Titanic

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zo zag de Titanic er zeker niet uit

De Titanic is een schip dat gezonken is.
~ Kapitein Overduidelijk over Titanic

Als die rotboot nou eens uit z'n doppen keek, was er nu geen probleem!
~ IJsberg over Titanic

als die amerikaanse kapitalisten nou eens reddingsboten er op hadden gezet....
~ god over Titanic

In Sovjet Rusland, Titanic zinkt JOU!!
~ Sovjet-Rusland over Titanic

De Titanic was een roeiboot van de Amerikaanse marine. Zijn volledige naam was The Independant Turkey and Nearly Idealistic Communists, dat is Engels voor "De Onafhankelijke Kalkoen en Bijna Idealistische Communisten". Het is vernoemd naar het bedrijf dat de Titanic maakte.

Bouw[bewerken]

Het eerste prototype van de Titanic

In 1912 voorspelde Tante Marta aan de toenmalige President van Amerika Donald Duck dat er in 1914 oorlog zou uitbreken. Aangezien Donald Duck een kapitalistische rotzak was en maar al te graag van een robbertje vechten hield, liet hij een schip bouwen door The Independant Turkey and Nearly Idealistic Communists. In die tijd waren zij het grootste Amerikaanse bedrijf wat betreft de botenbouw.

Er zou een prototype gemaakt worden door Harry Potter, maar aangezien hij nog geboren moest worden zei hij af. Uiteindelijk werd het prototype gemaakt door Louis Vuiton. Zijn ontwerp was zodanig slecht dat hij ontslagen werd, de eerste boot richting Frankrijk nam en een kleine winkelzaak opende die niet echt veel succes kende. Uiteindelijk werd er geen prototype meer gemaakt en besloten ze om wat planken op elkaar te stapelen om dan wel te zien wat het resultaat was. En zo begonnen de werkzaamheden en op 3 maart 1912 werd de eerste steen plank gelegt. Drie dagen later was de boot klaar. Bij de werkzaamheden stierven 6 onderbetaalde Chinese arbeiders (godzijdank!). De Titanic werd op 10 april van dat jaar te water gelaten.

Bemanning[bewerken]

De voltallige bemanning. Linksonder: Ringo 'Middelpook' Scumbag. Linksboven: Marie 'Pakt me langs achter' Henriette. Rechtsboven: Sjaak 'Dubbelstuur' Bootsman. Rechtsonder: Blake 'Vettige Swa' Winterprincess.

Kapitein[bewerken]

Sjaak 'Dubbelstuur' Bootsman[bewerken]

Sjaak 'Dubbelstuur' Bootsman werd geboren op 1 april 1872 in een vuilnisbak in New York. Hij werd opgevoed door een homokoppel en besloot op zijn 18de verjaardag om bij de marine te gaan. Hier bouwde hij een succesvolle carrière op en werd zo "Kapitein van de Amerikaanse Marine (neejvie) van het jaar 1910". Donald Duck vond hem de meest geschikte kandidaat als kapitein van de Titanic en besloot om hem gedwongen kapitein van het schip te laten spelen.

Stuurman[bewerken]

Ringo 'Middelpook' Scumbag[bewerken]

Ringo Scumbag werd in 1909 geboren als 20-jarige man die meteen een baan bij de marine als stuurman had. Aangezien er verder geen stuurmannen waren in de volledige Verenigde Staten van Amerika en omstreken was hij de enige die in aanmerking kwam om als stuurman van de Titanic te fungeren.

Koolschepper[bewerken]

Blake 'Vettige Swa' Winterprincess[bewerken]

Blake allias Vuile Swa werd geboren in het jaar 1868.4 en genoot een opleiding als kolenschepper op de 'Koninklijke Academie voor Kolenschepperij en Achterklap' (KAKA). Hij studeerde af als beste kolenschepper en werd daarom gekozen als kolenschepper voor de Titanic.


Kuiswijf[bewerken]

Marie 'Pakt me langs achter' Henriette[bewerken]

Tja, iemand moest het werk doen...

Kapitein Overduidelijk kreeg door wat er mis was

Eerste Tripje op zee[bewerken]

Donald Duck wilde een goede 2000 soldaten die undercover in Groot-Britannië waren terug laten komen. Hiervoor stuurde hij de Titanic naar Southampton om ze op te halen. Na lang zagen kreeg de bemanning van de Titanic de soldaten eindelijk mee aan boord. Ze waren immers verslaafd geraakt aan opium en goedkope hoeren. Maar wat ze niet wisten was dat er communisten aan boord waren die de Titanic wilde laten zinken.

De ijsberg[bewerken]

Aangezien communisten véél slimmer zijn dan kapitalisten was het voor hen niet moeilijk om de Titanic tot zinken te brengen. Ze gooiden gewoon een ijsklontje in het water dat ze gratis hadden gekregen bij hun chick 'n dips en ze wachtten totdat de boot ertegen zou varen. En ja hoor het gebeurde nog ook, jongens toch! Na enkele uren begon de boot zich stillaan op te richten in een hoek van 90°C. Aangezien niemand wist wat er aan de hand was besloten ze om Kapitein Overduidelijk er maar bij te halen. Die wist hen te zeggen dat het schip een lek had. Er ontstond totale paniek en met de Titanic vergingen een kleine 2000 mensen, vier ratten en moge God zijn ziel hebben, de paus. Zo zonk de Titanic op 14 april 1912.

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
21 december 2008
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


Zie ook[bewerken]

Een moment van stilte[bewerken]

Graag een moment van stilte voor de Schurftige, kapitalistische, Amerikaanse honden mensen die het leven lieten op, onder of in de Titanic. Amen.


R.I.P.

De maker van dit artikel

werd om het leven

gebracht door de FBI

aangezien hij grove

opmerkingen maakte over

het kapitalisme.


Grafsteen.jpg

-|}