Verenigde Staten van Amerika

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf USA)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Verenigde Staten van Amerika
Obesitasië
VS-vlag.jpg
Mc-donalds.gif
Vlag van Amerika
Wapen van Amerika
Basisgegevens
Talen Gebroken Engels, Arabisch
Hoofdstad De Grote Appel en Zzyzx
Regeringsvorm Dommocratie
Religie Hypocrisie, Obesitas
Inwoners Mill-e-uns, aldus Trump
Staatshoofd Ronald McDonald Trump (Republikein)
Overige
Volkslied Hi Ha Hondendrol
Motto Allah/God/Wubbo/Trump
bless America
Munteenheid Dollar, Roebel en Donut
Oppervlakte een heleboel km²
BNP $ 1,3 × 10-95
Nationale feestdag 11 september
Traditioneel eten Groenten Rotzooi
Portaal  Portaalicoon Land


Sjorsj Busj en Elvisj Presjlie om maar es twee Amerikanen te noemen.
~ Johan Cruijff over Amerika.

Het beste land ter wereld!
~ Niemand over Amerika.

A shithole country!
~ Ronald McDonald Trump over Amerika.

De Verenigde Staten van Amerika, ook wel de Verenigde Staten genoemd, is een soort land, geregeerd door de Diptera America (D.A.), met als leider Ronald McDonald Trump. Tegenwoordig is het verboden Amerika nog binnen te gaan, omdat de overheden het niet meer veilig achten, nu iedereen er de kans loopt aangevallen te worden door de speciale D.A.-legereenheden die in een minuut een heel lichaam kunnen kaalvreten, altijd beginnend bij het hoofd en met name de ogen. Alleen wetenschappers, die de wet noch hun leven vrezen, overschrijden de grenzen van de kennis over dit land, vaak met de dood en het verlies van hun vergaarde kennis tot gevolg.

Geschiedenis[bewerken]

Dit artikel gaat over een uitvinding.
Namelijk:
Verenigde Staten van Amerika.
Verenigde Staten van Amerika is uitgevonden door Columbus
gedurende het Neolithicum.

De Verenigde Staten zijn een een land hier ver vandaan, waar ooit eens een zwerver, Columbus genaamd, was langsgekomen tijdens een zeilwedstrijd en dacht: "Laat ik dit eens Amerika noemen, naar mijn paard Americo." Hij keerde meteen terug naar zijn zeilkameraden, om te vertellen van zijn net ontdekte werelddeeltje en wist hen over te halen de naam Amerika te gebruiken. Niet lang na deze ontdekking wist Columbus een rijke prinses over te halen een aantal bootjes voor hem te kopen, waarna Columbus met een aantal van zijn vriendjes naar Amerika voer, om daar de vlag te planten.

Op deze kaart is aangegeven waar de VS ongeveer ligt, volgens de meest actuele atlassen.

Toen Columbus en zijn vrienden, de Columbianen echter het strand op liepen, kwamen ze erachter dat er een probleem was met de daar voorkomende insecten. Columbus keek verbaasd op toen een van zijn metgezellen, die net aan een cheeseburger was begonnen, werd aangevallen door een horde idiote strontvliegen. Eerst dachten de Colombianen dat het de strontvliegen ging om de Cheeseburger, die door zijn sterke aroma wel vaker de interesse trok van insecten. Hier kon men echter niet in blijven geloven toen de cheeseburger weg was en de handen en het hoofd van de de heer McHammington verdacht klein begonnen te worden en de benen van de heer McHammington vreemde capriolen begonnen te maken in de lucht. Toen er alleen nog twee schoenen en een pijp van de heer McHammington over waren en de andere reizigers ook last van de bloeddorstige strontvliegen kregen, begon toch het idee te dagen, dat er misschien wel meer aan de hand was. Toen was het echter al te laat.

De wereld volgens Canada, het buurland.

Verovering van de Diptera America[bewerken]

De Diptera America, die ontstaan was uit twee soorten strontvliegen - één van het continent zelf en één uit Europa - en daardoor een aantal zeer agressieve raskenmerken verwierf, veroverde rap het hele continent en begon zich technisch te ontwikkelen en de hele wereld aan zich te onderwerpen.

In het begin ging het vooral om de mest en ontwikkelden ze een bloeiende veeteelt. Later, toen ze niet genoeg plaats meer hadden, om alle koeien te laten grazen, gingen ze over op andere methoden om het vee te voeden. Hiervoor hadden ze grote hoeveelheden olie nodig, die ze zelf niet genoeg in huis hadden. Om de olieschaarste op te lossen begonnen ze de Grote Olieoorlog.

De wereld volgens de VS.
De kenmerkende statenindeling van de Verenigde Staten

Het uiterlijk van de VS[bewerken]

Amerikanen weten wel wat hip is en zo hebben ze ook hun land ingericht. Aangezien zij er niet tegen konden om telkens fouten te maken in de Europese topografie ("Zwitserland? Dat is toch de hoofdstad van Amsterdam?"), besloten ze de Europeanen een hak te zetten. Ze deelden hun land op in vijftig staten, waarvan het patroon overkomt met een schaakbord. Uitzonderingen op dit patroon zijn de staten Floriade, Kawaii en Al-Aqsa. Al gauw werd hun statenindeling een daverend succes. De Europeanen wisten zich geen raad en nu waren zij het bokje. Zelfs Mark Rutte kon onlangs niet aanwijzen waar bepaalde staten zich in de Verenigde Staten bevinden: "Ligt North Carolina nou boven of onder South Carolina?". Deze opmerkingen hebben tot grote hilariteit bij de Amerikanen geleid, maar bij de Europeanen is de verwarring rondom de geheimzinnigheid van de Verenigde Staten nog steeds aanwezig.

President[bewerken]

Amerika heeft verschillende presidenten gehad. Hier de laatste vier:

Foto Naam Ideologie Regeerperiode Foto Naam Ideologie Regeerperiode
ZichtOpEinde.JPG
Kill Blinden
(Liberalen)
Iedereen heeft de vrijheid om seks te hebben met Monica Lewinsky.
1993 · 2001
Barack-Obama-Bling-Bling--25322.jpg
Barack Hussein
(Islamisten)
Iedereen heeft de vrijheid om zich te onderwerpen aan de ideologieën van de Islam.
2009 · 2017
Bush singe.jpg
Sjors Dubbelvla Struik
(Conservatieven)
Iedereen heeft de vrijheid om Afghanistan te bombarderen.
2001 · 2009
Mcd1.jpg
Ronald McDonald Trump
(Nationalisten)
Iedereen heeft de vrijheid om Amerika weer groots te maken.
2017 · 2025

De waarheid volgens Peter R. de Vries[bewerken]

In werkelijkheid bestaat "Amerika" niet, volgens Peter R. de Vries. "Amerika" is het grootse complot van de Canadese regering ooit, volgens hem. De Canadezen konden via "Amerika" hun illegale export van bevervachten, appelstroop en hockeysticks voortzetten. De schokkende waarheid werd in een visioen van De Vries in het jaar 2006 uit de doeken gedaan. Hij vertelde dit door aan John de Mol, Talpaanse oppergod en tevens uitvinder van de reclame, omdat hij de enige god was die de televisie beheerste, een medium dat alle mensen kon bereiken. Gelukkig voor Canada werd John de Mol vermoord door de Special Forces van de DA. Zodoende kon de waarheid niet aan de man worden gebracht.

Zie ook[bewerken]

 
Amerika (Noord- en Zuid-)

Antigua en Barbuda · Argentinië · Bahama's · Barbados · Belize · Bermudadriehoek · Bolivia · Brazilië · Canada · Chili · Colombia · Costa Rica · Disneyland · Dominica
Dominicaanse Republiek · Equador · El Salvador · Grenada · Guatemala · Guyana · Haïti · Honduras · Jamaica · Koebah · Mexico · Nicaragua · Nuevo Rico · Panama · Peru
Paraguay · Puaruguay · Saint Kitts en Nevis · Saint Lucia · Saint Vincent en de Grenadines · San Theodoros · Suriname · Trinidad en Tobago · Uruguay · Venezuela · Verenigde Staten


Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
18 september 2006
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.