Wiskundeknobbel

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
De wiskundeknobbel, een pijnlijke realiteit.

De wiskundeknobbel een een zeer vervelende en in sommige gevallen zelfs dodelijke aandoening. Deze aandoening komt vooral veel voor bij nerds en wiskundeleraren. Iemand met een wiskundeknobbel weet veel meer dan gezond is over het door Satan uitgevonden 'Wiskunde'. Een normaal persoon weet nog hoe hij één getal op de andere moet tellen of aftrekken, maar dit is niet genoeg voor iemand met een wiskundeknobbel die vindt het niet normaal als jij niet kan wortelduwen of kan berekenen hoe ver een appel van een boom af valt (newton).

Zichtbaarheden[bewerken]

U kunt een wiskundeknobbel vooral herkennen aan een wat puisterig uitziende aandoening (knobbels), het ziet er doorgaans rood tot huidkleurig eruit. De wiskundeknobbel groeit meestal op het topje van de neus maar bij sommige op de linker- of rechter-neusvleugel.

Spraak[bewerken]

Een vroege wetenschappelijke benadering van de wiskundeknobbel.

Iemand met een wiskundeknobbel heeft zijn eigen logica, dit snapt een normaal mens niet. En tussen twee mensen met een wiskundeknobbel te zitten is lastig, zelfs hinderlijk! Het gaat meestal over het onnoemelijk getal: RJ (3.14) en alsof het nog niet genoeg is moet dit berekend worden tot de tiende achter de komma, terwijl een normaal iemand dat niet gebruikt.

Andere onderwerpen waar iemand met een wiskundeknobbel het over heeft:

  • De inhoud berekenen van zijn kegel, na een drukke avond
  • Of jij ook zo wakker kan liggen van de oneindigheid van een ander gelijkend (fractal)
  • Dat hij zijn sleutel is vergeten van z'n encryptiecode en hoe dat in elkaar zit
  • Bij mannelijke nerds, hoeveel graden zijn boog heeft terwijl hij plast

Genezen, symptomen en het einde[bewerken]

Wiskundeknobbels kan men niet camoufleren.

Spijtig genoeg is een wiskundeknobbel niet te genezen. Nee, echt niet. Iedereen kan het oplopen terwijl sommigen vatbaarder ervoor zijn dan anderen. Het virus openbaart zich meestal tijdens wiskundelessen.

Veel over wiskunde leren kan al jonge leeftijd vatbaar zijn en in extreme vorm dus zelfs als knobbel hanteren. Aangeraden wordt om huiswerk snel weg te gooien, niet te luisteren naar lessen of beter nog naar een mooie jongen/mooi meisje te staren. Dan gebeurt er nog iets, want op latere leeftijd gaat deze knobbel voor zichzelf denken en neemt deze één voor één al je functies over. Enkele symptomen zijn dus: je begrijpt hem niet, zijn humeur of waarom hij zich zo druk maakt. Meestal gaat dit gepaard met een ongewassen uiterlijk en een gemene blik.

Quotes[bewerken]

Ik ben iemand met een wiskundeknobbel.
~ Iemand met een wiskundeknobbel over zichzelf

Wiskunde is leuk!
~ Een leugenaar of iemand met een wiskundeknobbel over wiskunde

Leuk + Leuk = Wiskunde!
~ Een creatieveling met een wiskundeknobbel

Zie ook[bewerken]


Driehoek1a.png Wiskunde en randgebieden (W ∪ ∂W)

Algebra · Aritmetica · Belgische kuub · Bol · Fractal · Holocaust · Kansberekening · Kubus · Logica · Negatieve aardappel · Optellen · Pi (Hoe bereken je pi?)
Pythagoras · SI-stelsel · Simon Stevin · Spiraal van Fibonacci · Statistiek · Stelling van Brandt · Wiskundeknobbel · Wiskundeman · Worteltrekken