Stoplicht

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Speciaal voor emo's. Als het rood is kunnen zij gaan.

Rood!
~ Voorzichtige weggebruiker.

Yeah, groen!
~ Spookrijder.

Geel!
~ Scheidsrechter die hier niet ter zake doet.

Het stoplicht is een krachtveld-generator, dat ervoor zorgt dat er minder voertuigen met andere vervoersmiddelen contact hebben op een manier dat de kreukelzone op de proef wordt gesteld of andersom.


Hoe werkt een stoplicht?[bewerken]

Een stoplicht activeert een krachtveld wanneer er een vervoersmiddel over een lijntje op de weg rijdt of wanneer er op een knopje wordt gedrukt. Bij auto's ligt er een lijntje op de weg. Wanneer een auto over dat lijntje voortbeweegt, creërt het stoplicht een krachtveld van antimaterie waar geen auto's doorkunnen zonder te exploderen in een bloedworst. De enige uitzonderingen zijn een ambulance, politiewagen en brandweerwagen, omdat die mooie lichtjes en geluidjes hebben. Bij fietsers is het een ander verhaal. Zij moeten op een knopje drukken om een tijdelijk krachtveld te activeren. Na een tijdje wordt het krachtveld dan weer opgeheven en kunnen de fietsers doorfietsen. Dus eigenlijk sluiten fietsers zichzelf op voor hun eigen veiligheid. Bij voetgangers moet ook op een knopje worden gedrukt. Het probleem met voetgangers is dat het krachtveld op ongeveer 0.7¼m hoogte zit, dus er zijn kleine kinderen die er toch onderdoor kunnen 'kruipen'. Hierbij een oproep aan Wilders om er wat aan te doen.

!!!DRUK ALTIJD OP HET KNOPJE OM JEZELF OP TE SLUITEN ANDERS KUN JE DOODGAAN!!!
(voor de emo's: je gaat dood als je op het knopje drukt)

De soorten stoplichten[bewerken]

Het auto-stoplicht[bewerken]

Het auto-stoplicht is een macro-segmatischdrukproducerend krachtveld. Het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld wordt gecreërd wanneer een auto over een lijntje rijdt. Het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld weerhoudt de auto ervan om tegen auto's die niet door een macro-segmatischdrukproducerend krachtveld worden tegengehouden te botsen. Door het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld bots je ook niet tegen kleine kinderen of fietsen, maar dit is minder hinderlijk omdat de auto hierdoor alleen afremt en niet beschadigd wordt.

Het fiets-stoplicht[bewerken]

Het fiets-stoplicht is een macro-segmatischdrukproducerend krachtveld. Het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld wordt gecreërd door op een 'knop' te drukken. Filosofen zijn er nog niet over uit wat een 'knop' precies is. Als u wilt weten hoe u als fietser op een 'knop' moet drukken, lees dan dit. Als een fietser op een zogeheten 'knop' heeft gedrukt neemt hij zichzelf enige tijd gevangen in een macro-segmatischdrukproducerend krachtveld om zichzelf tegen auto's en andere fratsen te beschermen.

Het voetgangers-stoplicht[bewerken]

Het voetgangers-stoplicht is GEEN macro-segmatischdrukproducerend krachtveld, maar slechts een biomassa-afstotend energieveld op 0.7¼m hoogte, omdat er geen metalen voorwerpen hoeven worden tegengehouden (metalen portemonnees zitten in broekzakken onder 0.7¼m... mogen we hopen). Echter, als een elektrisch voorwerp zich door deze barriere begeeft ontploft het waardoor de wereld opgeblazen wordt en iedereen dood gaat. Afijn, de werking is als volgt: De voetganger nadert het stoplicht, en merkt dat het op rood staat. Dit is gevaarlijk, want dit betekent voor de voetganger dat het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld voor grote voertuigen is opgeheven. De voetganger wil zich graag aan de andere kant bevinden. Wat doet hij? Hij drukt op het zwarte knopje in het gele kastje. het biomassa-afstotende krachtveld wordt geactiveerd en het stoplicht voor de grote voertuigen gaat naar oranje (hij laadt op om het macro-segmentischdrukproducerend krachtveld te kunnen creëren) en vervolgens op rood om het krachtveld voor auto's te activeren. Echter, het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld kan niet bestaan in nabijheid van een biomassa-afstotend energieveld waardoor het biomassa-afstotend energieveld eerst wordt opgeheven. Nu kan onze voetganger veilig oversteken, en zijn tocht vervolgen.


Het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld[bewerken]

De formule uitgevonden door Willem Dijkstra

Het macro-segmatischdrukproducerend krachtveld is een krachtveld dat druk produceerd door middel van segmatische deeltjes in een macro vorm. Dit kractveld is uitgevonden door de overbekende Pony genaamd Willem Dijkstra. Willem was als klein kind al zeer begaafd en dat liet hij iedereen weten toen hij als eerste Pony op de Zon ging wonen.
Hij bedacht de formule voor een macro-segmatischdrukproducerend krachtveld door een paar simpele elementen samen te voegen.

 1. De r staat voor het aantal meters tussen de voertuigen.
 2. De X was bedoeld om een koffievlek te verbergen. (Geniale Ponies knoeien twee keer)
 3. De v staat voor de vering van het krachtveld. Dit is bedoeld voor schimmels, zodat die erdoorheen kunnen.
 4. L/m betekent Lucrativiteit per miljoen. Hij spaarde namelijk nog voor een villa op de Zon.
 5. Hij dacht behoorlijk vaak aan seks en tekende daarom billen en borsten tussen de letters.
 6. De k staat voor het kaliber kogels dat het kan weren.
 7. De ^ op de k is nog steeds een groot mysterie. Als iemand een idee heeft wat het betekent, zet het dan alstublieft hier:
 • Zijn pen was leeg, dus hij kraste weer totdat hij het deed.
 • Het is een dakje om te schuilen voor de koffie die erop zou kunnen vallen.

Relevantie van Stoplicht tot het Galicht[bewerken]

In zekere zin zijn deze voorwerpen gelijk, behalve dat doorrijdlichten meestal worden gezien in de groene stand en de stoplichten in een rode stand. Waarom is nog steeds niet duidelijk al zijn er enkele theorieën:

 • Bij galichten moet je doorrijden en bij stoplichten moet je stoppen.

Dit is de meest onwaarschijnlijke theorie: omdat je bij stoplichten ook gewoon kunt doorrijden als het krachtveld weg is, hoeven er helemaal geen galichten te zijn!

 • Galichten staan altijd op groen omdat niemand zich toch iets aantrekt of hij groen,blauw, rood, blauw of oranje is, omdat galichten niet over krachtveld generators beschikken en daarom gewoon slecht zijn.

Dit is een mogelijke theorie: want ik rijd ook altijd door bij galichten. Het maakt mij niet uit of hij groen van kleur of geur is.

 • Aliens hebben alles opgegeten en we gaan allemaal dood!

Dit is de meest waarschijnlijke theorie: omdat aliens aliens zijn, kunnen ze alles en je dus ook door laten rijden of je opblazen! Dit zou wel de meest gunstige zijn, omdat dit Het einde van de wereld zou betekenen.