Tepellezen

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De tepel staat niet zomaar ergens in het wilde weg, laat het uit!

Tepellezen is de praktijk waarbij aan de hand van de menselijke tepel de toekomst van de drager kan voorspeld worden.

De tepel[bewerken]

Elke tepel is uniek en weerspiegelt meer van je persoonlijkheid dan welk lichaamsdeel ook. Recent onderzoek heeft bijvoorbeeld bewezen dat koppels die elkanders tepelkenmerken hebben bestudeerd minder risico lopen op een slechte adem, darmpoliepen en spataders rond het scrotum.

Tepellezen[bewerken]

Aangezet door dit recent onderzoek hebben gespecialiseerde parapsychologen een studie gestart naar het verband tussen de tepelkenmerken (Nipple Characteristics - NC) en het toekomstbeeld van de tepeldrager in kwestie. Uit deze studie is een lijst aan tepelkenmerken onstaan, waarbij elk kenmerk een specifiek nummer draagt. Zo is bijvoorbeeld NC-116 de weerstand van het bovenste deel van de tepel tegen een torsiemoment van 10 Newtonmeter. Een deel van deze NC waarden kan worden gebruikt om iemands toekomst te berekenen. Deze tak van de parapsychologie noemt men tepellezen (Nipple Reading).

Werkwijze[bewerken]

Tepellezen gebeurt vaak aan de hand van foto's met daarop duidelijke close-ups van de tepels. De meeste NC waarden die nodig zijn om de toekomst te voorspellen kunnen afgeleid worden van een eenvoudige foto van de tepel. Het spreekt vanzelf dat diepgaander onderzoek (inclusief torsietesten en drukproeven) nauwkeuriger resultaten zullen opleveren, maar het welzijn van de tepeldrager kan hierbij echter niet steeds gegarandeerd worden. Daarom beperkt men zich meestal tot een oppervlakkige inspectie aan de hand van foto's.

Tepelfoto's[bewerken]

Uiteraard zal niet om het even welke vakantiefoto van de tepels voldoen aan de vooropgestelde eisen. Het is immers niet altijd even eenvoudig om de correcte NC-waarde vast te stellen. Daarom enige tips:

  • Zorg ervoor dat het tepelhof volledig zichtbaar is. Neem je tepel in een duidelijke close-up.
  • Maak een duidelijk onderscheid tussen je linker- en rechtertepel.
  • Verwijder mogelijk tepelhaar (niet te verwarren met de tepelaar).
  • Reinig voordien het tepelhof met water en zeep.
  • Neem je foto's op kamertemperatuur. De aanwezigheid van ijspegels kan immers de voorspelling bemoeilijken.

Waarschuwingen[bewerken]

  • Deze praktijk is enkel geschikt voor meerderjarige, tweetepelige mensen. Minder- of meertepelige mensen nemen best eerst contact op met de verantwoordelijke tepellezer. Die stelt dan vooraf een aangepast programma op.
  • Het valt niet aan te raden je geslachtsdelen toe te voegen aan de compositie van de foto's. Aan de hand van de tepels kunnen de lezer immers je geslacht bepalen (evenals je schoenmaat en IQ).
  • Probeer niet om beide tepels op een foto te krijgen indien dit fysiek onmogelijk is. Het in dit geval aangewezen om twee aparte foto's te nemen. Dit bespaart je eveneens het nodige trek- en sleurwerk.
Phrenology.jpg Orakels en Orakelkunstenaars

Astrologie · Bezetenheid · Cleopatra · Dobbelstenen · Filosofie · Feng shui · Frenologie · Gelukskoekjes · Handlezen · Helderziendheid
Horoscoop · I Ching · Jomanda · Koffiedikkijken · Staren in een kristallen bol · Monopoly · Necromantie · Nostradamus · Numerologie
Pendelen · Peter R. de Vries · Tarotkaarten · Rad van Fortuin · Tao Te Ching · Telepathie · Tepellezen · Volksetymologie