Schoolmeisjes

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik zag eens een school meisjes die natter waren dan een school vissen. Maar die vissen lagen daar al neig lang.
~ Urbanus van Anus over schoolmeisjes.

Ze zijn oud genoeg als ze van school komen - en ze komen van school om 15:30!
~ Een pedofiel over Schoolmeisjes

Cleavage.jpg
Dit artikel is een excuus om geile plaatjes te mogen gebruiken.
Vrouwen kunnen dit beledigend vinden, maar wat geeft het?


Schoolmeisjes zijn jonge vrouwen die naar school gaan. Vaak dragen zij een kort plooirokje en een wit t-shirt. In het dagelijks leven hebben schoolmeisjes kleine borsten en een normaal postuur. Op het internet zien schoolmeisjes er heel anders uit. Hier dragen zij nog kortere rokjes, strakke t-shirts en hebben ze grote borsten.

Ontstaan[bewerken]

Een stout schoolmeisje met de grote boze onderwijsinspecteur. In plaats van dat ze leert brengt ze grootmoeder koekjes.

Ooit lang geleden waren er geen schoolmeisjes. Meisjes werden toen verplicht om te koken, kleren te wassen en de seksuele behoeften van hun vader te vervullen. in 1900 besloot de Nederlandse regering echter om een wetsvoorstel in te dienen. Deze werd met 50-49 aangenomen omdat de laatste tegenstander van zijn paard was afgevallen. Deze wet verplichtte het om jongens en meisjes naar school te sturen. Hierdoor ontstond de term schoolgaand meisje (later verbasterd naar schoolmeisje).

Toen werd in 1924 besloten om schooluniformen verplicht te maken voor jongens en meisjes. Veel scholen bezuinigden hierop door de uniformen te laten maken door Chinezen. De Chinezen, die alleen Japanse uniformen maakten, waren blij met dit werk. Binnen een week na de invoering van de wet verschenen duizenden schoolpakjes in en rondom scholen. De meisjes, die het seksistisch vonden, waren meteen tegen de schooluniformen. De jongens waren echter op hun beurt voor voor de schooluniformen. Zo hadden zij niet alleen de meeste keuze en de modernste kleren, ook konden zij zichzelf makkelijk aftrekken in de klas omdat de schooluniformen van de meisjes perfect in beeld brachten hoe hun borsten eruit zagen.

Schooluniformen in diverse landen[bewerken]

Typisch Nederlands.

In ieder land heerst een eigen versie van het schooluniform en regelgeving eromheen.

Nederland[bewerken]

In Nederland moet men tegenwoordig een keuze maken uit een pakje die wordt aangeboden in China. Tegenwoordig worden er meer dan duizend pakjes aangeboden in China inclusief het authentieke Japanse pakje. Onder de meisjes zijn vooral de emo- en gothicoutfit het populairst. De regelgeving in Nederland is echter zeer zwak. De enige twee regels die er zijn zorgen ervoor dat een meisje zelf mag bepalen hoe geil ze zich wilt kleden.

Afrika[bewerken]

Hier draagt men geen kleding om geld te besparen en meer anti-AIDS wapens te kunnen kopen. Op school is het dan ook verplicht gesteld dat meisjes naakt zijn (ook jongens moeten naakt zijn)

Engeland[bewerken]

In Engeland mogen meisjes zelf weten wat ze dragen. Vaak zijn dit goedkope sportkleren om "Gangster" over te komen bij de jongens. Japanse schooluniformen zal men hier niet vinden met als gevolg dat Engeland een Otakuvrij land is.

Japan[bewerken]

In Japan dient men een opwindend pakje te dragen. Dit is verplicht voor alle knappe vrouwen. In Japan dragen veel vrouwen het schooluniform echter ook zonder dat zij schoolgaand zijn. Vooral het Marinepakje wordt hier veel gedragen. Er zijn in Japan maar drie regels rondom schooluniformen:

  1. Ze moeten in één volwassen film te zien zijn,
  2. Ze mogen geen enkel lichaamsdeel compleet bedekken,
  3. De drager moet geil zijn en geboren als een vrouw.

Als deze regels worden verbroken dan kan de overtreder een fikse boete krijgen. Hoewel het bedrag van deze boete kan variëren, staat het meestal gelijk aan de mate van erectieverlies die de overtreder heeft veroorzaakt.

Formule voor het perfecte schoolmeisje[bewerken]

Uitkomst van de formule

In de wetenschap der schoolmeisjes hebben wetenschappers twee formules gevonden om het perfecte schoolmeisje uit te rekenen en te maken. Deze zijn:
T=Lx4 (T staat voor tieten en L voor lengte)
en
CH2O (n+m) + NaCi + Piper Nigrum + ♥♥♥ + Chemical X= Perfect Little Girls (PLG)
PLG + T= Perfect Schoolgirl (T is de uitkomst van formule 1)
Met deze twee formules kan men uitrekenen wat er nodig is om het perfecte schoolmeisje te bedenken. Dit wordt vaak gedaan door wetenschappers die niets beters te doen hebben dan het maken van schoolmeisjes.

Waarde van schoolmeisjes op de intergalactische markt[bewerken]

Minstens €10.000 als je het mij vraagt.

Schoolmeisjes hebben een hoge waarde op de aardse markt. Hier kan een knap schoolmeisje al gauw 200 euro per uur kosten. Op de intergalactische markt ligt de gemiddelde prijs echter veel hoger. Hier zijn schoolmeisjes namelijk zeer zeldzaam terwijl er veel vraag naar is. De prijs voor een schoolmeisje per uur (excl. vervoer) komt hier al gauw uit op 7.500 euro per uur. Als het schoolmeisje vrijwilliger en simpeler wordt, gaat de prijs snel omhoog. Schoolmeisjes zijn zo gewild op andere planeten omdat zij graag doen aan vreemde vormen van seks. Tentacle-rape is hier een voorbeeld van. Bij tentacle-rape wordt een schoolmeisje verkracht door tentakels van een inwoner van een andere planeet (wat wij mensen zien als een monster). Er is echter geen sprake van verkrachting aangezien beide partijen het vrijwillig doen.

Uitrusting van een schoolmeisje[bewerken]

De uitrusting van een schoolmeisje verschilt per afkomst. In het algemeen hebben alle schoolmeisjes echter een iPod, een anticonceptiepil, een lolly en vreemde inheemse wapens als grote hamers, bellenblaas of Jo-Jo's. Deze uitrusting zorgt ervoor dat een schoolmeisje veilig op straat kan rondlopen. Mocht ze worden aangesproken door een jongen dan kan zij muziek luisteren, als ze honger krijgt dan pakt zij haar lolly, als ze veilig wilt vrijen dan heeft ze haar anticonceptiepil en mocht ze worden aangevallen dan kan ze altijd grijpen naar haar inheemse wapen.

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
9 nov 2007 14:49 (UTC)
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.