Vrijmetselaars

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
Das logo vo... ahum, het logo van de vrijmetselarij.

Broederschap, eendracht, gelijkheid, geloof, menselijkheid. Daar zijn zij voor. Dat zijn hun zwaktes. Dat maakt ze minderwaardig
~ Nietzsche over Vrijmetselaars

Hoofdbasis: Megapari, Japan-Frankrijk

Huidige leider: "Dr. Gero"

Opgericht in: 1717

De Vrijmetselaars (ook wel neo-nazi-homoless-maximus genaamd) is de verzamelnaam voor mensen die gratis in de bouwsector werken en in het zwart betaalde bouwvakkers.

Geheim[bewerken]

Wegens het zwartwerk houden vrijmetselaars hun bijeenkomsten meestal in ondergrondse laboratoria of grotten en holen, als het maar donker is. Zij waren geen vrienden van Bin Laden, omdat hij regelmatig net die grot had die zij eigenlijk wilden. De vrijmetselaars proberen samen de wetenschap naar een hoger niveau te tillen om hun plannen uit te voeren. Terwijl zij zich tegenover normale mensen voordoen als een organisatie die strijdt voor tolerantie en normen en waarden in de maatschappij, zijn velen overtuigd dat de Vrijmetselaars eigenlijk alleen maar boze plannen smeden.

Daden en motieven van de vrijmetselaars[bewerken]

Naast het metselen houden vrijmetselaars zich vooral bezig met het reanimeren en genetisch manipuleren van diersoorten. Genetica zien zij namelijk als bouwen met de bouwstenen van het leven. Velen werden vrijmetselaars nadat zij boeken hadden gelezen over paleontologie. Eigenlijk zijn de vrijmetselaars allemaal satanisten en tegelijkertijd willen ze zich voordoen religieuzer dan de paus te zijn, het beste van twee werelden. Serve Satan! Klop! Maar dit hele artikel is een parodie op zichzelf en gaat eigenlijk helemaal nergens over. Al liegt de waarheid er niet om, oliedom komen ze de wereld op sluiten zich aan bij een of andere vrijmetselarij worden stinkend rijk en doodgegooid met geld en gaan letterlijk dood door geldzucht. Ze verkopen hiervoor hun ziel aan de duivel.

Toch staat de pedoseksuele vrijmetselaar stevig in het leven, paalt hij flink door en deert de wet hem niet. Alles kan uitgewist worden. Alle rechters zijn vaak al aangemeld bij de vrijmetselarij dus zo erg is het nu ook weer niet. Een rechtgeschapen vrijmetselaar houdt wel van dieren. Veel al letterlijk alvorens ze te nuttigen wat als diervriendelijk beschouwd wordt. Vrouwen van vrijmetselaars prefereren het dragen van bont heerlijk aangezien het naar verluid 'zo kietelt'. Maar omdat het best lekker veel kost is ook nog eens geil, daarom was daarmee verder niets aan de hand en mag het gewoon. De gehele vrijmetselarij vond het daarom ook jammer dat dierenporno verboden is, daarom konden ze geen bont meer krijgen. De vrouwen deden teveel seks met dieren voor enkel het bont waarmee geen energie werd opgewekt (zie onder: anaal-energie) Rituelen bekend van islamisten werden altijd als prettige competitiestrijd gezien. Daar waar de islamisten er voor kiezen dieren te laten lijden worden bij vrijmetselaars de dieren net zo lang bevredigd tot zij het leven vrijwillig laten. Groter wordt vaak lekkerder gevonden en daarom proberen de vrijmetselaars de uitgestorven grotere diersoorten juist te reanimeren via anale gen-reanimatie. Experimenten waarvoor een LHC(Large Hadron Collider) om te bewijzen dat uitsterven niet bestaat en de Christenen toch gelijk hebben. Wat wij zojuist zeiden is dus eigenlijk overbodig omdat wij de tegenspraak nu hebben verklaard van de tegenstrijdigheid wat is waar weet jij het? Of ben je zo slecht van geloof dat je oren niet geloofd wat je leest? Dit artikel is nu al aardig verziekt maar goed het gaat nergens over niks, terug naar het onderwerp!

Anale seks, De vrijmetselaars hebben een paar van hun experimenten al uitgevoerd waarbij ze verwachtten dat intensieve anale seks energie op zou wekken en ze mogelijk onsterfelijk kon maken. Vooral het hebben van seks met kinderen zou hierin de geprefereerd worden al wordt nog gewerkt aan de testresultaten is het onderzoek in volle gang. Ze testen dit al jaar en dag en van een iedere vrijmetselaar wordt verwacht dat hij zich hiervoor hard maakt. Waar denk je anders dat de draken in Japan-Frankrijk vandaan komen (de Hollo Aarde duh!). Meegenomen aangezien ze geboren worden uit kinderen die tijdens de vakanties massaal zwanger raakten. Het motief hiervoor was vaak dat het zo lekker donker was. Maar enigszins stout toch schizofreen optimistisch als het karakter van de vrijmetselaar is (denk aan George Bush een joods vrijmetselaar) gaan er al jaren vakanties naar het binnenste van de aarde. Golow is een van de joodse aanbieder van deze vakanties waarbij een bezoekje wordt gebracht aan de hel waar souvenirs gekocht kunnen worden. Een ander geslaagd plan van de vrijmetselaars is het afschieten van walvissen en ze ontvoeren om hun kwaadaardige instrumenten op ze uit te voeren. (Of was het nou afschieten van vrijmetselaars?, nou ja hoe ook dat moeten we nog even nakijken). De vrijmetselaars hebben veel Japanse een Noorse leden. Het mega-intelligente Greenpies denkt hierom dat de walvissen worden bejaagd met steun van de Noorse en Japanse overheden. Om dit wanbeeld van Greenpies wordt je het hele jaar door met irritante reclames waarin ze roepen, RED DE WALVIS VAN DE JAPANSE EN NOORSE DUIVELS! BESCHERM DE DIEREN TEGEN DE BEESTEN! Iedereen weet natuurlijk dat ze deze slogan van het WSPA hebben gejat, maar dat doet er even niet toe.

Geschiedenis van de vrijmetselaars[bewerken]

De vrijmetselaars hebben geen geschiedenis maar ze worden vaak gewoon als kinderlokker geboren en echter wel bijna altijd biseksueel en bigamist. Alles als het maar met meer is want een alleen vinden ze zo saai leven. De vrouw mag ook legaal vreemdgaan dat is helemaal niet raar en als ze niet wil dan moet ze toch. De eerste vrijmetselaar was een gefrustreerde nicht, hij werd vaak gepest door tempeliers dat hij gefrustreerd raakte dat ze hem nooit eens fijn mee lieten doen met dat hij besloot ze te infiltreren. Maar eigenlijk was hij anoniem alcoholist en zijn schizofrenie droeg er aan bij dat hij geen onderscheid meer wist te maken tussen penetreren en infiltreren. Daarom penetreerde hij vaak voor het gemak de kinderen maar alleen die uit de buurt en infiltreerde de tempeliers om later maar te besluiten ze over te nemen. Dus de schrijver van dit artikel is gedwongen een dobbelverhaaltje te schrijven. Vrijmetselaars houden ook van dobbelen en gokken. Omdat dobbelverhalen ontzettend onorigineel zijn ga ik maar een tosverhaal schrijven, want bij tossen zijn er maar twee opties in plaats van zes. Maar eigenlijk maakt een andere verdeling van de kansen het geheel niet minder willekeurig en is dit dus een hoop gelul in de ruimte. Hoe dan ook hebben de vrijmetselaars eigenlijk wel een geschiedenis maar die interesseren u verder toch niks. Wist u trouwens dat metselaars best wel een rotberoep hebben? Seks met kinderen moeten en de kans lopen opgepakt te worden over pleasure and pain gesproken. Daarom doet de vrijmetselarij vaak ook graag aan sm. U heeft waarschijnlijk ook een rotberoep aangezien u dit nu leest. Heeft u zo een slechte kantoorbaan? We leven met u mee en hopen dat de arbeidsongeschiktheid u zo snel mogelijk van uw werk af bevrijdt. Want werk je in een vrijmetselaarsmaatschappij is smeergeld krijgen van de duivel. Eigenlijk zijn gevoelens als medeleven hetgeen dat mensen met elkaar verbindt. Zo, dan hebben we nu ook geen vrijmetselaars meer nodig.

Zie ook[bewerken]