Zwart gat

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Zwarte gaten)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is niet een zwart gat wat wij bedoelen, maar het gat hier is wel zwart en het zuigt langzaam je ziel op.

Een Zwart gat is een kleurloos iets dat soms in de ruimte te spotten is. Het is vooral te herkennen aan zijn zwarte kleur, en er dient goed gekeken te worden aangezien de ruimte zelf bijna zwart is. Een zwart gat is normaal zeer dodelijk omdat het alles naar zich toe zuigt en alles laat wegblazen door dat gat, wat ook de reden is dat een zwart gat soms ook wel met een magneet vergeleken wordt.

Beschrijving[bewerken]

Een zwart gat is een iets in die oneindige ruimte. Het is zeer slecht te zien voor mensen die zichtproblemen hebben, daarom kunnen de mensen die goed getrainde ogen hebben de zwarte gaten ook sneller spotten. Maar even ter zake. Een zwart gat is dus een iets in de vorm van een ding. Hoewel een zwart gat zelf geen ding is en opgebouwd is uit hard spul dat je aan kan raken, heeft het toch de vorm van een ding omdat het een gat is en je erin opgezogen wordt. En van gaten weten we dat een gat een opening heeft en een rand. De rand kan men dus aanraken, dus heeft het de vorm van een ding. Zwarte gaten worden door hun aantrekkingskracht ook wel vergeleken met magneten. Een magneet heeft een Noordpool en een Zuidpool. Een gat heeft overal wel een uiteinde waar het gat eindigt. Nogal logisch dus. Maar er zit een hele grote maar achter. De bewering dat een zwart gat met een magneet vergeleken kan worden is deels juist en deels onjuist. Waarom het onjuist is, is nogal logisch. Een zwart gat is een iets, en geen ding. De Noordpool en de Zuidpool zijn twee hele grote dingen die hier op deze planeet te vinden zijn. En men vraagt zich dan ook nog af waar je die Noordpool en Zuidpool kwijt moet, zonder dat ze wegzweven? Dat kan dus niet omdat een zwart gat alles naar zich toe zuigt wat kleur heeft en in de buurt komt.

Ontstaan van een zwart gat[bewerken]

Door de ontploffing van de kleurenbom van een tijd geleden doordat iemand met zijn prisma zat te prutsen bij een wit licht zijn er nu kleuren te vinden. Door het contact van het witte licht tegen de prisma, ontstonden er de kleuren. Die kleuren doorboorden het zwart/grijs/witte landschap en de lucht wat dit kleurrijke leven van nu als resultaat had. Maar niet overal is het even kleurrijk. In het heelal zijn nog steeds gebieden waar de kleurenstralen niet bij konden komen. Op die gebieden is het volledig zwart. Daar zijn ook stralen die niet willen dat de kleuren erbij komen. Dit veroorzaakt een irritatie in het heelal waardoor die stralen zich extreem snel uitbreiden en krachtiger worden met de seconde. Dit zorgt ervoor dat er een gat ontstaat waar alle kleuren weggezogen worden. Een zwart gat is dus zeg maar een iets wat de kleuren in de omgeving wegzuigt. Voorwerpen die een kleur bevatten worden met dingen en al weggezogen. Een tijd later verzwakt het zwarte gat en kunnen de kleuren het zwarte gat overmeesteren. De dingen en ietsen die weggezogen zijn, kunnen niet meer terug waar ze eerst zaten.


Waar leidt een zwart gat naar toe?[bewerken]

Men denkt dat die dingen en ietsen in een één of andere dimensie zitten waar ze duizend jaar voorlopen op ons en waar aliens de macht hebben (zie ook een opmerkelijke theorie over Pluto). Het is onduidelijk wat erachter zit omdat nog niemand in een zwart gat gezogen werd. Voor meer informatie hierover moet u zichzelf als vrijwilliger opstellen. Veel succes (maar reken daar maar niet op).

Een zwart gat gespot[bewerken]

Genomen in 2006 door Hubble die toevallig een zwart gat ontdekte. Hubble zelf zweefde echter op een veilige afstand om niet meegezogen te worden door het zwarte gat. Op deze foto hier, is overduidelijk de zwarte kleur te zien. Een gat was echter niet te ontdekken, maar het was 100% een zwart gat omdat het kleurloos was en er geen licht in te ontdekken viel. Het zou ook nog kunnen zijn dat er weer eens wat ruimterommel in de weg zat, maar dat is niet mogelijk volgens een aantal wetenschappers.

Zie ook[bewerken]