Vlieg

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Kniel voor de vlieg!

De vlieg (of volgens Wikipedia tweevleugelige) is een soort vlieg die ontstaat uit een andere soort vlieg. Je komt ze vooral tegen als de combinatie tussen menselijke uitwerpselen van een olifant en sterk verontreinigd water wordt gemaakt. Daarom worden de meeste vliegen geassocieerd met het sanitair.

Vlieg-wetenswaardigheden[bewerken]

Hier voelt een vlieg zich thuis.

Habitat en etenswaren[bewerken]

De vlieg houdt zeer veel van poep en pies, daarom komt hij vooral voor in slecht onderhouden sanitair, vaak te vinden in de dichtstbijzijnde McDonald's. Iedere vlieg wordt geboren in een toilet. Maar nadien koloniseren ze soms ook enkele vuilbakken om aan voedsel te raken. Naast poep en pies eet de vlieg ook ander huiselijk afval zoals rotte bananen, fietsbanden, bewegingssensors of nucleair afval (vaak te vinden in de vuilbak naast een Oekraïens restaurant met de naam Dnjestr).

Verspreiding[bewerken]

De vlieg komt niet voor in de 3de wereld en zeker niet in de 4de. De oorzaak hiervan is dat er helemaal geen sanitair is in de 3de wereld. Bovendien leven de meeste vliegen niet lang genoeg om de 3de wereld, zoals Frankrijk, te bereiken. Hier komt stilaan wel verandering in door de globalisering en de export van afval en andere etenswaren voor de 3de wereld.

De vlieg komt wel zeer veel voor in landen waar men een overvloed heeft aan sanitair, maar een gebrek aan persoonlijke hygiëne. Daarom kent Koninkrijk Wallonië het meeste last van de vliegen.

Anti-Vlieg Brigade[bewerken]

Het team van de Ghostbusters Anti-Vlieg Brigade

De vlieg wekte eeuwenlang al ergernis bij de beschaafde bevolking. Daarom werd in 1984 de Anti-Vlieg Brigade (AVB) opgericht. De AVB was een initiatief van de Sovjet-Unie die we daardoor zeer dankbaar mogen zijn, ja ook jij, de kapitalistische hond die dit artikel aan het lezen is. De AVB heeft in hun bestaan al veel kunnen verwezenlijken zoals de redding van Prinses Diana, het voorkomen van aanslagen die duizenden mensenlevens zou geëist hebben op 11 september 2001 en een zeebeving goed kunnen voorspellen zodat er nu slechts 312.458 doden waren in de plaats van 312.459 doden. Het lijkt alsof deze gebeurtenissen niets met de vlieg te maken hebben, maar jij weet wel beter.

Leden[bewerken]

DE avb BESTAAT UIT DRIE LEDEN: jOLIGE jOLING, gOOFY gORDON EN DE cAPSLOCK. hIER RECHTS TE BEZICHTIGEN.

uitvindingen[bewerken]

De AVB waren onder andere verantwoordelijk voor de uitvinding van de vliegenmepper, de vliegenstront, het vliegtuig en de Getto. Zie hieronder

De vlieg in de geschiedenis[bewerken]

Vlieg die een Egyptische kat aanvalt.

De vlieg in Egypte[bewerken]

De vlieg werd voor het eerst gezien in Egypte rond het jaar 50 voor Christus. Jezus zelf was één van de getuigen die zag hoe de vlieg de hersens van Cleopatra op at terwijl zij een passionele romance aan het beleven was met Julius Caesar.

De vlieg in de middeleeuwen[bewerken]

Tijdens de middeleeuwen ontstond er bij de vliegen een extreem grote bevolkingsexplosie. Dit kwam doordat na de uitvinding van het laxeermiddel, onder de naam spruiten, de mens 3 keer zo vaak naar het toilet ging.

De vlieg en Louis XIV[bewerken]

Tijdens de opbloei van een klein koninkrijkje tussen Luxemburg en Andorra vestigden de vliegen zich voor het grootste deel in het optrekje van de koning, Louis XIV. Dit kwam omdat Louis de voorkeur gaf aan de grote boodschap maken in het midden van de woonkamer en de stront vervolgens te laten liggen. Tja dan vraag je er natuurlijk zelf om, niet?

De vlieg tijdens de Tweede Wereldoorlog[bewerken]

Tijdens de Tweede Wereldoorlog kozen de vliegen de kant van de Duitsers omdat zij het meeste op poep leken. Dit tot ergernis van de Amerikanen natuurlijk. Uiteindelijk kon de Engelse overheid de vlieg afkopen door een oneindige voorraad poep aan te bieden. Dit sloegen de vliegen natuurlijk niet af en zo werden de Duitsers verslagen.

Boeken[bewerken]

De vlieg werd al in verschillende boeken, verhalen, e.d. gebruikt. Hier gingen de vliegen niet mee akkoord, daarom maakten ze in het jaar 2000 een patent op de naam vlieg. Dit houdt in dat elke keer als iemand het woord vlieg óf een variant daarvan (zoals vliegtuig) gebruikt men een dwangsom van €200 moet betalen. Zo werd de vlieg de rijkste diersoort ter wereld, op de Bill Gates na natuurlijk. De maker van dit artikel moest een bijdrage van €10800 geven aan de vlieg. Oeps! €11000

Enkele Vlieg-Boeken

  • Sneeuwwitje en de zeven vliegen.
  • Het dagboek van Anna Vlieg
  • Harry Potter en de orde van de vlieg.
  • De vlieg, een beknopte geschiedenis.
  • Donald Vlieg


Zie ook[bewerken]