VVD

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Vereniging van Volksverlakkerij en Dommocratie
VVD.jpg
Partijvoorzitter: Mark Rutte
Partijleider: Mark Rutte
Fractieleider Eerste Kamer: Mark Rutte
Fractieleider Tweede Kamer: Mark Rutte
Motto: Recht eruit!
Oprichting: 1748, tijdens de goudkoorts.
Ideologie Deportatie
Jongerenorganisatie Rijk en verwend!
Website [1]

De Vereniging van Volksverlakkerij en Dommocratie (VVD) is een vereniging opgezet door Rita Verdonk ter bevordering van deportatie van volkeren en het verrijken van de rijken. Welke volkeren maakt niet zoveel uit, als ze maar allochtoon zijn. Rita is echter door Mark Rutte uit de partij geknikkerd waardoor hij laaghartig de macht overnam.

Rita's drang tot deporteren[bewerken]

Dat Rita Verdonk zo graag mensen deporteert kan verschillende oorzaken hebben:

  • Ze is ongesteld
  • Ze is gefrustreerd omdat haar auto niet wil starten
  • Ze houdt alleen maar van stamppot met jus

De populariteit van Rita is de afgelopen jaren tot een historisch dieptepunt gedaald. Dit komt voornamelijk omdat Rita mensen deporteerde die iets anders kookten dan stamppot met jus, en restaurantjes waren begonnen waarin zij lekkerdere gerechten dan stampot met jus serveerden. Deze restaurantjes werden noodgedwongen gesloten, omdat Rita de eigenaren deporteerde.

De deportatie van Rita[bewerken]

Omdat Rita zelf ook een allochtoon is, heeft zij in 2004 besloten zichzelf te deporteren. Hiermee kwam meteen ook een einde aan de Vereniging voor Volkeren-Deportatie, omdat Rita ook het enige lid was van deze vereniging.

Fans van Rita[bewerken]

Rita had eigenlijk maar één fan: Geert Wilders. Hij is bang dat, nu Rita vertrokken is, er steeds meer allochtonen naar Nederland zullen komen. Die gedachte is niet geheel onterecht, omdat naar verluid Rita nu in Allochtonië is begonnen met het deporteren van allochtonen naar Nederland.

Verdonk's verhouding met Rutte[bewerken]

Na stormachtige jaren voor de VVD begon Rita een verhouding met callboy Mark Rutte. Dit hield de partij bij elkaar en eensgezind rijk een racistisch. Een groot probleem deed zich echter voor toen Rutte tot leider van de VVD werd gekroond. Dit maakte Rita aanzienlijk triest in de broek, maar ze legde zich erbij neer.

Toen bij de volgende verkiezingen Rita echter meer stemmen bleek te hebben dan Rutte, kwamen de effecten van de overgang pas goed naar boven. Totaal tegen de liberale sfeer in (de rijkste de beste) probeerde zij een machtsgreep uit op de VVD. Rutte verleidde echter genoeg andere mensen om steun te verwerven in de partij en die bijeen te houden. Ook Verdonk viel uiteindelijk voor de charmes van Rutte en samen liepen ze arm in arm door het gebouw.

Come to the dark side, Mark!

Het bleek tevergeefs. Verdonk was in en in slecht geworden. Hoe goed Rutte ook probeerde haar weer op het rechte pad te krijgen, ze was verloren. Terwijl de partij zware verliezen leed tijdens de verkiezingen, en Rutte een watje bleek te zijn dat geen leiding kon geven, broedde Rita op haar eigen snode plannetjes.

De breuk[bewerken]

Verdonk staat achter Rutte

Rutte had de partij schijnbaar gelijmd, maar diep van binnen was er een groot probleem. Terwijl Rutte luchtige zinloze oppositie voerde hadden Rita en haar kern van elite krijgers bereidden in stilte een coup voor die de hele VVD zou moeten overnemen en alle weerstand neerslaan Niemand had door wat er aan de hand was. Rutte zelf was te blind om te zien dat Rita het slecht met hem voorhad. Toen hij zag hoe serieus het werd was het echter al te laat...

Rita's ninjas in het laatste gevecht met Rutte

Tevergeefs probeerde Rutte nog iets uit te voeren. Op een donkere dag in September was het echte te laat: Rita sloeg toe. Met een kleine groep zwaar getrainde ninja drong ze binnen in het VVD-gebouw dat binnen de kortste keer helemaal in de handen van haar legioenen was. Rutte probeerde zich nog te verweren, maar werd gehersenspoeld door Rita's ninja's. Zo dacht ze de partij bij elkaar kunnen houden. Net toen alles veilig leek kwam Frits Bolkestein, in de gedaante van een T-Rex binnenstormen. In seconden schopte hij het leger van Rita in elkaar en kreupelde hij Rita. Zij werd stante pede uit de partij geschopt