Help:Beginnersgids/Discussies: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
geen bewerkingssamenvatting
(New page: {{titel|Constructief discussiëren}} {{Beginners Gids}} Deze website moedigt harde discussies aan, alleen wel op een andere manier. Discussies zijn vaak om mensen te trollen of te pesten, ...)
 
{{titel|Constructief discussiëren}}
{{Beginners Gids}}
Deze website moedigt het <s>vuilspuiten</s> uiten van meningsverschillen en harde discussies op het scherp van de snede aan, alleen wel op een andere manier dan gewoonlijk. Discussies zijndienen vaak om mensen te trollen, te pesten of onderuit te pesten,halen. datDat hoeven we hier niet. DiscussiesVan moetendiscussies hier eigenlijkwordt altijdverwacht dat ze constructief zijn en creatief meehelpen aan een betere Onziclopedie met nog meer humor.
 
Informatie op deze site mag best anderen aanvallen, zolang het maar grappig is en goed is geschreven. Vandaliseer (of wis) dus geen pagina's die jouw manier van denken aanvallen, maar maak ze juist nog langer en grappiger, of creëer artikelen waarin je een tegenovergesteld standpunt inneemt. Anderen in de zeik nemen in het zelfdehetzelfde artikel magis niet verboden, zolang het maar grappig is. Makkelijk toch?
 
<big>'''[[Help:Beginners Gids/Netjes|Volgende pagina...]]'''</big>
Controleur, Flapdrollen, emailconfirmed, oversight, rollback, beheerders
19.473

bewerkingen

Navigatiemenu