Spiderman

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Strak, strak, in je spinnenpak, pak, kijk eens hoe ik hak, hak, lekker uit je dak... o wacht, dat kan niet.

Spiderman is een persoon die men ook wel een zogeheten superheld is. Spidermen schiet "spinnenwebben" en heeft altijd een rood pak aan. Echter heeft hij maar vier armen i.p.v. acht.

Waar het allemaal begon[bewerken]

Het verhaal begint bij een jongen genaamd Rita VerdonkPeter Parker(Geboren 19 juni 1959 - Gestorven op 11 september 2001). Deze gewone, normale, enthousiaste leerling heeft altijd een voorliefde voor vleermuizen gehad. Op een dag werd hij wakker en zag hij er een beetje witjes uit. Hij begreep dat hij nu superkrachten had. Eigenlijk had hij gewoon de griep te pakken, maar dat wist hij toen toch nog niet. Hij begon met het ontwerpen van een superpak. Dat lukte niet helemaal, omdat Peter talentloos was. (Onderzoek wees uit: 1 op de 5 kinderen is talentloos.) Hij kwam uit bij een lichtgewicht harnas dat de vorm had van een vleermuis. Alleen toen kwam Bruce Wayne aangerend en stal het pak. Dus toen had Peter alleen nog maar een trui en een rare muts. Peter is veel mishandeld door zijn grootouders(zijn echte ouders waren gestorven omdat The Joker kryptoniet in hun avondeten had gedaan) en heeft daarom Spiderman bedacht. Peter Parker is in zijn superheldenpak gestorven omdat hij op 11 september 2001 het verkeerde vliegtuig had genomen. 2 jaar later bleek echter dat hij al stervende was door een geïnfecteerde wond die veroorzaakt was door zijn bh-bandje.

Uitrusting[bewerken]

Spiderman kan op muren klimmen omdat hij lijdt aan Leproda Consiaglis. Deze ziekte wordt vaak geconstateerd bij talentloze mensen en Russen. Het zorgt ervoor dat er haar uit je vingertoppen groeit. Dit haar maakt zelf een speciaal soort hars aan waarvan wetenschappers denken dat het afstamt van de lijm uit het Praxis-Klussenpakket uit 1955. Verder heeft hij een rode trui aan(100% katoen uit Disneyland) en een rode muts(gemaakt van wol en kryptoniet(zie doodsoorzaak ouders). Afgemaakt met een blauwe trainingsbroek van de Scapino en witte Air Jordans, is hij erg modebewust. Deze uitrusting is overigens helemaal zelf gemaakt valt af te zien... en bestaat voor 60% mest biologische producten.

Kwaliteiten[bewerken]

Tja, hoe schiet hij zijn web?

Spinnenweb: Word gebruikt om vijanden mee vast te maken, te zweven tussen de straten en zijn dagelijkse portie pindakaas uit de kast te halen. Oorzaak: REEDS ONBEKEND...

Leproda Consiaglis: Hiermee kan Spiderman over muren lopen. Oorzaak: Mislukt expiriment in Tsjernobyl.

Pindakaas: Het krachtvoer van Spiderman. Soms gemixt met Smarties en Hertog Vanille-ijs. Oorzaak: Waarschijnlijk afgekeken van Pop-Eye.

Air Jordans: In deze schoenen zit een extra stugge veringen die Spiderman het vermogen geven om ver en hoog te springen. Helaas vanwege het hoge dodenaantal onder de kinderen uit de productie genomen. Oorzaak: Michael Jordan of Adolf Hitler. Het onderzoek loopt nog.

(DEZE ATTRIBUTEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR Kapitein Overduidelijk & Co.)

Jamir A.[bewerken]

Grote problemen waren er in Mekka in 1998. Tijdens het bidden kwam Jamir A. er achter dat Spiderman in de laatste film kwam te overlijden(Jamir scheen over telekinetische gaven te beschikken) en besloot daarop de oorlog te verklaren aan Disneyland. Disneyland en bondgenoten hebben in het heetst van de strijd de film weten te verknippen zodat Spiderman bleef leven aan het einde van de film. Hierdoor kalmeerden Jamir en bondgenoten en keerden terug naar Mekka. Jamir is op 11 september 2001 opgepakt in zijn huis in de Sahara op verdenking van luchtverkeermisbruik. Jamir is op 13 november 2001 veroordeeld voor het vermoorden van Spiderman op 11 september, en kreeg daarvoor levenslang. Twee dagen na dit vonnis, 15 november 2001, is Jamir A. ontsnapt uit de gevangenis. In een interview met Larry King vertelde hij dat hij een tunnel had gegraven van 3km lang. Later bleek dat door een mislukte bomaanslag(van Tom Cruise, die de rol voor Spiderman niet had gekregen) de gevangenis was weggevaagd en Jamir na 10m tunnel gewoon weg kon lopen. Op 1 februari 2006 is er een dagboek gevonden van Jamir A.(Gestorven op 28 januari 2004) waaruit bleek dat hij de echte Spiderman was. Dit is alleen nooit geverifieerd door experts, omdat er een meisje(Anne Frank) door het dagboek van Jamir heen had zitten schrijven en er allemaal rare dingen in had gezet. In 2009 werd er een rechtszaak aangespannen tegen Anne Frank, maar toen ze niet kwam opdagen is zij schuldig bevonden aan belemmering van rechtsgang. Jamir werd drie maanden later door de rechtbank officieel erkend als Spiderman. Jamir en Spiderman leven nu als één in ieders gedachte voort.

Zie ook[bewerken]