Wc-papier

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wc-papier is papier gebruikt om de wc mee schoon te maken. Er zijn een heleboel verschillende soorten wc-papier zoals boerka wc-papier, een parasiet soort wc-papier. Dit soort wc-papier wikkelt zich om het lichaam van een moslim oma en zorgt daardoor dat die oma sterft.

Ook heb je Edet wc-papier. Edet wc-papier is een commerciëel soort wc-papier. Dit soort wc-papier is, tegenstrijdig tot wat sommige mensen denken, niet parasietig.

Oosters wc-papier[bewerken]

Dubbelbruikbaar wc-papier. Na het schoonmaken kan je ook nog kaas raspen. De uitvinder was Chuck Norris.

Er zijn maar weinig soorten oosterse wc-papier bekend. De boerka is de bekendste. Er is natuurlijk ook het vliegende wc-papier. Dit is een vliegend tapijt alleen dan voor kinderen en oma's met het boerka soort wc-papier.

Het vliegende soort wc-papier is een handelsmerk van Edet, en is daarom ook in volwassen maat te verkrijgen. Het oosterse soort wc-papier is veel te zien in tijden van absolute non-verbale oorlog. Dit is natuurlijk heel erg handig voor alle kleine nichten die van tijden met absolute non-verbale oorlog houden. Al deze mensen vliegen op een rol/velletje wc-papier!

Geschiedenis van het vliegende wc-papier[bewerken]

In de oudheid speculeerde men vaak dat wc-papier was geschapen door het allermachtigste opperwezen: "Allah". In die tijd was het echter nog geen wc-papier maar gewoon een tapijt. Dit tapijt werd echter ook gebruikt als wc-papier. Daarom is het tegenwoordig een normaal velletje wc-papier. Het huidige soort vliegende wc-papier is opgerold. Het ziet eruit als een normale rol wc-papier alleen dan met een extra randje.

Wc-papier vandaag de dag[bewerken]

Vandaag de dag is wc-papier, inclusief vliegend wc-papier, netjes opgerold om een aluminium buisje. wc-papier wordt veel gebruikt om de wc mee schoon te maken. Dat komt natuurlijk omdat het daar voor bedoeld is:). Bij de meeste huizen van geïntegreerde mensen is er in elke kamer wel een rol wc-papier te vinden. Het is heel handig spul. Het is super absorberend net als de gemiddelde absorbeerder. Hoewel gewone absorbeerder beter absorbeert zie je het minder dan dat je wc-papier ziet. Dit komt omdat niet-commercieel wc-papier heel erg goedkoop is.

Zie ook[bewerken]