Wikipediamonster

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit artikel bevat Franse woorden
~ Kapitein Overduidelijk over dit artikel

Het Wikipediamonster was een primitief, naamloos, slangachtig beest met meerdere koppen, (volgens sommige verhalen te veel om te tellen), die ieder giftige dampen en wikipedia-artikelen spuugden. Het monster leefde in de diepste wateren van Frankrijk. De taak van het Wikipediamonster was het beschermen van de poort naar de Wikihel. Het ergste aan deze monster was dat zijn Frans zeer slecht was.

Het Wikipediamonster werd gedood door Sir Uncyclopedia

L'anatomie du Monsteur Wikipédieux[bewerken]

L'anatomie du Monsteur Wikipédieux avec quatres têtes.

Zoals eerder beschreven heeft het Wikipediamonster te veel hoofden om te tellen. Zijn lichaam is bedekt met puzzelstukjes, ieder puzzelstukje staat voor een raadsel rondom het beest, waaronder puzzelstuk zippie, voor het raadsel dat gaat over hoeveel raadsels er zijn rondom het beest.

Er zijn zeer weinig prenten van het monster. Wel is bekend dat de ziel van het beest bestaat uit een clown die met behulp van een Nintendo Wii Controler het beest laat bewegen.

Le mort du Monsteur Wikipédieux[bewerken]

Het Wikipediamonster werd vermoord in zippietienzippie uit naam van Sophia. De tocht die Sir Uncyclopedia moest afleggen was slopend.

 1. Eerst moest hij op zijn paard naar de kust van Gelderland.
 2. Vervolgens moest hij zwemmen voor zijn leven door een zee van bananenschuimpjes om de kust van Vlaanderen te bereiken.
 3. Daar moest hij 3 uur vechten voor zijn leven tegen Jackie Chan omdat de trein naar Frankrijk vertraging had.
 4. Eenmaal in de trein moest hij zijn kaartje laten zien met als gevolg dat hij zijn halte miste.
 5. Sir Uncyclopedia moest toen uit de trein springen omdat de trein een snelheidsrecordpoging ging wagen.
 6. Eenmaal gesprongen moest hij door een mijnenveld heen rennen
 7. om vervolgens in Du lac Monsteur Wikipédieux te duiken.

Sir Uncyclopedia zwom naar de bodem en vlak voordat hij dreigde te verdrinken zag hij het beest. Hij trok zijn zwaard en stak die recht in het hart van het Wikipediamonster. Terwijl het Wikipediamonster doodbloedde werd alles wazig voor Sir Uncyclopedia. Hij sloot zijn ogen en zag alleen nog maar zwart.

Monsteur Wikipédieux dans l'internet[bewerken]

Monsieur Sir Uncyclopedia

Nadat Sir Uncyclopedia het Wikipediamonster had verslagen door zijn zwaard in het hart van het beest te steken, bleef het toch bestaan. Het Wikipediamonster werd een idool voor Wikipedianen en satanisten. Gelukkig bleef het aanbidden van het Wikipediamonster ondergronds. Vrijwel niemand wist van het bestaan van het Wikipediamonster.

Pas toen het internet tot leven kwam kreeg het Wikipediamonster weer aandacht. De volgelingen van Wikipedia maakte een nieuw Wikipediamonster, dit maal zonder hart of ziel. Sir Uncyclopedia was lang geleden gestorven dus moest er een nieuwe volgeling komen die het beest zou willen doden. Het was vanaf moment vastgelegd dat Sir Uncyclopedia MLCVII het Wikipediamonster moest doden. Sir Uncyclopedia MLCVII ging eerst naar Ringo Starr voor zijn bewapening. Ringo Starr gaf Sir Uncyclopedia MLCVII:

 • een betoverd zwaard,
 • een betoverd harnas,
 • een betoverd schild en
 • een pakje kauwgom met aardbeiensmaak.

Hierme gewapend ging Sir Uncyclopedia MLCVII naar het onderkomen van het nieuwe Wikipediamonster, wikipedia.org. Daar aangekomen merkte hij dat het heel erg stil was... te stil… zo stil zelfs dat je met een haarscherpe geluidskwaliteit een naald op de grond zou kunnen horen vallen. Hij sloop verder in het hol van het beest. Op ongeveer 30 meter diepte hoorde Sir Uncyclopedia MLCVII een harde brul. Hij schrok toen hij doorkreeg dat het beest recht voor hem stond. Hij pakte zijn zwaard en sloeg het hoofd van het beest eraf. Het beest bleef echter leven. Sir Uncyclopedia MLCVII rende terug naar buiten en vroeg Sophia hem uit te leggen hoe hij het beest kon doden. Sophia reageerde met de kreet:

Trek de stekker eruit!!!
~ Sophia over de valse afgod

Sir Uncyclopedia MLCVII ging terug naar binnen en trok de LAN-verbinding uit de rug van het beest. Het Wikipediamonster was verslagen. Sir Uncyclopedia MLCVII keerde terug naar huis en kreeg daar een verrotte aardappel om te pureren.