SP (Nederland)

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Smartlapocratische Partij
Splogo.png
Partijvoorzitter: Rita Verdonk
Partijleider: Marianne Weber
Fractieleider Eerste Kamer: Stalin
Fractieleider Tweede Kamer: Yui
Motto: Recht door zee!
Oprichting: 1748, tijdens de goudkoorts.
Ideologie Smartlapocratie
Jongerenorganisatie Zoete Tomaten!
Website http://www.sp.nl
      Oeps! Bedoelde je soms SP (België)? Waarschijnlijk niet...

Ik ben eigenlijk wel een beetje voor
~ Een geroyeerd SP-er

In Sovjet Rusland: SP stemt op JOU!
~ De situatie in Sovjet Rusland over de SP verkiezingen SP

De SP (Smartlapocratische Partij, ook wel Stalinistische Partij genoemd) is een partij voor het volk, of nou ja, in ieder geval voor de zangers van het volk. De SP wil al heel lang in de regering (al sinds 1748). Dit is hun echter nog niet gelukt wegens een gebrek aan volkszangers.

Standpunten van de SP[bewerken]

De SP wil al heel lang Brot, Freiheit en Arbeit geven aan de zangers van het volk. Onlangs nog hebben zij de Ruimtenazi's geholpen het kabinet aan te vallen. De SP verbergt hun Smartlapocratische ideeën achter alledaagse ideeën. Zo laten zij men denken dat zij het OV gratis willen maken, terwijl zij het alleen voor volkszangers gratis willen maken. Een ander voorbeeld is dat zij de kinderopvang willen verbeteren. Wat de SP echter bedoelt is de kinderopvang verbeteren voor jonge volkszangers en kinderen van volkszangers. Het sterretje in hun logo staat dus symbool voor Achter alles zit een voorwaarde.

Aangezien deze partij voor volk en vaderland op komt is zij sterk voor een streng immigratie en emigratie beleid. Dit beleid wordt alleen maar versterkt door Rita Verdonk, lid van de SP. Rita wilde eerst nee zeggen, maar toen zij haar een al gestarte auto aanboden, zei ze onmiddellijk ja. De auto sloeg echter meteen af toen Rita de snelweg op reed.

De SP heeft over het algemeen overal kritiek op. De SP is erg goed in het zeuren over wetsvoorstellen voor de Europese Unie. Dit soort kritiek kan niemand de SP echt kwalijk nemen. Wat wel veel mensen de SP kwalijk nemen is dat deze partij niet opkomt voor de rechten van rockzangers. Veel mensen zien namelijk in dat Nederland binnen 20 jaar een Rock-Mekka wordt. Alleen vandaag de dag al worden er in Nederland honderden optredens gegeven van rockbands.

Verschil in leden van de SP[bewerken]

Omdat de SP een Chelsea motto heeft, hebben zij veel partijleden van andere partijen overgekocht. Dit zal op den duur lijden tot zeer grote verschillen in de partij. De SP heeft bijvoorbeeld Rita Verdonk overgekocht van de VVD die een recht door zee houding heeft. De SP heeft echter ook Stalin in hun partij, die een "dood iedereen die ik niet mag" houding heeft. Zij zijn slechts een simpel voorbeeld van hoe erg deze twee partijen met elkaar botsen.

Andere verschillen in leden zijn bijvoorbeeld Geert Mak en Marianne Weber. Geert Mak wil een hogere subsidie voor schrijvers en onderwijs, terwijl Marianne Weber liever meer geld ziet voor volkszangers.

Feesten van de SP[bewerken]

Stalin tijdens een SP-feest.

De SP maakt veel reclames tijdens hun campagnes terwijl zij niet in de regering zitten. Zij financieren alles dan ook met hun uitgebreide dance-events. Hier komen veel jongeren die vervolgens van Geert Mak een gratis drankje met LSD krijgen. In het muziek zit echter een verborgen boodschap (stem SP of sterf) waardoor de bezoekers de SP moeten stemmen. Helaas voor de SP zijn grotendeels van de bezoekers tieners zonder stemrecht, of 65+’ers die te dement zijn om te stemmen.

De SP heeft onlangs geëxperimenteerd met rockfestivals. Deze testen liepen echter dramatisch af toen bleek dat de boodschap Stem SP was vervangen met Stem Satan, Satan komt! Vlucht voor de SP, Satan komt! De bezoekers van dit festival werden allemaal panisch en vluchtten weg naar de grotten van Mofrika. Toen echter bleek dat ook daar het SP-logo te vinden was, renden alle bezoekers weer terug naar het festivalterrein. Ze bleven heen en weer rennen totdat ze konden stemmen. Toen de stemmen werden geteld bleek dat de PvdA de meeste stemmen had, met een voorkeur voor Satan.

Zie ook[bewerken]


}