Sigaret

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit artikel bevat profaniteiten, leugens, majesteitsschennis en oneerbiedige brutaliteiten

Sigaretje? NEUK JA!
~ Rokers die elkaar een sigaret aanbieden

Sigaretje? Nee, dat is slecht voor je want dan gaan je longen... opa gestorven aan roken..... goudvis eten geven...... cola schadelijk.......
~ Zeer saaie niet roker die een saai betoog houdt tegen roken.

In Sovjet-Rusland, sigaret rookt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over de sigaret.

Sigaretten (ook wel kankerstokjes genoemd) zijn staafjes gevuld met tabak die gemaakt zijn om iedereen een goedkope vorm van afleiding te geven, te kalmeren en hun geld zo snel mogelijk op te maken. De sigaret staat dan ook bekend als een 'verdovend genotsmiddel waar geen seks tegenop kan'. Critici, voornamelijk minderjarigen en mensen met astma, zijn echter tegen roken omdat het slecht voor je zou zijn. De rokers respecteren hun mening natuurlijk voor de volle honderd procent en kunnen er ook niets aan doen dat deze mafkezen niet van ultiem genot houden.

Gebruikswijze[bewerken]

Veel bijwerkingen staan aangegeven op het pakje

Sigaretten dienen te worden gerookt. Dit kan iemand doen door het uiteinde aan te steken en diep te inhaleren aan de andere uiteinde (een mix met normale lucht kan gewenst zijn). Hierdoor zullen miljoenen nicotinemoleculen via je longen proberen je bloed te betreden en je hersenen aan te tasten waardoor alles zoveel beter wordt op deze wanhopige wereld. Omdat nicotine echter een lichaamsvreemde stof is zal je lichaam haar best doen om de nicotine te bestrijden. De oplossing hiervoor is simpel, gewoon een nieuwe sigaret aansteken en oproken. Nadat je genoeg gerookt hebt zal je lichaam stoppen met het vechten tegen het nicotine en heb je van jezelf gewonnen.

Bijwerkingen[bewerken]

Het roken van sigaretten brengt een boel bijwerkingen met zich mee. De een is nog beter dan de andere en allemaal zijn ze positief:

  • Een hogere creativiteit, zo is dit artikel geschreven door iemand die onder invloed is van een sigaret wat te merken valt aan het taalgebruik.
  • Sneller adem kunnen halen, het teer in sigaretten zal je luchtpijpen asfalteren waardoor lucht er nog sneller doorheen kan vliegen.
  • Populair zijn, dit ondanks dat studies beweren dat roken niet hip is. Deze studies zijn namelijk vervalst om de niet-leuke mensen weg te houden bij de leuke mensen.
  • Een lege portemonnee, hierdoor zal je nooit domme uitgaven kunnen maken en dus nergens naderhand spijt van hebben. Mocht je wel spijt hebben van een aankoop dan kan je gewoon een peuk aansteken en je zonden vergeten.
  • Dorstigheid, hierdoor kan je tijdens het uitgaan meer bier drinken dan wie dan ook!
  • Afkoeling, overal moet men buiten roken waardoor zij de kans krijgen af te koelen tijdens feesten in overvolle hete zalen terwijl de rest zich kapot zweet en verveeld omdat ze niet roken.

De critici en hun fabeltjes[bewerken]

"He kinderen, als jullie niet roken worden jullie net zo stoer als dat ik ben!"
-De rappers.

Er is veel kritiek als het over roken gaat. Vaak zijn dit de meest stompzinnige leugens die beweren dat roken slecht voor je zou zijn. Vaak zijn de mensen die met kritiek aankomen zetten mensen die een god aanbidden, tegen sexshops zijn, PVV stemmen, minderjarig zijn en dus moeilijker aan sigaretten kunnen komen of gewoon mensen die bang zijn voor nieuwe ervaringen. Één van de meest bekende critici is toch wel Lies van Gennip. Zij probeert een rookvrij land te maken door middel van propaganda op de televisie. Ook stuurt zij diverse 'rappers' naar scholen in Nederland die daar dan gaan rappen over hoe slecht roken is en dat als je ooit gaan roken, ze nooit zo cool kunnen worden als zichzelf. Dit werkt gelukkig averechts omdat deze 'rappers' zo triest zijn als het maar kan en absoluut niemand op hun wil lijken.

Opmerkelijk genoeg bevatten hun campagnes zo veel onzin dat ze ongeloofwaardiger zijn dan mening internetsite. Zo beweren ze dat maar een kwart van alle brugklassers wel eens gerookt heeft terwijl dit in werkelijkheid 75% is. Ook beweren ze dat kinderen niet zullen roken als je met ze afspreekt dat ze geld krijgen als ze tot hun 18e niet roken. Hierdoor zullen kinderen echter juist buiten gaan roken waarbij de kans op longziektes groter is, zeker als het regent. Indirect zijn het dus juist de ouders die hun kinderen vermoorden en niet de sigaretten die ze alleen maar afleiding geeft van de geplande scheiding, financiële problemen en hun verkering die vreemd gaat.

Gallerij der rokers[bewerken]


Zie ook[bewerken]