Alleen om stug door te blijven roken, worden ze steeds zwarter en zwarter. Geruchten gaan dat de zwartgeworden longen na 20 jaar stoppen met roken weer wit zijn. Er bestaan dus ook witte longen volgens deze redenatie.

Die-hards in actie.

Zwartrokers[bewerken]

Ondanks het feit dat steeds meer mensen vinden dat roken ongezond is(onzin uiteraard), bestaan er nog steeds zogenaamde "Zwartrokers". Deze mensen roken op andermans kosten. Dit wordt ookwel "passief roken" genoemd. Door rokende die-hards worden deze mensen regelmatig gezijzeld, waarbij journalisten en hulpverleners bij de favorieten horen. Zo'n gijzeling loopt meestal over naar een betaling van losgeld. Dit losgeld bedraagt meestal, hoe ook anders, heel veel sigaretten.

Nieuwe verpakking van sigarettenpakjes.

Overheid tegen roken[bewerken]

De rookindustrie is een belangrijke bron van inkomsten voor veel Nederlanders. Toch wil het kabinet het roken in een kwaad daglicht stellen, omdat Nederland een goede indruk wil maken op andere, anti-rook(roken is niet ongezond, de zoveelste keer)landen. Daarom zijn de pakjes sigaretten nu van het volgende etiket voorzien, om de roker af te schrikken.

Zie ook[bewerken]