XD

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
XD.jpg
XD.jpg

xD (begin 21e eeuw - heden) is zowel de dictator van het beruchte xD-land, een provincie van Emoticonland als de leider van het xD-leger. Er zijn geruchten dat xD binnenkort de hele wereld zal veroveren met zijn zeer irritante naam.

XD.jpg
XD.jpg

Soms wordt xD gespeld als XD, maar dat is eigenlijk de naam van zijn kwaadaardige broertje.

XD.jpg
XD.jpg

Geschiedenis[bewerken]

XD.jpg
XD.jpg

xD werd geboren als zoon van -_- (begin 21e eeuw - ±2005) en :-P (±1985 - heden) waarvan het een pure mix is. -_- was de dictator van -_-land. Toen -_- stierf doordat zijn zoon en tevens halfbroer van xD -_-' (begin 21e eeuw - heden) veel populairder werd dan hem werd het land overgenomen door -_-' die eerst alleen over 'land beschikte. Toen xD veel populairder werd werd hij de leider van zijn eigen provincie: xDland.

XD.jpg
XD.jpg

xDland kwam onder xD's leiding aan het begin van de 21e eeuw, op jonge leeftijd dus nog, in oorlog met koning :-) (19 september 1982 - heden, verkeerd op het moment in coma), die xD geen geldige emoticon vond wegens de mislukte ogen. -_- had xD een sterk leger nagelaten en dankzij MSN Messenger won xD de strijd van :-) waarbij de betreffende emoticon zwaar gewond raakte en veel minder populair werd dan eerst. De reden dat xD koning :-) aanviel is algemeen bekend: de mix x), die is onstaan uit een geheime relatie tussen :-) en xD heeft beide leiders tegenover elkaar uitgespeeld, door tot dan toe onbekende relatie van :-( en xD aan :-) te verklappen. Het lijkt erop dat x) hiermee probeert de macht over te nemen van :-) en xD. Er zijn op het moment al verschillende geheime complexen waargenomen in x)-land, waar verschillende grotere en sterk getrainde legers samenkomen. Aangezien :-) in een coma ligt (door toedoen van xD) is het op dit moment aan xD om de legers van x) te verslaan.

XD.jpg
XD.jpg

De formule van xD[bewerken]

De formule van xD: x * d2= xD


Familie[bewerken]

De xD familie heeft een zeer rijke geschiedenis, hieronder volgt de stamboom van de xD familie:

XD.jpg
XD.jpg

Familie xD.JPG.

XD.jpg
XD.jpg

Privé[bewerken]

XD.jpg
XD.jpg

xD heeft drie kinderen van drie partners. Van zijn opa :-) heeft hij x) gekregen, de Emoticon van het Ultime Genot. Van zijn oma :-( heeft hij x( gekregen, de Emoticon van de Smerigheid. Beide relaties waren eerst niet bekend, maar door toedoen van x), die op dit moment probeerd de macht te krijgen in emoticonland, zijn beide relaties toch bekend geworden. Van :'-) heeft hij x'D gekregen, de Emoticon van het Huilen van het Schateren, de relatie tussen deze twee was overigens vanaf het begin al een open relatie. Momenteel zoekt hij nog een partner om een nieuw kind te krijgen. Het broertje van xD, XD, heeft samen met Disney zijn eigen TV-zender gekregen, Disney XD. Dat vond Niggerlodeon niet leuk evenals xD, die jaloers was op zijn gemene broer XD. xD besloot om contact te zoeken met Niggerlodeon en samen vernietigden ze deze kwaadaardige zender bedoeld om vele onschuldige kindertjes te hersenspoelen.

XD.jpg
XD.jpg

Toekomst[bewerken]

Er zijn geruchten dat xD op het punt staat om met zijn leger de wereld te overheersen wegens zijn irritantheid die de komende jaren is gegroeid tot boven de pijngrens. Op dit moment zijn computernerds bijna klaar met het uitvinden van een nieuwe emoticon om xD te verslaan; vermoed wordt dat er iets gevonden is als >_<.

XD.jpg
XD.jpg


Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord