Tokio Hotel

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Lachend kut kind.jpg Jullie hebben geen leven! 
Op dit artikel is door literair begaafde Emo's commentaar gegeven.

Bekijk het commentaar


Tokio Hotel is een band uit Duitsland bestaande uit 2 vrouwen en 2 andere onbekende bandleden. De geruchten gaan dat de leden overlevenden zijn van de Tsjernobyl ramp. De band maakt Duitse-emo-pop. De leadzangerres Bill wordt door veel kleine meisjes met beugels uit de eerste klas van de middelbare school aanbeden omdat haar haar er zo cool uitziet. De waarheid is echter dat Bill een super saiyan zonder haarverf is.

De bandleden

Bill Kaulitz terwijl zij wordt gebeft
 1. Bill is de zangeres en het lekkerste wijf uit de band. Ze heeft geweldig haar omdat ze sinds haar 4e levensjaar al super saiyan is al is ze er niet in geslaagd haarverf te kopen.
Kijk eens hoe stoer zij zich voelt!
 1. Tom is het 9-jarige tweelingzusje van Bill. Ze slaat op een veel te dure gitaar met haar petje achterstevoren omdat ze zich zo gangster voelt. Ze heeft lange drolletjes aan haar haar laten vlechten omdat ze dat stoer vindt en hoopt dat ook zij eens wat aandacht krijgt van alle Bill fans.
 2. Onbekend bandlid #1 is waarschijnlijk de enige overlevende van de Tsjernobyl ramp waarbij zijn uiterlijk niet is aangepast. Hij speelt de bassgitaar en heeft lang haar voor zijn oog omdat hij zich emo voelt omdat hij vindt dat het muziek dat hij moet spelen zuigt. Zelf zou hij veel liever death metal willen spelen, maar een bindend contract houdt zijn droomwens tegen. Sommige mensen claimen dat zijn naam George is maar dit is echter nooit bewezen omdat hij niet sexy genoeg is voor een interview.
 3. Onbekend bandlid #2, Over dit bandlid is enkel bekend dat hij 12 jaar oud is en graag op omgekeerde emmers slaat.

Fans

Zie hier, een fan van Tokio Hotel die naar boven wijst

Tokio Hotel heeft erg veel fans die voor 99.98% bestaan uit meisjes uit de brugklas met beugel. Sommige van deze meisjes worden zo geobsedeerd door Tokio Hotel dat ze zelfmoord plegen omdat ze niet naar een optreden mogen van hun ouders of hun armen tijdens de wiskundeles versieren met tekeningen van Bill of teksten zoals: 'Tokio Hotel ist geil' of 'Feel the pain' opschrijven. Er schijnt echter nog een soort Tokio Hotel fan te bestaan. Deze heten de 'Uberfans' en zijn vaak zo geobsedeerd door de band (of is het met Bill?) dat ze gestoord raken.

Uiterlijk van een Tokio Hotelfan

Vrijwel alle Tokio Hotel fans zijn hetzelfde. Zo zitten ze allemaal in de brugklas en dragen ze allemaal Tokio Hotel kleding. Verder vertonen ze allemaal dezelfde symptomen:

 • Ze schrijven allemaal 'Tokio Hotel ist geil' op hun armen, benen en gezicht,
 • Ze hebben minimaal 700 foto's op hun iPod van Bill of Tom,
 • Ze likken allemaal graag posters van Bill om die vervolgens te fotograferen en als achtergrond op hun telefoon en hun Hyves te plaatsen,
 • Ze lijken zich allemaal te bevredigen op filmpjes van Tokio Hotel.

ATH

Zoek de verschillen!
Het logo van ATH anno 2007

ATH (Anti Tokio Hotel) is de meest bekende organisatie tegen Tokio Hotel. Deze organisatie wordt door veel bedrijven gefinancierd als Windows, Apple en de Nationale Emmer Bond

ATH heeft als logo een plaatje van Bill waarop zeer artistiek een snorretje is getekend

Muzikaal niveau

Slecht, vergelijkbaar met een 8 jarige met een Duits accent, een emmer, een stok en een gitaar.

Ontstaan van Tokio Hotel

Ooit, lang, lang geleden, waren de zusjes Bill en Tom op vakantie in Tokio waar zij overnachtten in een Hotel. Toen op een dag, werden er een stok, een emmer en een gitaar naar binnen gegooid. De zusjes vonden dit leuk en begonnen op deze voorwerpen te slaan. Even later werden ze verkracht door de hotelmanager en zo ontstonden de 2 andere onbekende bandleden. Ze verdeelden de voorwerpen en omdat Bill zo zielig keek mocht zij zingen. Zo is de band Tokio Hotel ontstaan. Na een jaar op kinderverjaardagen te hebben gespeeld werden zijn ontdekt door Sony BMG records en tekenden zij helaas een contract.

Hits

 • Spring nicht
 • Don't jump
 • Spring Wohl
 • Spring-wohl-aber-doch-nicht-weil-es-ein-bisschen-zu-hoch-ist.
 • Springen nicht!
 • Nicht springen!

Zie ook


Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord