Sadist

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Wat een genot.

Sadisten zijn hele domme mensen die het liefst zien hoe mensen pijn hebben en hoe anderen lijden, een sadist zou je dus perfect kunnen koppelen aan een emo, aangezien emo's zichzelf nogal graag pijn doen. Sadisten zijn vaak blind voor gevaar en aangezien ze er het liefst heengaan om te zoeken naar dode mensen komen ze vaak zelf in hilarische problemen.

Oorsprong[bewerken]

Sadisme stamt waarschijnlijk af van het oer oude woord 'konk'. 'Konk' werd door holbewoners gebruikt voor elke vorm van geweld. Al wilden ze bijvoorbeeld oorlog voeren, dan zeiden ze 'konk'. 'Konk' wordt nog steeds veel gebruikt door sadisten, er is zelfs een vereniging: Kamikaze, Oorlog, Neerhalen, Kort en klein slaan; dit is de motto van de Landelijke Individuele Edele Fenomenale Sadisten, ook wel afgekort: L.I.E.F.S. De naam had wel wat zorgvuldiger kunnen worden uitgezocht. Later zijn er andere woorden voor geweld gekomen, zo ook voor sadisten. Zelf hebben sadisten vaak niet door dat ze sadisten zijn, L.I.E.F.S heeft daarom ook weinig leden. Zelfs al weten ze het van zichzelf, dan zijn ze alsnog te dom om het toe te geven, en ondertussen genieten ze wel met volle teugen van pijn en geweld.

Kenmerken[bewerken]

Sadisten zijn te herkennen aan de volgende punten:

  • Ze zijn oerdom, een IQ test voor apen bijvoorbeeld kunnen ze al niet invullen omdat ze het niet snappen.
  • Ze genieten van elk beetje pijn; pijn is grappig, en als iemand struikelt en zo met een smak op de grond terecht komt vind iedereen het grappig, maar als deze persoon nou zou opstaan met een reusachtige breuk in de schedel waarbij de hersenen zichtbaar zijn, lachen alleen nog de sadisten.
  • Ze kijken veel om zich heen, zo proberen sadisten te zoeken naar pijn.
  • Zelf zijn het grote watjes, als ze zelf vallen of iets dergelijks dan lachen ze niet meer, maar dan huilen ze.
  • Ze lokken graag een ruzie uit, zo krijgen mensen pijn en dat vinden ze geweldig.

Soorten sadisten[bewerken]

  • leiders van een grote groep of land, iedereen weet dat elke president graag oorlog voert om zo meer macht te krijgen, eigenlijk is dit pure sadisme.
  • Domme sadisten, dit zijn dus sadisten die nog dommer zijn dan gewone sadisten, deze mensen hebben vaak uitspraken als:

HAHA, pak aan broodje, je word vermalen en daarna in het zoutzuur gedoopt!
~ Sadist over het spijsverteringsstelsel

  • Slavendrijvers, hiertoe behoort iedereen die graag mensen slaat die machteloos zijn.
  • Uilen, uilen zijn zeer sadistisch
  • Slimme sadisten, deze mensen zoeken geen gevaar op, ze kijken gewoon oorlogsfilms en spelen spelletjes met veel bloed.

Beroemde uitspraken[bewerken]

HAHA, zijn hand is eraf geblazen!
~ sadist over oud en nieuw

Oh wacht, het is mijn eigen hand...
~ Dezelfde sadist over de uitspraak hierboven

Moet je ze zien vechten, stelletje sukkels...
~ God over tweede wereldoorlog

Moet je al dat bloed zien!
~ Sadist over ziekenhuis documentaire

MEER BLOED!
~ Sadistische Chirurg