Zombie

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

BLuEuUUhHrGh!
~ Zombie

Over mijn lijk!
~ Andere zombie

Weg! Allemaal weg!
~ Geert Wilders over zombies

Zombies hebben geen leven!
~ Een emo over zombies

BlUeHeHehheEStatisfactionBlueh
~ Mick Jagger

Zombies eten hersens
~ Kapitein Overduidelijk

Zombies zijn erg bekende wezens in onze wereld. Veel zombies zijn filmsterren: Dawn Of The Dead, Zombie Attack! en Zombie Gaybar zijn allemaal bekende voorbeelden van films met zombies erin.

Geschiedenis[bewerken]

De eerste echte zombies, dus geen kinderen die 'BLUH' roepen met hun armen vooruit gestoken, dateren uit de tijd van Jezus Christus, de stichter van de eerste coffeeshop. Daar komen de zombies waarschijnlijk uit voort. Jezus Christus deelde een jointje met een maat van hem, maar het bleek dat die maat eigenlijk dood was. Door de joint maakte hij echter de trip van z'n dood en stond hij weer op. Daarmee was de eerste zombie geboren.

Met de verspreiding van het Christendom verspreidde marihuana zich ook. Hierdoor gebeurde het vaker dat stonede personen een lijk een trekje gaven. Zo ontstond er in een kleine tijd een Zombie populatie van ongeveer 500 man. Omdat ze niet konden integreren bij de mensen, met name door hun afvallende lichaamsdelen en rottende hersenen, trokken ze zich terug in gezellige plekjes zoals een kerkhof of een verlaten landhuis of iets dergelijks.

Schatje, ik ben thuis!

Rond de middeleeuwen floreerde het voor de zombies, omdat de mensen toen spuug- en spuuglelijk waren, en onder de zwarte zweren en pestpokken zaten, waren ze eigenlijk net zo lelijk en stonken ze net zo hard als de zombies. Hierdoor konden zombies gewoon in het daglicht leven, en zich vermenigvuldigen zonder dat iemand het door had. Ze brachten toen veel goede dingen in het leven van de mens, zoals bier en oorlog. De zombies gingen moeiteloos in de mensenmassa op, en door hun kwaliteiten schopten sommigen het zelfs tot koning of ridder. De Middeleeuwen was het era van de zombie.

Rond de Renaissance werden de mensen echter knapper. Vele vieze zweren en pestpokken verdwenen. Hierdoor vielen de zombies opeens veel meer op. Ze werden toen weer als parias gezien. Vele zombies vertrokken weer naar de kerkhoven. Degene die in de mensensamenleving bleven eindigden meestal in het ziekenhuis of bij Leonardo Da Vinci. De bekende tekening van Leo is dan ook eigenlijk van een zombie uit 954.

Rond de 50'er jaren maakten de zombies echter een geweldige comeback, vooral in Amerika. Ze speelden in diverse films, waaronder Dawn Of The Dead, Night At Elm Street, Zombie Attak! en Zombie Gaybar. Driekwart van deze films werd een hit omdat het gewoon een lekker dom bloed en bijt festijn was, waar je als puber natuurlijk niet genoeg van kan krijgen. De zombie films bleven maar aan de lopende band komen, en ze verkochten stuk voor stuk goed.

Begin jaren '90 raakten de zombie-populariteit weer in een stroomversnelling. Mede doordat het computerspel Doom met zombieschieten begon, werden er ontiegelijk veel maak-zombies-nog-doder-games gemaakt. Dit eindige echter met het drama op d Zombie school 'Columbine'. Een paar jongens vonden het grappig om Doom na te doen, en schoten bij elkaar wel 200 zombie-jongeren neer. Na hevige protesten door de zombiegemeenschap werd dit verboden door de wet. De zombies werden steeds meer geaccepteerde leden van de gemeenschap, en dat zijn ze vandaag de dag nog steeds.

Nederland en zombies[bewerken]

Integreren is ook voor Zombies niet altijd even simpel.

In tegenstelling tot Amerika loopt Europa nog erg achter bij de zombie acceptatie en integratie. Ten onrechte lijden zombies onder de vooroordelen. Ook in Nederland staat lang niet iedereen positief tegenover zombies. Zeker in steden zoals Boerengat, Boerenhol, Sexbierum en Kruisdijk zijn zombies nog lang niet geaccepteerd. Zombies lijden hier nog aan de verschrikkelijke vooroordelen, zoals dat ze door rottende breinen stommer zouden zijn, en dat ze mensen eten bij de vleet. Dit is echter beiden niet waar. De meeste zombies zijn net zo slim als wij: door het rotten krijgen ze veel ongezond verstand. En ook eten ze maar eens in de zoveel tijd kinderen en mensen. Ze zijn erg pacifistisch.

Ook in de grote stad zijn zombie nog niet zover geïntegreerd als in de Amerikaanse metropolen. Het is erg moeilijk voor een zombie om een goede en comfortabele kantoorbaan te vinden. Ze eindigen meestal in de bouw of in putjesschepperij. In de Horeca en de modellenwereld worden ze amper gevraagd omdat ze zouden 'rotten' en 'lichaamsdelen zouden missen'. Ook in kantoren zijn ze vaak niet gewenst, omdat Zombies zogenaamd 'verschrikkelijk stinken' en ze 'het humeur van een dooie' zouden hebben.

De Zombiediscriminatie in Nederland blijft echter maar toenemen. Ook nu Geert Wilders, koning van discriminatie en geestelijk vader van Rita Verdonk, in de tweede kamer zit blijft het cijfer stijgen. Zombies worden de laatste tijd zo ongelooflijk gediscrimineerd dat er zelfs opvangpunten voor hen zijn geïnstalleerd, de zogenaamde Blijf van mijn Lijk huizen. Hier worden gediscrimineerde zombies opgevangen en verzorgd. Ook worden er ontbrekende lichaamsdelen weer aangenaaid. Dat dit soort huizen moeten bestaan is een schande, maar jammer genoeg zijn veel mensen te bekrompen om zombies toe te laten.

Michael 'de zombie' Jackson[bewerken]

Deze Amateuristische volkszanger/danser is vooral bekend geworden met de Kaboutervuns en Oma's aan de Strop. Er gaan geruchten dat hij is geïnfiltreerd bij de zombies, na enige operaties is hij echt goed gaan lijken, hij hoeft alleen nog langs de kapper, alhoewel er geruchten gaan, dat hij nu onzijdig zou zijn, volgens de kleine mannetjes met rode puntmutsjes die regelmatig het bed met hem delen stinkt hij enorm, en zou zijn navelstreng inclusief placenta weer aan zijn navel zijn genaaid. Meer geruchten hierover zijn de goochelen op internet, let wel dat wat hier boven het enige is dat met grote zekerheid de waarheid te noemen is, en dat niet alles wat u op internet leest, en zeker niet op Wikipedia betrouwbaar is.

Hoe maak je zombies?[bewerken]

  1. Eerst zal men iemand moeten vermoorden, ik raad hiervoor een kettingzaag aan.
  2. Daarna zal men hem moeten begraven, maar eerst moet men hem een zombie-virus kopen (te koop in de speciaalzaak)
  3. Wacht dan totdat het virus begint te werken, als het goed is komt de zombie bij volle maan uit zijn graf en komt eerst zijn hand uit het graf, Als eerst zijn voet uit het graf komt bent u opgelicht bij de speciaalzaak en heeft u een nep zombie-virus gekocht.
  4. Ga ergens op een toren zitten als de zombie nieuwe zombies maakt, want iedereen weet dat zombies niet kunnen klimmen.

Bekende zombies[bewerken]

Ondanks discriminatie en benadeling van zombies zijn er toch een paar weten door te dringen in de top van onze samenleving. Vooral in de middeleeuwen beleefde Zombies een bloei. Hieronder een paar namen en beschrijvingen.

Richard Leeuwenhart[bewerken]

De bekende Engelse koning en krijgsheer was eigenlijk een lijk. Het lijk van Julius Ceasar, wel te verstaan. Sterker nog, er zijn bewijzen gevonden dat Julius Ceasar een van de eerste zombies was.Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord